BLOGKERESŐ

2017. szeptember 2., szombat

Havi kedvencek - 2017 augusztus

Újból ősz van, ami egyrészt szeptembert jelent, másrészt pedig havi kedvenceket! :)


Arcápolás



A hónap egyik arcápolási kedvence Balea Tuchmaske mit Aktivkohle-Vlies, vagyis a márka új aktív szenes fekete szövetmaszkja lett, amiről azt írjátok, hogy a fun-faktoron túl szépen puhít, nyugtat és picit lehúzza a pirosságot is.
Szerettétek még a PomPom Levendula Virágvizes Zselét is, ami állítólag csodás illatú, kellemesen frissít és szuperül hidratál, ráadásul maradék nélkül és gyorsan beszívja a bőr. A Vermix Forte Szárító Keverékkel kapcsolatban többen is írtátok, hogy nagyon gyorsan és látványosan hat a pattanások ellen és heg nélkül gyógyítja őket. A magasabb árkategória kedvence egyben az én egyik személyes kedvencem is, mégpedig a Hylamide SubQ Anti-Age Advanced Serum, amivel kapcsolatban ti is azt tapasztaltátok, hogy remekül hidratál, feltölt és simít.


Testápolás & illat



A testápolási kategória aranyérmese a Balea Tropic Fun Kézkrém lett, ami bár nem a világ légütősebb kézkréme, de cuki a csomagolása, kellemesen nyárias az illata és olcsó. A Nivea Rózsa & Argánolaj Testápoló Tej Olajjalról azt írtátok, hogy könnyed, gyorsan beszívódó formulája van, már-már vizes állagú, és a pumpás kiszerelése is nagyon praktikus. Az X-Epil Szőrtelenítő Cukorpaszta is népszerű volt augusztusban - róla azt írtátok, hogy nem gyullad be utána a bőr, nincs szőrbenövés és a fájdalom is a töredéke a sima gyantázáshoz képest, ráadásul mindenhova lehet használni. A hónap illata a Guerlain Mon Guerlain lett, ami bár elég megosztó illat, viszont augusztusban szinte csupa 5 csillagos vélemény jött rá.


Hajápolás



A hónap hajápolási legje a vegán és szilikonmentes Balea Jeden Tag Shampoo Trendiger Tukan lett, elsősorban a friss, nyárias illata miatt, de amiatt is dicsértétek, hogy jól tisztít és nem szárítja a hajat sem. A Head & Shoulders Repair & Care Samponról azt írtátok, hogy hozza a megszokott Head & Shoulders minőséget, viszont ez a változat az ígéreteihez híven tényleg hat a haj töredezése ellen is. A Matrix Biolage Exquisite Oil Tamanu Blend Strengthening Treatmenttel kapcsolatban az volt az általános tapasztalat, hogy nem csak nagyon könnyed, de jól ápol és gazdaságos is, hogy a finom virágillatáról ne is beszéljünk. A megújult Garnier Fructis Grow Strong Sampon Gyenge, Töredezésre Hajlamos Hajra eddig csupa 5 csillagos vélemény érkezett amit a szokásos "jó az illatá"-n túl azzal érdemelt ki, hogy szép esésűvé és puhává teszi a hajat.


Smink



A hónap kedvence az ikonikus Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer lett, ami nem véletlen, hiszen nem olyan régóta már itthon is kapható, igaz, sajnos csak 2 (sárgás tónusú) színben. Róla azt írjátok, hogy szem alatti karikákra egyszerűen zseniális, mivel szépen fed, nem ül bele a ráncokba, nincs maszkhatása és tartós. Az Essence Make Me Brow Szemöldökformázó Gél bár nem olyan erős fixálásban, viszont a színe természetes és tartós, a Trend It Up Ultra Black Vízálló Szemhéjtus pedig nagyon, de tényleg nagyon tartós, ráadásul mélyfekete és matt. A nemrég videóban is tesztelt L'Oreal Paris Mega Volume Miss Baby Roll Black Szempillaspirálról azt mondtátok, hogy hatalmas pillákat lehet vele festeni, bár cserébe azért hajlamos kissé tapasztani.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése