BLOGKERESŐ

2017. december 28., csütörtök

Elköszönök...

Nem könnyen írom meg ezt a posztot, és ezeket a sorokat, de mégsem akartam se szó, se beszéd "eltűnni". Évi továbbra is itt lesz veletek, látható változás nem lesz az oldalon, de azt gondoltam, hogy azoknak, akik régebb óta követik a Krémmániát és tudják, hogy a személyes hobbiprojektemként indult, elmondom, hogy úgy érzem, eljött az idő, hogy elköszönjek az oldaltól.



Ha visszagondolok az elmúlt 8 évre és az indulásra, mindig elöntenek az érzelmek. Az első egy évben senki nem tudott a Krémmániáról, senki nem használta. Kétségbeesetten próbáltam krémeket feltölteni az oldalra összetevőlistákkal, de 8 éve még (szinte) semelyik márka nem írta ki a netre az összetevőit. Telefonnal sutyiba fotózni jártam a DM-be és a Douglasbe, de a biztonsági őrök előbb-utóbb mindig észrevettek és rövid úton kidobtak, mert azt nem szabad.  Azt gondoltam, hogyha egyszer naponta 10 új vélemény is érkezik az oldalra, akkor nagyon boldog leszek, de nem voltam biztos benne, hogy ebben a kis országban ez reális elvárás-e.

Ehhez képest, ami ma az oldal az nekem teljesen hihetetlen. Hihetetlen, hogy naponta több 100 véleményt írtok (köszönjük ❤️), és hogy havonta félmillióan nézegetitek a Krémmániát. Egyszerre érzem magam büszkének, szerencsésnek és hálásnak, hogy ennek a részese lehettem.

A Krémmánia mostanra egy nagy, stabil és "felnőtt" oldal lett. Igazából évek óta az. Sok feladat, ami egy nagyobb oldallal jár adminisztratív, és a háttérben már jó ideje főleg ezeket csináltam. Ezek is fontos dolgok, de arra kellett rájönnöm, hogy olyan alkat vagyok, akit a stabilitás és az azzal járó adminisztráció helyett az új, a pici, de épülő dolgok tartanak lázban.

Úgyhogy eljött az ideje, hogy elköszönjek. Nagyon nagyon köszönöm Nektek ezt a kalandot, minden egyes véleményt és krémfeltöltést! Ha személy szerint engem keresnétek bármiért, akkor megtaláltok a Skinsmart.hu-n, a Krémmánia pedig szuper kezekben, Évi vezetésével robog tovább, mint Magyarország első számú szépségápolással foglalkozó oldala és közössége.

Köszönöm Nektek,
Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése