BLOGKERESŐ

2017. május 7., vasárnap

Kielemeztük a hónap krémjét: Phi Pazar Cafe Ébresztő Szemkörnyékápoló

A véleményeitek alapján nem csak a KrémMánia Hungarian Edition szépségboxunk egyik legje, de április hónap egyik kedvenc terméke is a Phi kávés szemkörnyékápolója lett, szóval nem is volt kérdés, hogy ebben a hónapban mit nézünk meg Nektek közelebbről... 😉




Az ígéret
A Phi Pazar Cafe Ébresztő Szemkörnyékápoló (2990 Ft / 10 ml) egy shea vajas, kellemesen laza koffeines krém C-vitaminnal, acmella kivonattal, rizs és szőlőmagolajjal, finom, jellegzetes kávé illattal. A varázsmogyoró-víznek köszönhetően tónusjavító, enyhén összehúzó hatású, elősegíti a mikrokeringést, enyhíti a szem körüli karikákat. A búzavirágvíz ideális a fáradt, duzzadt, irritált szem ápolására. A koffein közreműködésével feszesítő hatású és csökkenti a szem alatti táskákat. Az acmella bőrfeszesítő, a sheavaj a bársonyos bőrért felelős, a C-vitamin stabil, olajban oldódó változata pedig erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal dolgozik bőrünk rugalmasságának és állapotának feljavításáért, a foltosodás megelőzéséért vagy annak csökkentéséért. A rizsolaj és a szőlőmagolaj kitűnően táplál és regenerál, ahol kell.

Hogyan működik?

A szem bőre bizonyos esetekben egész másfajta ápolást igényel, mint az arc többi része - ide általában olyan puffadtságot, sötét karikákat és a megereszkedést megszüntető krémet érdemes keresni, mely olyan összetevőket tartalmaz, melyek hatásosak a szemkörnyéki érzékeny, vékony bőr jellegzetes problémáinak kezelésében. A Phi szemkréme például olyan összetevőket tartalmaz, melyek a sötét karikák és a puffadás ellen küzdenek.

Kulcsösszetevők:
  • A termék kulcsösszetevői az összehúzó, nyugtató és vízhajtó (átmenetileg simább bőrt eredményező) hatású összetevők, melyek segítenek a szem alatti puffadás és karikák elleni harcban. Ezek az összetevők az INCI második helyén tanyázó arab kávé kivonat, ami gazdag forrása az antioxidánsoknak és a koffeinnek (amit egyébként az INCI vége felé is találhatunk még a krémben), a 4. helyen levő nagylevelű csodamogyoró virágának a kivonata, mely gyulladáscsökkentő szövetösszehúzó hatással bír, illetve a  búzavirág virágjának kivonata, melynek a bőr nyugtatásában van szerepe.
A kulcs összetevőkön túl, amit még érdemes megemlíteni:
  • Az olyan  bőrazonos  természetes hidratáló elemek és lipidek mint például a squalane, a korpaolaj, a szőlőmagolaj és a glicerin segítenek a bőr hidratáltságának növelésében.
  • Antioxidánsok, mint a szőlőmagolaj, a C-vitamin és az  E-vitamin. Ezek általánosságban segítik a bőr egészséges működését. 
  • Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító összetevők, mint az allantoin és a zöldtea kivonat, amik segítik az egészséges epidermisz (hám) fenntartását és ezáltal megakadályozzák a bőr kiszáradását.


Mit mondotok róla Ti?
A krémet eddig 43-an véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:

Pozitív:
  • jól hidratál
  • feszesebbé, simábbá teszi a szemkörnyéket
  • sokaknál enyhített a szem környéki karikák és puffadtság megjelenésén
  • nem irritálja a szemet
Negatív: 
  • nem mindenki tudott gond nélkül rásminkelni
  • az illata elég megosztó
  • az adagolója túl sok krémet nyom ki


Összességében: Szépen összepakolt kis szemkrém, amibe kerültek olyan összetevők is, melyek a szemkörnyéki érzékeny, vékony bőr jellegzetes problémáinak kezelésében valóban segíthetnek, mindezt ráadásul jó áron. 


Ti próbáltátok már? Bevált?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése