BLOGKERESŐ

2016. július 29., péntek

Újdonság teszt: Max Factor Masterpiece Nude Paletta

Tudom, sokan már csak legyintenek egyet, mikor 2016-ban iksz cég csillogó szemmel prezentál egy nude palettát, és alapvetően én sem traktálnálak vele Titeket, de a Max Fator Masterpiece palettájának a tesztjét Ti is sokan kértétek, és nekem is nagyon rég volt már dolgom ennyire jól kihasználható, puhe-puha darabbal, szóval... íme. :)



Teszt, swachok

Max Factor Masterpiece Nude Paletta egy 8 (4 matt és 4 fényes) árnyalatot tartalmazó limitált kiadású nude paletta, melynek 6,5 g a kiszerelése és  4699 Ft-ba kerül. 
"A világos és sötétebb arany, valamint barnás árnyalatokat felsorakoztató palettában megtalálható mindaz, ami a kiemeléshez, kontúrozáshoz és összességében a kifinomult, trendi megjelenéshez szükséges. A paletta matt és csillogó árnyalatokat tartalmaz, lehetővé téve a szemek formálását, kiemelését. A sötétebb árnyalatok ideálisak a szemek finom kontúrozásához. A selymesen puha, égetett formula magasan pigmentált részecskéket tartalmaz, így kiváló színvisszaadást, ragyogást biztosít. Bőrkondicionáló összetevőkkel dúsítva az árnyalatok sima és tartós végeredménnyel szolgálnak."
Hasonló termékek (drogéria): L'Oreal Paris Colour Riche La Palette Nude (4690 Ft / 17,5 g), Maybelline The Nudes Palette (4599 Ft / 9,6 g), Essence Try It. Love It! All About Eyeshadow Palettes (1499 Ft / 9,5 g), RdeL Young XXL Nude Paletta (899 Ft / 12 g)



A színek egy-egy hosszúkás ágyban kaptak helyet, egymástól karakteresen elválasztva, így nagyon könnyű hozzáférni a színekhez anélkül, hogy keverednének egymással. Maga a paletta is elég masszív, jól záródó csomagolást kapott, igazi kis hurcibálható darab, már csak a tenyérnyi mérete miatt is.

A festékek formulája egyébként nagyon emlékeztet a Smokey Eye Drama Kit festékeiére - nagyon finom puhák, már-már krémesek, viszont egyúttal picit porolnak is. A 1-2 világosabb színt leszámítva a pigmentáltság is kiemelkedő, és szépen rétegezhetőek, keverhetőek egymással a csillámos és matt árnyalatok.

Ami a színeket illeti, nagyon örülök, hogy 3 különféle finisű (szatén, matt és csillámló) bőrszínű árnyalat is került a palettába, ezt szokták ugyanis a leggyakrabban elspórolni, viszont sajnos pont ez a 3 árnyalat egy kicsit kevéssé pigmentált, mint a többi, bár nedves ecsettel vagy ujjal könnyen lehet segíteni ezen a problémán is, illetve szerintem világos bőrön nedvesítgetés nélkül is megállják a helyüket.

Került még a paliba egy már-már feketésbe hajló matt mélybarna szín is, amivel nagyon szépen lehet mélyíteni a sminket és kontúrozni a pillatöveknél. Nagy kedvenceim még a paletta selyemfényű barna színei, amikkel gyönyörűen fel lehet dobni a matt finisű árnyalatokat, ha egy picit extrább sminkre vágytok. (Ezeknél is használjátok bátran az ujjatokat,mert sokkal szebben előjönnek a színek és fények!)



Ajánlom? Igen, jó kis alapdarab lehet kezdőknek és a nude smink szerelmeseinek. Sajnos a kuponos napokat már nem biztos h megéri limitált kiadás révén, de szerintem megéri a teljes árát is, szóval csapjatok le rá, amíg még van!

A terméket a Primőr Kozmetikai Kft.-től kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése