BLOGKERESŐ

2016. augusztus 2., kedd

Havi kedvencek - 2016 július

Sajnos már csak 1 hónap van hátra a nyárból, de az ehavi kedvencek listáján ez csöppet sem érződik, csupa klassz kis nyári cuccot szerettetek júliusban is! :)


Arcápolás



A hónap legje a La Roche-Posay Termálvíz Spray lett, amihez legtöbben a LRP mintacsomag részeként jutottatok hozzá. A vélemények szerint tökéletes kiegészítője a forró napoknak, mivel pillanatok alatt beszívódik, nyugtatja, hűsíti a bőrt, és még a szuper szórófejét is nagyon külön kiemeltétek.
A nyári "no makeup" sminkekhez remek darab lehet az eddig csupa maximális pontszámú véleményt begyűjtő Balea Nude Kiss Ajakápoló, ami szép csillogással és kellemes vaníliaillattal vonja a be az ajkakat, az ára pedig nagyon baráti. Szerettétek még a Balea Pórusfinomító Tisztító Maszk Fehér Agyaggal és Cinkkel-t, ami olcsó, legalább négy használatra elég és valóban hatásos - szépen eltünteti a pattanásokat, anélkül, hogy szárítana. A magasabb árkategória legje az Uriage Aquaprécis Gélkrém lett, ami szépen hidratálja a bőrt és közben enyhén mattít is.


Testápolás



Júlis kedvenc tusfürdője a Balea Dusche & Creme Melone lett, amire biztos sokan emlékeztek még tavalyról... vagyis a hült helyére, mert azt kiadást itthon sajna nem volt túl egyszerű megcsípni. Most viszont itt van újra, zöld helyett piros színben, kissé mű, de fincsi dinnyeillattal, krémes habbal és sok-sok KM-es rajongóval! :) Az ezüstérmes Sundance Napozás Utáni Bőrnyugtató és Hűsítő Gél Aloe Verával kellemesen hűsít és nyugtat, és nem csak napozás, de epilálás után is jó szolgálatot tesz, az Avon Naturals Kókusz és Csillaggyümölcs Testápolónak pedig tartós az illata, gyorsan beszívódik és jól hidratál. A naptejek közül ezúttal a Hawaiian Tropic Satin Protection Ultra Radiance Sun Lotion SPF30 kapta a legtöbb 5 csillagos véleményt - diszkrét fényt ad a bőrnek, jó az illata, könnyen eloszlatható, és a tapasztalataitok szerint a nap ellen is jól véd, habár volt aki szerint a víz és a törülközőn való forgolódás azért kifog rajta valamelyest, és az átlagosnál is gyakrabban újra kell kenni. A hónap illata a Guerlain Santal Royal lett, ami Medoránk szerint egy igazi niche mestermű.


Hajápolás



Minden nyáron előtérbe kerülnek a napszítta tincsek, nem csoda hát, hogy az egyik kedvencetek az előző hónapban a L'Oreal Paris Casting Sunkiss Tropical lett, bár elég kellemetlen a szaga és a hajat is jó rendesen meggyapálja, viszont ezek mellett teszi is a "dolgát". Az Invisibobblekra hajazó Papanga Hajgumikról csupa jót írtatok: nem csúszik ki a hajból, nem húz, nem hagy nyomot és könnyebb kivenni is a frizurából, mint egy hagyományos hajgumit. A Garnier Ultra Doux Délicatesse Rizskrém & Zabtej Gyengéd Nyugtató Sampon ugyan közel sem a csodaszer kategória, de nagyon szerettétek az illata és a hajpuhító hatása miatt, ahogy a Pantene Pro-V Instant Repair Sprayt is, mivel szép fényt ad a hajak és segíti a kifésülhetőséget.


Smink



A hónap legje smink kategóriában az Essence 2 In 1 Eyeshadow & Liner - csodaszépek a színek és meglepően tartós is, volt akin 12 órán át tökéletesen tartott. Egyre többen kedvelitek meg a Maybelline The Blushed Nudes Palettet is, ami bár kissé porzik, viszont egy nagyon szépen pigmentált, jól kihasználható kis paletta, gyönyörű színekkel. Hónap legje lett még a L'Oréal Paris Infallible Sexy Balm, főleg az As if nevű szépséges, enyhén fénylő ajakszín. Balzsamos a textúrája, finom az illata és még az ajkakat is hidratálja, szóval tökéletes kiegészítője egy könnyed, nyári sminknek! A hónap kedvenc high endes sminkterméke ezúttal (is) a MAC Rúzsa lett - szinte egy véleményező sem tud nála megállni 1 árnyalatnál... :)


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése