BLOGKERESŐ

2017. december 17., vasárnap

Újdonság-teszt: L'Oreal Paris Paradise Extatic szempillaspirál

Mostanában nem nagyon volt önálló spirál-teszt, mert valahogy látványosabbnak gondolom az összehasonlítós teszteket, de a L'Oreal Paradise Extatic spirálját akkora hype övezi és a Krémmánián is olyan szépen teljesített eddig (novemberben havi kedvenc is volt), hogy úgy gondoltam megérdemel egy önálló posztot... :)



A L'Oreal Paradise Extatic with Castor Oil (4600 Ft / 6,4 ml) nem csak nálunk volt az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb spirálújdonsága, hanem világszerte, már csak azért is, mert több népszerű külföldi szépségvlogger is a világ legjobb szempillaspiráljának titulálta és szinte azonnal a Too Faced Better than Sex szempillaspiráljának a dupejaként kezdték emlegetni.



A keféje mint a képen is láthatjátok klasszikus sörtés, középen kissé elkeskenyedő, ami alapvetően szépen illeszkedik a szemhez, bár a szemsarokban és az alsó pillasorban már el kell vele ügyeskedni, mert oda már picit nagy. A kelleténél talán egy icipicit több anyagot vesz fel, de a tubuson való lehúzogatással ezen könnyedén lehet segíteni.

A festék jól bírja a rétegezgetést, kb. 2-3 réteget gond (vagyis távolabbról is látványos göbök) nélkül elvisel a formula, de igazából ennyi kell is az igazán látványos hatáshoz. Bizonyos rétegszám után már picit "göböcskézik", erre figyelni kell, illetve többen is tapasztaltátok, hogy felbontás után pár napig még hajlamos tapasztani, aztán a festék állaga beáll, szóval érdemes vele az elején türelmesnek lenni.

Nélküle.... és 3 rétegben.

Az esetleges kezdeti nehézségeket leszámítva a Paradise Extatic egyébként szépen hosszít-dúsít-ívelnem teszi merevvé, nehéz érzetűvé a szempillákat, és kifejezetten tartós - egyáltalán nem kenődik és nem is pereg, ráadásul eltávolítani sem egy nagy ördöngösség.

A spirál negatívuma lehet , hogy páran azt írtátok a véleménnyitekben, hogy nagyon hamar besűrűsödött és utána már nehéz volt vele elérni a korábbi hatást. (Nekem még viszonylag friss a bontásom, szóval nem tapasztaltam hasonlót.)


Ajánlom? A Paradise Extatic legnagyobb előnye szerintem, hogy egyáltalán nem mászkál és nem pereg, annak ellenére, hogy a pillákat sem nehezíti el és nem teszi őket keménnyé, és a hatása is elég látványos tud lenni több rétegben. 

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése