BLOGKERESŐ

2017. június 14., szerda

Teszt+elemzés: Hylamide SubQ Anti-Age Advanced Serum

Képzeljétek, múlt héten vettem meg a második üveggel a márciusi kedvenceim közt is szerepelő SubQ Anti-Age Advanced Serumot, amiből könnyen kitalálhatjátok, hogy a lelkesedésem egy kicsit sem hagyott alább vele kapcsolatban, mert egyszerűen imádja a bőröm. 👍



Arra gondoltam, hogy most leírom Nektek is a hosszabb távú tapasztalataimat róla, és persze egy kis összetevő szerinti elemzést is... :)


Az ígéret

Hylamide SubQ Anti-Age Advanced Serum (11 990 Ft / 30 ml) egy kortárs technológiákat ötvöző, újgenerációs szérum, ami nemcsak elősegíti a bőr egészséges, pumpált hidratáltságát, de a finom vonalakat, a ráncokat és a bőr feszességét is javítja.

Hogyan működik?

A Hylamide (szinte majdnem) összes termékéhez hasonlóan ez a szérum is illatmentes és többek közt olyan összetevőket tartalmaz, melyek elősegítik a bőr hidratáltságát illetve olyanokat, melyek a bőr kollagén- és elasztin termelésének serkentése révén teszik feszessé, rugalmassá és ránctalanná a bőrt.

A kulcsösszetevők:

Összességében

Tele van remek újgenerációs hatóanyaggal, szóval szerintem remek választás bárkinek, aki olyan anti-aging szérumot keres, mely a bőr hidratáltságát, teltségét is látványosan javítja.

Személy szerint azért szeretem, mert nekem már önmagában is remekül és azonnal hidratálja a bőröm (igaz, szeretek tenni alá egy könnyű kis esszenciát), illetve nagyon hamar elértem vele azt a bizonyos "pumpált" feszességet, amit azóta is szépen tart a bőröm. 

Az illata is nagyon enyhe és finoman édeskés, kifejezetten kellemes, nem olyan, amibe bele lehet csömörleni pár hónap használat után, illetve nagyon hamar beszívja bőr, mindenféle réteghagyás nélkül, vagyis smink alá is remek, főleg ha rétegezgetős a rutinotok.


Ti próbáltátok már? Vagy tervezitek kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése