BLOGKERESŐ

2017. május 26., péntek

A Krémmánia TOP 10 pénztárcabarát nyári kozmetikumújdonsága

Kicsit még bizonytalan az időjárás, de a nyár már itt van a nyakunkon, ezért arra gondoltam, hogy épp itt az ideje összeszednem Nektek azokat a kifejezetten nyára ajánlott, pénztárcabarát termékújdonságokat, amik a legtöbb pozitív értékelést kapták Tőletek eddig! :)


1. Dove Go Fresh Körte és Aloe Vera Női Dezodor - Az idei nyár egyik legnépszerűbb terméke, ami jelenleg 45 véleménynél és 4,53 csillagnál jár, a vélemények alapján pedig a nap végén is érezhető, finom gyümölcsös illata miatt tökéletes nyári dezodor - igaz, többen is írtátok, hogy sajnos hajlamos fehér foltot hagyni és az izzadás ellen védhetne jobban is.

2. Balea Bahamas Dream Duschgel - Minden évben előre borítékolható, hogy a Balea nyári tusfürdői KM-legek lesznek, ez idén sem volt másképp. Erre a nyárra is 3 új illattal rukkoltak elő, ezek közül 25 véleménnyel és 4,7 csillaggal ez a kókusz és fragipáni illatú változat lett a KM-es leg. A véleményezők zöme szerint kellemes, naptejre hajazó illata van, jól habzik és a bőrt sem szárítja.

3. L'Oreal Paris Colorista Wash Out Színező - Idén nyáron a hajápolók közül a legjobban a pasztell hatású hajszínező termékek taroltak, annak ellenére, hogy a vélemények alapján sajnos úgy tűnik, hogy az otthoni használatra szánt verzióknak még van hova fejlődniük. 3,38 csillaggal még ez az egyik legnépszerűbb változat, és a véleményeitekből az is kiderül, hogy elsősorban a pinkes színekkel érdemes próbálkozni, a kékek-lilák viszont sajnos elég problémásak.

4. Isana Around The World Feuriges Kuba Tusfürdő - A Kuba egzotikus világát idéző tusfürdőnek a sárkánygyümölcs és frissítő zöldcitrom illatával igazi nyárias illata van, sokan nem is bírták kivárni vele a jó időt. Jelenleg éppen 5 véleménynél és 4,8 csillagnál jár.

5. Sundance Lippenbalsam SPF30 - Elég nehéz olcsón jó napvédő ajakápolót találni, de a Sundancenek hála idén ez nem okoz majd gondot. Nem csak az SPF30 fényvédő faktorának örülhetünk, hanem a finom kókuszos-vaníliás illatának és a meglepően jó hidratáló hatásának is. Ja és a kiszerelése is kifejezetten strandbarát, mert nem tud szétolvadni, ellenben a stiftes kiszerelésű darabokkal.

6. L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis à l'Huile Körömlakk - A körömlakkújdonságok közül a L'Oreal új illatos körömlakkjai között is van néhány csini kis nyári szín, például a 330 Fuchsia, a 440 Cherié Macaron vagy a 442-es Coral Trianon. Van amelyik szín már 1 rétegben fed, de van olyan is ami csak 2-3-ban, a tartósságuk pedig jellemzően 3-4 nap.

7. Lovely Chocolate Bronzer - A híres (és már nem kapható) Bourjois Delice de Poudre Bronzosító Púderre hajazó Lovely csokis bronzer is jó pár rajongót tudhat már magának nálunk. Hideg tónusú és matt, ezért állítólag nagyon természetes kontúrt lehet vele csinálni és gyönyörűen fent is marad nap végéig.

8. Nivea Rózsa & Argánolaj Testápoló Tej Olajjal - A Nivea idén nyárra 4 féle könnyed állagú, parfümös illatú testápolóval rukkolt elő, és a rózsás-argánolajos változat tűnik eddig a befutónak. A vélemények szerint könnyen beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet és viszonylag tartós az illata a bőrön.

9. Cien Tropical Summer Önbarnító Spray - Az önbarnító újdonságokra még nem nagyon érkeztek vélemények, viszont ami érkezett, azok alapján a Cien új Tropical vonalának a különböző formulájú önbarnítói elég ígéretesnek tűnnek. Nem csak az áruk kedvező, de nem produkálják a tipikus önbarnító-hibákat sem, azaz foltokat és narancssárga színt, igaz, a szaguk ezeknek is kellemetlen,

10. Balea You Are Gold Golden Shine Bodyspray - Bár a 22 véleménynél és 4,68 csillagnál járó You Are Golden testspray nem újdonság, viszont nyári limitált kiadás lévén csak nemrég tért újra vissza a polcokra. Felfújva a csillámló ragyogása szinte beleolvad a bőrbe, az illata is kellemes (valaki szerint zöldalmára, más szerint pedig sárgabarackra hasonlít) és kellemesen hűsíti a bőrt.



Nektek megvannak már idén nyárra a kedvenc termékeitek? Vagy még vadásszátok őket? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése