BLOGKERESŐ

2016. június 1., szerda

Havi kedvencek - 2016 május

Mától hivatalosan is NYÁR ☀️, mi pedig szokás szerint havi kedvencekkel búcsúztatjuk a tavaszt... :)

Arcápolás



A hónap arcápolási legje az Ilcsi Csipkebogyó Habkrém lett, ami egy nyugtató hatású hidratálókrém érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre.
Kevés kell belőle, ezért nagyon gazdaságos, nem irritálja a bőrt, gyorsan beszívódik és többen írtátok, hogy még a pattanások számát is mérsékli. Szerettétek még előző hónapban az antibakteriális hatású Balea Soft & Clear Anti-Pickel Gel Mitsalizylsauret, ami 1-2 nap alatt szépen lehúzza a pattanásokat, sőt, a régebbi pattanások foltjait is halványítja. Május arcápolási kedvence lett még az Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 / PA++, ami egy szuper alternatíva illat- és alkoholmentes fizikai fényvédőre. Olcsó, nem irritál, könnyen beszívódik és nem hagy fehér réteget a bőrön. A drágább kategória legje a Tindigo Siker Anti Aging Szérum 15% C-Vitaminnal lett, ami a vélemények szerint felgyorsítja a pattanások gyógyulását, valamint egységesebbé, egészségesebb kinézetűvé teszi a bőrt.

(Ja és persze a szokásos: írjátok meg kommentben, melyik arcápolót szeretnétek elemzés formájában viszont látni.) :)



Testápolás & parfüm



A hónap testápolási legje mondhatni már szokás szerint egy Balea tusi lett, mégpedig egy téli limitált újdonság, a Balea Inseltraum Tusfürdő. Sajnos az illata nem túl tartós és kissé csúszós érzetet hagy a bőrön, viszont nem szárít, kiválóan habzik és nagyon jó az ára is. Havi leg lett az én egyik havi kedvencem is, mégpedig a Dove Derma SPA Summer Revived Önbarnító Testápoló (Világos és Normál Bőrre). Nagyon könnyű használni, és pár nap alatt csodaszép napcsókolta színt lehet vele elérni, az egyetlen hibája, hogy sajnos elég nehezen szívódik be, de drogériás szinten még így is a legjobbak között van. Az Avon Naturals Joghurt Testradírt is szerettétek a finom, tartós illata és remek bőrpuhító hatása miatt, ahogy a Yves Rocher Plaisirs Nature Mangó-Koriander Hab- és Tusfürdő is sok elégedett véleményt gyűjtött a hónapban frissítő, nyárcsalogató illatával. A hónap illata az új Giorgio Armani Air Di Gioia lett, ami Kristie nevű krémmániásunk szerint "Friss, sós tengeri szellő, virágok és egy pici ciprusosság."


Hajápolás



A kategória legje ezúttal a Revlon Orofluido Hajápoló Elixír lett, amihez előző hónapben legtöbben a Pixibox réván jutottatok hozzá. A vélemények szerint csodás tapintású, kellemes illatú, könnyen fésülhető és fényes fürtöket lehet elérni a használatával. Kókuszimádóknek kötelező az Inecto Divine Shine Coconut Hair Oil, ami szintén puhává és fényessé teszi a hajat. A Balea Vízimenta és Bambusz Korpásodás Elleni Sampon szépen megtisztítja a fejbőrt a korpától és mérsékli a viszkető érzést is, igaz, picit szárítja a hajat. A Balea Szárazsampon Világos Hajra annyira bevált nektek, hogy sokan a Batiste szárazsamponotokat váltottátok le rá. Olcsó, jó, dúsít, teszi a dolgát.


Smink



A hónap kedvenc dekorkozmetikuma az új Avon Gel Shine Körömlakk lett, ami szintén a én egyik havi kedvencem egyike volt. Szuperül pigmentált, szépen terül és több napon át tartós marad. Egy elég megosztó darab lett az ezüstérmes, mégpedig a Maybelline The Falsies Push Up Drama Szempillaspirál, ami sokaknak maszatolódik és csomósít, másoknak viszont ponthogy szuperül bevált, és műszempilla hatású szempillákat tudott vele festeni. Ha olcsó és jó ecsetkészletet kerestek, az eBay Travel 11pcs Bamboo Cosmetic Brush úgy tűnik, hogy egy szuper választás! Az ecsetek jó minőségűek, puhák és mosáskor sem hullik a szőrük. A hónap kedvenc magasabb árkategóriás terméke szokás szerint a MAC Rúzs lett. :)



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése