BLOGKERESŐ

2017. október 31., kedd

Havi kedvencek - 2017 október

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello november!

Arcápolás



A hónap kedvenc arcápolója az 5 féle növényi olajat tartalmazó Alverde Arcápoló Olaj Vadrózsa lett, aminek nem csak az ára nagyon kedvező, de nagyon puhává teszi a bőrt és hidratál is.
Szerettétek még a Mixa Extreme Nutrition Gazdag, Tápláló Krém (25%)-t is, amiről azt írtátok, hogy nagyon finom az illata, kellemes az állaga és azonnal hidratálja, puhítja még a nagyon száraz bőrt is. A Balea Multimasking Arcmaszkja eddig szinte csak 5 csillagos véleményeket gyűjtött -  állítólag könnyen felvihető, nem húzza a bőrt, nem csíp és nagyon szép sima lesz a használata után az arc, ráadásul kb. 4 alkalomra elegendő mennyiség van benne. A drágább árkategória legje egy hámlasztó lett, mégpedig a Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant.


Testápolás & parfüm



A hónap kedvenc terméke ebben a kategóriában a limitált Balea Born To Be Lazy Tusfürdő, amit a legtöbben egyértelműen a cuki lajháros csomagolása miatt vettetek meg, a beltartalomról pedig azt írtátok, hogy kellemesen gyümölcsös/édes és hozza a szokásos Balea minőséget. A nemrég óta már itthon is kapható Barnängen márka zabtejet és 5%-nyi Cold Cream-et tartalmazó Caring Tusfürdője is sokak szívébe lopta be magát októberben sűrű és krémes, nagyon kellemes a bőrérzetet hagyó formulájával. A Herbioticum Gránátalmás Sheavarázs a legtöbb véleményezőhöz a KM-es tesztelési lehetőség kapcsán jutott, és azt írtátok róla, hogy bár kicsit nehézkes eloszlatni a bőrön, viszont nagyon könnyeden beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. A hónap illata a Chloé Absolu De Parfum Chloe lett.


Hajápolás



A hónap hajápolólegjei is egy KM tesztelésből kerültek ki - a szilikonmentes L'Oreal Botanicals Koriander Hajpakolás Gyenge Hajra és a hozzá tartozó L’Oréal Botanicals Koriander Hajerősítő Sampon Gyenge Hajra a legtöbb tesztelő tetszését elnyerte, a sampon elsősorban a pumpás kiszerelése és zsírosodás elleni hatása miatt (bár volt akit meg ponthogy eléggé zsírosított), a pakolást pedig azért dicsértetek, mert nagyon puhává, kellemes tapintásúvá teszi a hajat. Népszerű volt még októberben a Elseve Extraordinary Oil Tápláló Balzsam és a Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam is - állítólag mindkettő nagyon puhává teszi még a szénaszerű hajat is.


Smink



A hónap sminklegje egy kifejezetten innovatív termék lett, mégpedig a Maybelline Tattoo Brow Gel Tint, ami 3 napos tartósságot ígér és a vélemények szerint meg is tartja. A Rimmel Provocalips 16hr Kissproof Ajakrúzsáról azt írtátok, hogy semmilyen nyomot nem hagy maga után, akár 6 órán át is fenn marad az ajkakon és még csak nem is szárít. A Catrice Ultimate Matt Lipsticknek főleg a 010 Coffee, MATTmoiselle? nevű mályvás nude árnyalatát dicsértétek, és volt, aki a minőségét egyenesen a MAC matt rúzsaihoz hasonlította - krémes, szépen terül, nagyon jól pigmentált és még az illata is finom vaníliás. Végül pedig kedvenc volt még a Rimmel Brow This Way Szemöldökszett is, amivel még a nagyon hiányos szemöldököt is szépen fel lehet javítani és szépen is lehet vele dolgozni.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése