BLOGKERESŐ

2017. március 30., csütörtök

Termékajánló a 2017-es tavaszi Glamour- (és egyéb kuponos) napokra

Majdnem meg is feledkeztem a G-napokról, vagyis inkább arról, hogy hamarosan itt van, viszont tudom, hogy sokan várjátok, szóval tegnap gyorsan befutottam egy DM-be venni egy Glamourt, és gyorsan meg is írtam a szokásos kis mit-ajánlunk-nektek-ebben-a-félévben listánkat.



Szerintünk (és a KM-es vélemények szerint) ezeket lesz érdemes az április 6-9. között zajló Glamour-napokon venni.


Márkaboltok, patikák, parfümériák



20% kedvezmény van például a Cliniqueben, ami remek alkalom, hogy olyan bestseller, a krémmániás felhasználók körében is régóta kedvenc termékekre tegyetek szert, mint a Chubby Stick, a vízhiányos bőrrel csodákat tevő Moisture Surge Extended Thirst Relief (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést), vagy épp az ikonikus High Impact Szempillaspirál. (Egyébként nagyon sok további klassz terméke van még a márkának, amit nehéz lenne így hirtelenjében felsorolni, szóval érdemes elolvasni a témában a Mit érdemes tőlük venni: Clinique posztunkat is). Az elmúlt félév újdonságai közül a BIY Blend It Yourself Pigment Dropsot tudjuk ajánlani - nagyon szépen vegyül bármilyen hidratálóval és az elkeverést követően azt BB vagy CC krémmé vagy akár erősebb fedésű alapozóvá változtatja -, illetve a szintén elég természetes hatást nyújtó Superbalanced Silk Alapozó SPF15 is megérhet egy pillantást. 




A termékek árának a 20 százalékát lehet megspórolni az Estée Lauderben is, így például a KM legnépszerűbb high endes alapozója, a nemrégiben 22 árnyalatra kibővített színválasztékú Double Wear Alapozó SPF 10 9200 Ft-ba kerül csak, de olcsóbban kaparinthatjátok meg a márka ikonikus öregedésgátló szérumát, az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II-t (ennek az összetevő szerinti elemzését itt olvashatjátok), vagy a Krémmánia és személyes kedvenc rúzsomat, a Pure Color Envy Sculpting Lipsticket (itt találjátok meg a róla írt tesztünket). Az újdonságok közül a Pure Color Envy Sculpting Gloss az egyik legígéretesebb darab, amiről azt írtátok, hogy nagyon kellemes viselni, nem ragad, sokáig fennmarad és tényleg nagyon szép, magas fénye van. További ígéretes Estee Lauder termékekért pedig érdemes elolvasni a Mit érdemes tőlük venni: Estee Lauder posztunkat is.



A patikai márkák közül az összes népszerű dermokozmetikai márka képviselteti magát - 20% kedvezménnyel kapható az Eucerin, a Bioderma, a Nuxe, az Uriage és Vichy is, La Roche-Posay pedig 50% kedvezményt ad 2 darab LRP termék együttes vásárlása esetén az olcsóbbikra.

Az Eucerin termékek közül elsősorban az Atopicontrol 12% Omega Zsírsavas Testápolót és a ph5 Intenzív Krémet ajánljuk Nektek (aminek az INCI-je nem túl szép első ránézésre, pedig nagyon jó kis alapkrém), illetve lemosót, micellás vizet is érdemes lehet a márkától venni, például zsíros bőrűeknek a szalicilsavat is tartalmazó, illatmentes DermoPurifyer Mélytisztító Arclemosó Zselét vagy a szintén illatmentes DermatoClean Micelláris Tisztító Vizet.

La Roche-Posay újdonságai közül a Színezett Effaclar Duo (+)-t érdemes most beszerezni, de jó vétel lehet a KM-es kedvenc "sima" Effaclar Duo [+] (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést) is, és bátran ajánljuk a márkától a Termálvíz Spray-t (itt írtunk róla, hogy miért is jók ezek), de Cicaplastot (vagy Cicaplast Baume B5-öt) is most ésszerű venni, mert az mindig jó, ha van otthon...

Bioderma termékei közül olyan KM-es legeket érdemes venni, mint a 650 véleménynél járó TOP micellás lemosó, a Sensibio H2O Micellás Lemosó vagy a Sébium Pore Refiner Pórusösszehúzó Krém (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést), illetve itt is ajánlom figyelmetekbe a Mit érdemes tőlük venni: Bioderma posztunkat.

Vichy-től a kicsit megosztó, de azért összességében elég népszerű Slow Âge Arckrém SPF25-höz (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést) lehet most olcsóbban hozzájutni és a pasitoknak is most érdemes megvenni a Homme Izzadásgátló Dezodort (az enyém imádja, és KM-en is 4,64 csillaga van), az Uriage-tól pedig a pattanásos, zsíros bőrre való Hyséac K18 Krémet (összetevők szerinti elemzés róla itt), az illat- és alkoholmentes Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+-t vagy a szinte csupa maximum pontos véleménnyel bíró Termálvíz Spray-t érdemes számításba venni.


Douglasban szokás szerint csak a piros táblával megjelölt termékekre jár a 20% kedvezmény, ami remek hír lehet akkor, ha mondjuk olyan márkák termékeire fájna a fogatok, mint a Bobbi Brown vagy a Lancôme. Előbbitől a teljesség igénye nélkül jó vétel lehet a Douglasban a Bobbitól egy Pirosító, zsírosabb bőrűeknek a BB Krémjük, a Tinted Eye Brightener nevű pillekönnyű, mégis tökéletesen fedő korrektoruk (itt találjátok meg a róla írt tesztünket), az újdonságok közül pedig a krémes, hidratáló és könnyű formulájú, semi-matt finisű Art Stick Liquid Lip. Utóbbinak főleg a szempillaspiráljait és az olyan újdonságait érdemes most beszerezi, mint amilyen a szuperpontos Grandiôse Liner, a szupertartós Matte Shaker (itt találjátok a minivideónkat a Pink Power színről) és az új tavaszi illat, a La Vie Est Belle Bouquet De Printemps EDP.

Marionnaudban 2 termék egyidejű vásárlása esetén mindenre jár 20% kedvezmény, sőt bizonyos termékekre 25% is és hozzájuk akkor is érdemes bekukkantai, ha kizárólag náluk kapható termékre vágytok, így mondjuk Erborianra, Be Creativera vagy mondjuk Sisleyre.

márkaboltok közül 20% kedvezmény jár az Adrienne Fellerben, a Pupában (bizonyos termékekre akár 50% is), az Ahavában (a kupon a Douglasban is érvényes), a CND Nail Lounge-ban és a The Body Shopban (3 szabadon választható termék vásárlása esetén), 25% kedvezmény a Yamunában, illetve 40% kedvezmény az Yves Rocherben (1 darab, nem Zöld Ponttal jelölt termék). A L'Occitane 2500 Ft kedvezményt biztosít 10 000 Ft-os vásárlás felett, a Kiehl's-ben bőrtípusnak megfelelő luxusminta csomagot adnak 2 db (nem ajakápoló vagy utazó méretű) Kiehl's termék vásárlása esetén, a NYX-ben pedig 2 darab limitált kiadású mini Soft Matte Lip Cream az ajándék 9999 Ft vásárlás felett.

webshopok közül 20% kedvezményt ad a Remington (IPL-es szőrtelenítők), 30% kedvezményt pedig az Aromax.


Drogériák

A drogériás kuponok között idén is szuper ajánlatok vannak: a DM elég sok márkára és termékre ad 20-50% kedvezményt, a Rossmannál is ugyanígy 20-50%-os kuponokkal vásárolhattok a már megszokott 10%-os vásárlás végösszegi kuponon túl, sőt, ezeken kívül 25%-kal olcsóbban vehettek meg bármely náluk kapható dekorkozmetikumot is, a Müllernél pedig a teljes vásárlás végösszegéből jön le 20%. Nem árt tudni, hogy a DM mellett ezúttal már a Rossmann is tart 0. napot, vagyis az ország összes DM és Rossmann üzletében már április 5-től (vagyis szerdától) be tudjátok váltani a kuponokat.

Smink



A DM-ben 50%, a Müllerben pedig 30% kedvezmény (ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) jár 1-1 L'Oreal dekorkozmetikai termékre - idén tavasszal jó vétel lehet az elmúlt félév újdonságai közül az általunk is kedvelt L'Oreal Paris True Match Highlight, vagy az Infallible Lip Paintek közül a Laquer finisűek. 

A DM-ben 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a kiszemelt (szintén 1 darab) Max Factor sminkcuccotokat is, a Rossmannban pedig 40%-ért bármennyi MF terméket vehettek, például a KM egyik legnépszerűbb szempillaspirálját, a Clump Defy Szempillaspirált vagy a KM-es körökben a tökéletes drogériás matt rúzsként emlegetett újdonságot, a Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzst. Most érdemes lecsapni a Maybelline termékekre is, ugyanis 50% kedvezmény jár rájuk (a Rossmannban darabszám-korlát nélkül 40%, a Müllerben pedig 30% kedvezmény, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható), így például  már 1600 Ft-ért a tiétek lehet az 5/5 csillagos Maybelline Master Strobing Stick Illuminating Highlighter (teszt vele itt) vagy pedig mindössze 1200 Ft-ért a szupernépszerű Lash Sensational Szempillaspirál.

A DM-ben és a Rossmannban 50% kedvezmény (a Müllerben 30% kedvezmény, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) jár a Rimmel és Astor termékekre is - a Rossmannban és a Müllerben Rimmelből, az Astorból pedig a DM-ben és a Müllerben tetszőleges mennyiséget lehet venni, a többi kupon viszont 1-1 darabra vonatkozik csak. Előbbi márkától féláron vehetitek meg többek közt a Krémmánia kedvenc rúzsát, a Kate Moss Ajakrúzst vagy épp az új The Only One Matt Ajakrúzst, utóbbinál pedig olyan népszerű termékeket, mint például a Perfect Stay 24h Alapozó+Perfect Skin Primer SPF20-t vagy a szuperül pigmentált és hosszantartó Perfect Stay Fabulous Lipsticket. 

További kedvezmények: Tavaly óta a Bourjois termékekre is van már kupon, ezeket a DM-ben 25% kedvezménnyel (a Müllerben 5% kedvezménnyel, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) vehetitek meg, a DM-ben pedig 50% mínusz jár az alverde sminktermékekre.


Test-, arc-, fog- és hajápolás




A DM-ben 25% kedvezmény jár a következő márkák test-, arc- és hajápolási termékeire: Adidas, AxeDove (belőle 4 darab is van), Elmex, Fa, Garnier (micellás vizek), Gillette (kivéve pengék), Lactacyd, LiserineNiveaOld SpiceOral-BPalette50% kedvezmény pedig az Aquafresh (1 db-os fogkefék), a Blend-A-Med, a Diadermine, a Guess, a L’Oréal (hajfestékek + Elseve hajápolók + Excellence hajfestékek + Hydra Specialist arcápolók + Revitalift arcápolók), a Nivea (arctisztítók), a Police, a Rexona (1 db Maximum Protection deo), a Schwarzkopf (Gliss Kur és Ultime termékek) és a Scholl termékeire.

A Rossmannban 20% kedvezménnyel juthattok hozzá az Aloe Vera és a Zewa (nedves toalettpapírok), 25% kedvezménnyel a Bepanthen (30 és 100 g-os Baby kenőcsök),  a Beyoncé, a Biovanne (Plusz 90x szépségvitamin), a CanesFresh (Sensitive intim mosakodógél), a Colgate, a Helia-D (arcápolók), az Idros (30 ml-es izzadásgátló spray), a Lacalut, a Lactacyd, a Nivea (tusfürdők), a Palmolive, a Revalid (kapszula), a Schauma, a Sudocream (125 g-os), a Syoss (hajfestékek), a Garnier (hajápolók + hajfestékek + arcápolók + testápolók és kézkrémek), a Taft (hajformázók), a Vademecum, a Wellness&Beauty, a Wellaflex és az X-Epil (intimhigiénés termékek), 30% kedvezménnyel a Diadermine, a Got2B, a JimJams, Parodontax, a Schwarzkopf (hajfestékek + Men samponok), a Syoss (hajformázók és hajápolók) és a Sensodyne33% kedvezménnyel a Nivea (Sun napozószerek), a Signal, a Wilkinson (eldobható borotvák) és a Zendium35% kedvezménnyel a Fa (dezodorok),  40% kedvezménnyel az Antonio Banderas, a David Beckham és a Veet50% kedvezménnyel pedig  a Colgate (1 db-os fogkefék), a dr. Organic (csigagél kozmetikumok), a Nivea (arcápolók és arctisztítók), a Sally Hansen, a Playboy és a Wilkinson (borotvakészülékek) termékekhez.

A Müllerben  25% kedvezmény jár Fa,  30% kedvezmény pedig a Beyonce, a David Bechham, a Palette, a Guess, a Sally Hansen és a Syoss termékek esetén, de mindegyik kupon beváltható 20%-os Müller kuponnal együtt is.

Ennyi márka legjobb termékeit nehéz is lenne kiemelni, szóval csak néhány példa: ha tusfürdőt kerestek, a Niveának szuper állagú és isteni illatú a 4,27 csillagos Nivea Silk Mousse Creme Soft Tusfürdő Habja. Kedvezményes áron kapható az azonnali (de ideiglenes) fehérséget nyújtó Signal White Now Glossy Chic Fogkrém, érzékeny fogúaknak pedig a szintén népszerű Elmex Sensitive Whitening Fogkrém vagy a Sensodyne Rapid Fogkrém jelenthet alternatívát olcsóbban vásárolható fogkrémre. A dezodorújdonságok közül sokan dicséritek a Dove Go Fresh Körte és Aloe Vera Női Dezodor friss, tavaszias illatát, ha pedig egy igazán hatásos izzadásgátlóra vadásztok a kuponjaitokkal, a véleményeitek alapján úgy tűnik, hogy az Old Spice Hawkridge Deo Stifttel nem nagyon tudtok félrelőni - férfidezodor léte ellenére meglepően sok KM-es kollegina sajátította ki magának, mivel állítólag nagyon kellemes, kicsit sem tolakodó kókuszos illata van, nem hagy foltot és nagyon szépen teszi a dolgát is. Hajápolókat is most érdemes venni, többek közt hajfestéket, például L'Oreal Casting Creme Gloss Hajfestéket, ami a KM abszolút legje a kategóriában, de ha ki szeretnétek próbálni a márka vadiúj, a szivárvány színeiben pompázó Colorista hajfestékeit, azokra is most érdemes lecsapni. 25% kedvezménnyel, vagyis kb. 1500 Ft-ért lehet megvenni a Helia-D legnépszerűbb arcápolóját, a Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krémet (itt írunk róla összetevők szerinti elemzést), amiről KM-en már 131 véleményt írtatok és jelenleg 4,61 csillagja van.

Érdemes végignézegetni a fent felsorolt márkák TOP termékeit Krémmánián - csak írjátok be a keresőbe az adott márkát, és az oldal népszerűségi sorrendben fogja megjeleníteni a hozzá tartozó termékeket!


A többi Glamour-napok kedvezményről kategóriákra és kedvezményekre lebontva az Urban:Eve-n találhattok részletes infokat.


Ti mentek Glamour-napozni? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése