BLOGKERESŐ

2017. május 11., csütörtök

3 új kedvenc sápadt arcbőr ellen

Évek óta rendszeresen fényvédőzöm, ami gondolom mondanom sem kell, hogy mennyire nincs jó hatással az eleve nagyon világos bőröm barnaságára... egyébként annyira nem zavar a dolog, viszont ilyenkor nyár közeledtével viszont már egyre inkább vágyom egy csipetnyi színre. 💛💛



Ebben a posztban megmutatom, hogy az arcom nyári kamu-barnaság projektjére melyik termékeket szemeltem ki magamnak az idén. 😊


Hylamide Glow Radiance Booster



Hylamide Glow Radiance Booster (7990 Ft / 30 ml) létezéséről amint tudomást szereztem, azonnal tudtam, hogy nekem ez KELL, már csak azért is, mert a márka SubQ Anti-Age széruma az egyik legszuperebb dolog, ami az utóbbi időben a bőrömmel történhetett, illetve már lassan lebeg a fejem felett az önbarnító-szezon is, szóval az arcomra már egyébként is épp keresni akartam valamit (sajnos azt csiripelték a madarak, hogy a Paula's Choice Sun 365 Self-Tanning Foam kifutó...). A Glow booster egyébként DHA-mentes, helyette az Erythrulose nevű, lassabban kialakuló, viszont tartósabb barnaságot kölcsönző hatóanyag került bele. Nekem egyénként viszonylag hamar hatott -  a téli fehérségemet 2 egymást követő nap használat alatt eltüntette, sőt, a 3. nap után már kicsit soknak is bizonyult a szín, szóval csak picit kell türelmesebbnek lenni vele, mint egy DHA-s önbarnítóval. Napi 2-3 cseppel tényleg csík- és sárgaságmentes barnaságot lehet elérni és semmi marecával vagy szaggal nem jár a használata. Még ismerkedünk, de egyenlőre nagyon ígéretesnek tűnik!


L.O.V The Delightful Bronzosító Púder



L.O.V The Delightful Bronzosító Púder (3299 Ft / 12 g)  a márka  tavaszi kiadásának a része, és a különlegessége, hogy a bronzosítócsíkok közt highlightercsíkok bújnak meg, és a highlightert itt ne úgy értsétek, hogy csillogni fog tőle az arcotok, hanem úgy, hogy a bronzosító bár matt, de nem olyan egészségtelenül, szárazkásan az, hanem tényleg finom üde marad tőle az arcbőr. Nem tudom ez az árnyalat sötétebb bőrön mennyire érvényesül, de hófehérkéken biztosan tökéletesen fog állni, mert nem túl sötét vagy sárga és nagyon szépen lehet építeni is. A dizájn egyébként csodaszép lett, és a csomagolás is elég stramm, nyaralás-kompatibilisnek tűnik. 



Catrice Prime And Fine Smink Átalakító Cseppek - Sötétítő



Alapvetően nem sok szükségem lenne a Catrice Prime And Fine Smink Sőtétítő Cseppekre (1155 Ft / 15 ml), mert a legvilágosabb szín se mindig jó a legtöbb alapozóból, viszont ha önbarnítok, akkor muszáj az alapozóim színét is ehhez igazítani. Eddig ezt úgy oldottam meg, hogy sötétebb alapozót kevertem a basic alapozómhoz, de nem igazán voltam megelégedve soha az így kapott eleggyel sem szín- sem állagügyileg, szóval a Catrice sötétítőcseppjei szó szerint megváltást jelentettek ezen a téren. Kevés kell belőle sok, könnyen elkeverhető és nem ront vagy sárgít az alapozóm színén/állagán. Próbáltam egyébként ezeknek a Catrice cseppeknek a világosító változatát is, de közel sem voltam annyira elégedett vele, mint ezzel a változattal... :)



Smink



Nektek milyen trükkjeitek vannak sápadt bőr ellen? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése