BLOGKERESŐ

2017. május 3., szerda

Havi kedvencek - 2017 április

A harmadik tavaszi hónapba léptünk (hamarosan nyár!!), ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt a hó végi kedvencek ideje :)

Arcápolás



Az arcápolási kategória győztesei ebben a hónapban egyértelműen a legutóbbi Krémmánia Beauty Boxban lapuló dolgok lettek, többek közt apolka márkájának AHA hámlasztója a Geek & Gorgeous Smooth Out,
amiről azt írtátok, hogy nyom nélkül beszívódik és selymes, puha, egységes lesz tőle a bőrötök, vagy épp a Phi Pazar Cafe Ébresztő Szemkörnyékápoló, aminek az illatát van aki szerette, van, aki nem, de a hidratáló, simító hatásával szinte mindenki elégedett volt és az állagát is szerettétek. A Nivea Care Krém a lista egyetlen tagja, ami nem a boxunkban volt - róla azt írtátok, hogy vékony rétegben az arcon is kellemes használni, de többen inkább csak kézre és testre használtátok, főleg hűvösebb időben. A drágább árkategória legje a Drhazi Anti Age Facelift Serum szintén KM boxos darab volt, róla pedig azt mondtátok, hogy nagyon jól hidratál és feltölti a bőrt.


Testápolás



A hónap legje a Yamuna Szőlőmagolajos Tusfürdője lett, bár többen is írtátok, hogy az illata csak az elején ilyen kellemes-szőlős, aztán elillan, viszont nem szárítja a bőrt és finom krémes az állaga. Az epres sajttorta illatú Balea Duschschaum Sweet Cake is sokatok arcára csalt mosolyt, sőt, arcoiris nevű krémmániásunk konkrétan ennyivel summázta ezt a habot: "Kötelezővé tenném minden BKV-n fancsali arccal utazó grincsnek!" 😄 Az új Dove Go Fresh Rejuvenate Tusfürdőt is sokan szerettétek, mert jól habzik, nem szárít és fincsi körte illata van, illetve az Alverde Med Testápoló Gyógyvízzel, Irritált Bőrre is kapott jó pár pozitív véleményt, vagyis egész pontosan eddig csak 5 csillagos vélemények érkeztek rá, sőt, páran szemfülesen azt is észrevették, hogy az összetétele szinte teljesen megegyezik az arckrém változattal, csak ugye 4x akkora.


Hajápolás



A hónap kedvenc hajápolója a festett hajra való Balea Színvédő Hajbalzsam Gránátalma és Gojibogyó Kivonattal lett, ami a vélemények szerint tökéletesen hidratálja és táplálja a hajat, valamint puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé teszi azt. A Pantene Pro-V Intensive Repair Regeneráló Hajápoló Balzsamot is sokan szerettétek, mert nagyon finom illata és könnned állaga van, és természetesen a dolgát is jól teszi. Az Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Maintenance Ápoló Balzsam keratinos hajegyenesítés utáni hajápolásra vált be sokaknál, az Alterra Haaröl pedig nagyon jól ápol, emellett kellemes az illata és nem is zsírosítja a hajat sem.


Smink



Április sminklegje a Maybelline The Colossal Big Shot Volum' Express Szempillaspirál lett, amiről azt írtátok, hogy tökéletesen hosszít, dúsít és ível, mindezt elérhető áron. A Jessup 8Pcs Liquid Kabuki Setről is csupa jót mondtatok - puhák, könnyen tisztíthatóak és nem is hullanak -, igaz, a szemre való ecseteket kicsit nagynak tartjátok, szóval többen át is avanzsáltátok őket korrektorecsetté. Az új Essence My Must Haves Mono Szemhéjpúderek sem okoztak csalódást, legalábbis ami a színeket, az árat és a tartósságot illeti, ez utóbbit szemhéjalappal persze. A drágább árkategória legje a Jeffree Star Velour Liquid Lipstick lett, ami gyönyörű matt, könnyen rétegezhető, hamar szárad és nagyon-nagyon tartós.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése