BLOGKERESŐ

2017. május 31., szerda

Havi kedvencek - 2017 május

Hurrá, itt a nyár, úgy tűnik, hogy lassan időjárásügyileg is, ennek örömére pedig búcsúztassuk is el a tavaszt az előző hónap legjeivel... :)


Arcápolás



Május legje egy micellás víz lett, mégpedig az, amit az előző havi kedvenceim között már én is megmutattam Nektek - a Mixa Optimal Tolerance Micelláris Víz Érzékeny és Reaktív Bőrre nem csak nagyon gyengéd, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket is a bőrről.
A The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% is sok rajongót szerzett magának, nem csak a baráti ára (1999 Ft) miatt, hanem a vélemények szerint valóban csodaszép bőrképet csinál, kordában tartja a bőr zsírosodását, a pattanásokat, de még a mitesszereket is. Kitűnő nyári hidratálónak mondtátok a PomPom Neroli Virágvizes Zselét, mivel hamar és zsíros érzet nélkül szívódik be, illetve a blogon nemrégiben említett fényvédő permetek közül a La Roche-Posay Anthelios Frissítő Arcpermet SPF50 a könnyen használhatósága miatt úgy tűnik Nektek is nagyon bejött... :)


Testápolás



A hónap legje az egzotikus kókusz és frangipáni illatú Balea Bahamas Dream Duschgel lett, amiről azt írtátok, hogy nem csak az illata (az egyik krémmániásunk szerint egy az egyben Montale Intense Tiaré), de az érzete is nagyon kellemes. Visszatért a polcokra az idei nyár erejéig is, a Balea You Are Gold Golden Shine Bodyspray, amit sokan vártatok már vissza, mert finom üde illata van és csoooodás arany fénye, az idei szériának viszont sajnos elszúrták az adagolóját, de még ennek ellenére is csupa jót írtatok róla. A kellemes, frissítő illatú Alverde Növényi Szappan Verbénával és Citrom Illattal állítólag szuper ár-érték aránnyal bír, szóval kiváló olcsó natúr szappan alternatíva. A hónap illata az újdonságok közül a Valentino Valentina Blush lett.


Hajápolás



A hónap kedvenc hajápolója a megújult Gliss Kur Oil Nutritive Folyékony Hajvégápoló lett - gyorsan beszívódik a hajba, amit puhává és jól kezelhetővé tesz, illetve szépen késlelteti a hajszálak töredezést is. A Balea Spray-on Szárazsampont is sokan megszerettétek, mert szuperül ki lehet tolni a hajmosást plusz egy napig és még a vaníliás illata sem annyira tolakodó. A Syoss Keratin Heat Hővédő Hajformázó Spraytől a kivasalt frizurája sokatoknak napokig egyenes maradt, a Lisap Ultimate Hajvasaló Folyadék pedig nem csak jól véd a hőtől, de az illata is jó és szintén napokon át segít megtartani a kivasalt frizura formáját.


Sminkek



Ebben a hónapban csupa ajakterméket szerettetek: május sminklegje a nemrég 3 plusz új árnyalattal bővülő Lovely K-Lips lett, amiről azt írtátok, hogy nagyon kellemesen krémes a ceruza része, a folyékony rúzs pedig nem szárít, szépen fed, és bár nem annyira tartós, mint a drágább matt rúzsok, mégis nagyon szeretitek. A nemrég bevezetett Trend It Up márka Ultra Matte Ajakrúzsai is hamar a havi kedvencek közt találta magát, mert nem csak tényleg teljesen matt, de az árához képest meglepően tartós is. A ColourPop Ultra Satin Lip nem épp extra tartós, cserébe viszont nagyon szépen mutat az ajkakon és a ráncocskákba sem ül bele, a Rimmel Oh My Gloss! Oil Tintnek pedig könnyű és kényelmes a textúrája, és gyönyörű a fénye, igaz, tartósságban annyira ez sem jeleskedik.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése