BLOGKERESŐ

2017. április 1., szombat

Havi kedvencek - 2017 március

Máris végére értünk az első tavaszi hónapnak, és egyúttal elérkezett a március havi kedvencek ideje is. Ebben a hónapban ezeket szerettétek a legjobban:

Arcápolás



Ebben a hónapban a L'Oreal új arcmaszkjait szerettétek a legjobban: az aranyérmes Pure-Clay Mask Detox & Brighten Treatment Maskról azt írtátok, hogy könnyű felvinni, hamar szárad, szépen feszívja a felesleges faggyút és a pórusokat is tisztítja, a az ezüstérmes Pure-Clay Mask Purify & Mattify Treatment Mask pedig tiszta, puha és üde bőrt hagy maga után. Szerettétek még a Cien Arclemosó Gélt is, ami nem csak olcsó, de kellemes az illata, jól tisztít és csak minimálisan szárít. Az ehavi listába került egy magyar termék is - a PomPom Bűbáj Bőrtápláló Arcszérum elsősorban szemkörnyékápolónak jött ne Nektek, de más krémekbe keverve is nagyon szépen működik állítólag.


Testápolás & illat



A hónap testápolási legje a gránátalma és barackvirág illatú Balea Granatapfel & Pfirsichblüte Dusche & Creme lett, amin ugyan páran ugyan nem érzitek ki a gránátalmát, viszont szerintetek így is nagyon üde, frissítőn gyümölcsös illata van jól habzik és nem szárítja a bőrt sem. A Dove újdonsága, a Go Fresh Körte és Aloe Vera Női Dezodor szintén a fris, tavaszias illata miatt lopta be magát a szívetekbe, bár a dezodoráló hatásával nem mindenki volt maradéktalanul elégedett, de azért többség arra sem panaszkodott. Az KM beauty boxban is helyet kapó Avon Nutra Effects Selymesen Hidratáló Többfunkciós Testápoló Chia Magokkal is népszerű volt márciusban - szerettétek a kellemes, viszont viszonylag semleges illata miatt és azért, mert jól ápol és gyorsan beszívja a bőr. A hónap illata az új Lancôme La Vie Est Belle Bouquet De Printemps EDP lett.


Hajápolás



A hónap legnépszerűbb hajápolója a Schwarzkopf Essence Ultime Caviar+ Hair Renew Hajpakolás lett, aminek nem csak az illatát magasztaljátok az egekbe, de a hatását is - pihe-puha lesz tőle a haj, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosítaná azt. A Pantene Pro-V Keratin Repair Regeneráló Olaj E-Vitaminnal a vélemények szerint anélkül ápol, hogy zsírosítana, a Schauma Golf Vital Balzsam Tápláló Vitaminnal pedig könnyű kifésülhetőséget és selymes, egészséges hajat biztosít, a L'Oreal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Sprayről pedig azt írtátok, hogy bár picit fura érzetet ad a hajnak, viszont akár 2 héttel is ki lehet vele tolni a hajfestést.


Smink



A smink kategória győztese egy 800 Ft-os beauty blender-dupe, a For Your Beauty Make-Up Szivacs lett, amivel kapcsolatban az az általános tapasztalat, hogy nagyon jól megdagad és gyorsan, foltozás-csíkozás nélkül lehet vele dolgozni. A nemrég 12 új árnyalattal bővült NYX Lip Lingerie Lipstickek is egyre több rajongót gyűjtenek maguknak - a tartósságuk ugyan hagy némi kivetnivalót maga után, viszont szépek a színek, teljesen mattra száradnak, és nem szárítják az ajkakat sem. A Catrice Ombre Two Tone Ajakrúzzsal ugyan elég nehéz összehozni az ombre hatást, viszont mint sima rúzs jó minőségű, kellemesen krémes és nem szárít szóval összességében szerettétek. A hónap sminklegje a magasabb árkategóriában a már 22 árnyalatban kapható Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése