BLOGKERESŐ

2017. július 4., kedd

Havi kedvencek - 2017 június

Hurrá, júliusba (vagyis a Krémmánia szülinapi hónapjába) léptünk! Jöjjenek az előző hónap havi kedvencei! :)


Arcápolás



A hónap legje a The Ordinary Advanced Retinoid 2% lett, aminek nem csak az ára verhetetlen, hanem olyan tapasztalatokról számoltatok be eddig vele kapcsolatban, mint a simább, tömörebb bőr, kevesebb ránc és finomabb pórusok.
Az illatanyagmentes Garnier SkinNaturals Micellás Arclemosó Gél Normál és Érzékeny Bőrre is népszerű volt a hónapban, mivel üdévé, frissé teszi a bőrt, igaz, a sminkeltávolítás nem az erőssége és ha szembe megy, sajnos csíp. A fényvédők között a La Roche-Posay Anthelios XL Mattító Hatású Napvédő Gél-krém SPF 50+ volt a kedvencetek, mivel könnyen eldolgozható, nem hagy maga után fehér réteget és tökéletesen véd a nap ellen is. A havi legek közé került még a nálam is nagy kedvenc Geek & Gorgeous Cheer Up hámlasztó is, ami a véleményezők többsége szerint gyönyörűvé teszi a bőrképet és még pattanások ellen is szuper.


Testápolás



A hónap testápolási kedvence a Balea Jamaica Vibes Tusfürdő lett - olcsó, kellemesen ananászos illatú, jól habzik és nem szárít. A limitált Alverde Pflegedusche Bio Litschi & Wassermelone is sok pozitív véleményt gyűjtött, annak ellenére, hogy a dinnye szinte alig érezhető ki belőle. Az Yves Rocher Plaisirs Nature Mangó-Koriander Hab- és Tusfürdőt szuper, különleges illatú darabnak tartjátok ami nem csak jól tisztít, de még lassan is fogy. A hónap illata az újdonságok közül a Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense EDP lett.


Hajápolás



Június kedvenc hajápolója a Balea Bahamas Dream Jeden Tag Sampon lett, amit nem csak ára és az illata miatt szerettetek, hanem azért is, mert jól habzik, szépen tisztít és még csak nem is zsírosít, annak ellenére, hogy balzsam nélkül is könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. A Kallos Florillum Fény Hamvasítót is sokan dicsértétek, sőt, egész konkrétan egy csodának tartjátok, olyan szépséges hamvas szőke hajat lehet elérni a használatával. A Syoss SalonPlex Hair Reconstruction Hajbalzsam a vélemények szerint puhává, könnyen kifésülhetővé teszi a hajat, a Vichy Dercos Korpásodás Elleni Sampon Normál és Zsíros Hajra pedig anélkül távolítja el a korpát, hogy szétszárítaná a fejbőrt.


Smink



A hónap dekorkozmetikai legjei az új Catrice ICONails Gel Körömlakkok lettek, mivel nem csak gyönyörű színekben kapható, de a többségnek tényleg nagyon tartós is a körmén. A NYX Tame & Frame Brow Pomade is sok rajongót gyűjtött magának a hónapban - víz- és dörzsölésálló valamint könnyű vele gyönyörű, természetes szemöldököt készíteni. A Maybelline Fit Me Korrektorról azt írtátok, hogy bár hajlamos picit beülni a szem körüli ráncokba, viszont szépen fedi a karikákat, a Trend It Up Skin Supreme Kompakt Púderről pedig azt, hogy nem csak szépen mattít, de a csomagolása is meglepően minőségi, sőt, még a hozzá adott pamacs is meglepően jól használható.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése