BLOGKERESŐ

2017. március 26., vasárnap

Teszt: 3 ígéretes sminkújdonság szemre

Mostanában a szájra való újdonságok terén jobban brillíroznak a cégek, és bevallom, egy-egy különleges színű vagy formulájú szájra való sminkújdonság engem is jobban lázba szokott hozni, viszont az elmúlt hetekben tesztelésre érkezett termékek között találtam egy csokorra való olyan újdonságot, amit szívesen ajánlanék Nektek is. 👌😊



Teszt, képek.


Catrice Liquid Gel Cushion Szemhéjtus

Catrice egy nagyon érdekes szivacsos koncepcióval állt elő - a Liquid Gel Cushion Szemhéjtus belsejében egy párna található, erről tudjuk az ecsetünk segítségével felitatni a magasan pigmentált, enyhe fényű, hosszantartó, folyékony szemhéjtust.



Akik ismernek, tudják, hogy nálam a szemhéjtus a sminkem egyik legfontosabb pillére, szóval úgy csilliárd féle és árkategóriájú tuson vagyok már túl, viszont azt kell, hogy mondjam, hogy ez a kis tus azonnal felküzdötte magát a valaha volt kedvenceim közé. Mivel folyékony az állaga, ezért nagyon könnyű bele bánni, és annyira jól pigmentált, hogy ha ügyesek vagytok, akkor egy húzás és meg is van a tusvonalatok. A tartóssága szintén zseniális, nem kenődik, nem tapad fel a szemhéjra, szavam nem lehet rá. A finise egyébként tényleg kicsit fényes, de nem annyira, hogy ez zavaró legyen (személy szerint utálom a fényes finisű tusokat). Remek darab, jó áron, szívből ajánlom Nektek!


The Body Shop Down To Earth Szemhéjpúder

A The Body Shop Down To Earth Szemhéjpúder nem egy kimondott újdonság, 4 és 8 potot tartalmazó  fix színösszeállítású paletták már eddig is kaphatóak voltak, pár hete viszont már önállóan is elérhetővé váltak ezek a kis monok (2590 Ft), amiket négyes (1290 Ft) vagy nyolcas palettába (1690 Ft) pattintva lehet gyűjteni. Jelenleg 30 árnyalat közül lehet válogatni.



A potok között akad pár izgalmasabb szín is (élénk lila, narancs), de elsősorban földszínekkel találkozhatunk, méghozzá nagyon szépekkel, olyanokkal, amik tényleg szinte belesimulnak a bőrünkbe. A poszt végén látható sminkemet az Attica Marbla nevű világos csontszínnel, a taupe Peru Clay-el és a kedvencemmel, a padlizsános Pure Topazzal készítettem, de persze ahogy mondani szokták: a variációk száma végtelen... :) A festékek egyébként finom selymesek, és nagyon szépen lehet őket satírozni és egymással is szépen vegyíthetőek, tudjátok, ez az a tipikus "szinte eldolgozza magát" textúra. A pigmentáltságuk nem olyan ütős, mint mondjuk a nemrég tesztelt IsaDora Eye Scupltor Baré, de azért építve, alappal elég szép végeredményt lehet elérni, ha nagyon akartok (én mondjuk nude smink esetén általában annyira nem akarok). Szerintem nagyon jók ezek a festékek, a természetesebb hatású nude smink szerelmeseinek érdemes megnézniük őket közelebbről.


Guerlain La Petite Robe Noire Mascara

A Guerlain La Petite Robe Noire Mascara egy vadiúj szempillaspirál a La Petite Robe Noire illatával, mely az ígéretei szerint hosszabbít, ível és volument ad.



A legtöbb spirálon általában csak jól felhúzom magam, mert a girbegurba szempilláimat vagy összetapasztják, vagy pedig nagyjából semmit nem csinálnak vele, szóval csak elvétve szeretek bele 1-1 darabba, a jellemzőbb így nálam inkább az, hogy használok valamit, mert muszáj... A La Petite Robe Noire spirálra viszont egészen belelkesültem, és nem, nem a finom parfümillata miatt 😅. A festék közepesen krémes, a spirál keféje keféje szilikonos (már kezdem őket megszokni, komolyan), ami egy kis gömböcskében végződik, amivel nagyon szuperül lehet nehezen elérhető sarkakat és alsó pillasort festeni. Ha zikk-zakk mozdulatokat mellőzve, fésülgetve használjátok, akkor szerintem nem tapaszt, viszont nagyon szépen dúsít-hosszít, rajtam szinte műszempilla hatást produkál, és szerencsére a tartóssága is teljesen rendben van - nem nyaszatol vagy potyog még nap végére sem.



SMINK



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése