BLOGKERESŐ

2017. október 25., szerda

Mit ne vegyél, avagy a Krémmánia legrosszabb termékei - 2017

Ősz van, vagyis eljött KM worst of-ok ideje, ilyenkor szoktuk ugyanis összeszedni Nektek, hogy az elmúlt évben melyik termékeket vágtátok volna legszívesebben a kukába. Reméljük, hogy egyikhez se volt szerencsétek! ;)


Arcápolás



Az arcápolás kategória a worst of terméke a Shills Black Mask lett, aminek egyetlen pozitívuma, hogy olcsó, de amúgy annyit ér, mint halottnak a csók, a mitesszerek meg se mozdulnak tőle, az arcon levő pihéket viszont olyan gondosan kitépi, mintha az lenne a fő feladata. Nem is vitte többre 2 csillagnál.
A Labello Fruity Shine Strawberry Ajakápoló SPF10ról a kollektív vélemény dióhéjban annyi, hogy nem hidratál, de jó a (mű)eper illata/íze/színe. Tulajdonképpen mindent tud, csak épp ajkat ápolni nem. Jelenleg éppen 192 véleménynél és 3,01 csillagnál tart. Az Avon Clearskin Professional Lehúzható Arctisztító Mitesszeres Bőrre kapcsán a legtöbben nem tapasztaltak semmit és még nehezen is kenhető. Összességében 2,77 csillagot tudott csak összeszedni. A vacak mitesszer elleni maszkok sorát az 1,25 csillagos Xiuzilm Mitesszer Eltávolító Fekete Maszk folytatja, ami a Shills maszkjához hasonlóan többet érne arcgyantaként, mint mitesszereltávolítóként...  2,18 pontot kapott az Avon Anew Clinical Lifting Hatású Szemhéjgél és Szemránckrém mivel nem elég, hogy csípte, irritálta a szemeteket, de még a szaga sem túl kellemes, a hatása pedig a vélemények szerint a nullával egyenlő. 


Test- és hajápolás, pafüm



A hajápolás kategória szégyene ebben az évben 1,72 csillaggal a L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Clay Agyagos Szárazsampon lett. Állítólag ápolatlannak, fakónak tűnik tőle a haj, ja és gondolom az sem lep meg senkit, hogy a zsírosodás kapcsán se nagyon rúg labdába. A parfümök közül a Golden Voice By Radics Gigi verte ki a legtöbbeteknél a biztosítékot, kb. minden véleményező semmitmondónak, koppintásnak és/vagy túlárazottnak tartja. A Syoss Heat Protect Styling Spray kellemetlen tapintásúvá és ragacsossá teszi a hajat, sokan pedig arról számoltak be, hogy a hőkárosodás ellen sem véd. A 2,17 csillagos Avon Life for Her sem lopta be túl sok krémmániás szívébe magát, ahogy VLillus fogalmaz: "Üvege gyönyörű, illata szörnyű.".  Az Avon Care Kéz-Köröm és Körömágybőr Ápoló Argánolajjal, Glicerinnel és E-Vitaminnal nem használ, nagyon morzsolódik, alig szívódik be és mindezek tetejébe még az illata sem jó. Jelenleg 18 véleménynél és 1,78 pontnál tart. Az alumíniummentes dezodorok többsége sajnos amúgy is gyakran besül az igazán meleg helyzetekben, a 2,2 csillagos Adidas Adipure Izzadásgátló Deo Spray pedig aztán abszolút a cserbenhagyásos izzadás díszpéldánya, sokan azt írtátok, hogy ha nem kentek fel semmit, az is pont ugyanolyan, mint mikor ezt használjátok. 


Smink



A kategóriavesztes az Essence Matt Matt Matt Szájfény, aminek hiába tartalmazza a nevekátszer is, hogy "matt", egyáltalán nem az, sőt, még csak nem is tartós, szóval jelenleg 2,59 csillaggal kullog a sor végén. A Rimmel Wonder'full Vízálló Szempilaspirál sem épp kategóriája gyöngyszeme - nehéz vele dolgozni, lassan szárad, szinte semennyire nem látszik a hatása ráadásul még potyogós is. Az Essence Eyeliner Pent is pocsék vételnek találtátok, mivel szinte napokon belül kifogy/kiszárad, alig fog és még az a kevés szín is szétfolyik pár órán belül. Az 1,89 csillagos Avon True Bőrnyugtató Hatású Folyékony Korrektor csíp, túl sárga és még a legvilágosabb árnyalat is túl sötét volt a legtöbb véleményezőnek. A legrosszabb körömlakk valószínűleg nem túl büszke tulajdonosa az Avon Magic Effects Matt Hatású Körömlakkok lettek 1,96 csillaggal. Nagyon csíkoznak, csúnyán száradnak és jó, ha 1 napot kibírnak pattogás nélkül.  A Maybelline The Falsies Push Up Drama Szempillaspirál bűnlajstroma is elég hosszú - sok festéket vesz fel, csomósít, tapaszt, pereg és nap végére lefolyik.


Nektek voltak olyan a termékeitek mostanában, amikben nagyot csalódtatok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése