BLOGKERESŐ

2017. december 12., kedd

Szerkesztői wishlist karácsonyra

Alig 2 hét múlva Karácsony és ilyenkor már hagyomány nálunk, hogy összeírjuk mi épp a szívünk vágya, mivel mi imádjuk mások wishlistjeit olvasgatni és tudjuk, hogy ezzel Ti is sokan így vagytok... 😉 (A lista szokás szerint nem csak kozmetikumokat tartalmaz.)


Évi




1. Nabla Dreamy Eyeshadow Palette: Mióta csak próbáltam őket, oda vagyok Nabla szemfestékeiért, így szinte borítékolható volt, hogy a márka első szemhéjpalettája is azonnal wishlistes lesz nálam. Csupa olyan szín van benne, amit szívesen használok vagy használnék magamon, és csak azért nem vettem még meg, mert megjelenése óta folyamatosan sold out. Szuper lenne, ha Jézuska valahogy szerezne egyet. (Krémmánián)

2. Pandora Dupla Szívei gyűrű: Úgy látszik ez is kezd hagyomány lenni nálam, mert tavaly is Pandora gyűrűket vettem magamnak karácsonyra, és idén is egy Időtlen Elegancia gyűrűvel nyugtáztam, hogy nagyon jó kislány voltam, viszont sajnos nem sikerült vele elhallgattatnom a bennem lakó gyűrűmániást, mert azóta már egy másik szépséget is kinéztem magamnak...

3. Zoeva En Taupe Brush Set: Ha már álompaletta, régóta ácsingózok a Zoeva álomecsetei után, ezt a szettet pedig még akkor néztem ki, amikor Nektek állítottuk össze Judittal a KM szülinapi nyereményjátékot. Minden benne van, amire csak szükségem lehet a szemfestésnél ráadásul az ecseteket tartalmazó neszesszer is szépséges! (Krémmánián)

4. JYSK Ejerslev fotel: A hálószobámat bútorozom épp újra, így elég sokat nézelődtem mostanában lakber fronton, és akkor szúrtam ki magamnak ezt a szuper kis fotelt. Mivel az összes ülőbútorom szürke, ezért nagyon jól illene a lakásomhoz. A lábtartóját külön imádom! 

5. Farsáli Unicorn Essence: Általában nem sok érdeklődést váltanak ki belőlem az Instán agyonhypeolt márkák/termékek, de a Farsáli esszenciáit már nagyon régóta szeretném kipróbálni, főleg a legújabb antioxidáns hatású, vízalapú Unicorn Essencet, ami az ígéretei szerint védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól, miközben előkészíti a bőrt a sminkeléshez. (Krémmánián)

6. NIOD CAIS: 6 év Krémmániával a hátam mögött gondolom senkit nem lep meg, hogy nem túl sok arcápoló hoz már "húha" hatást, a NIOD-tól és a Hylamidetól viszont eddig mindenre látványosan jól reagált a bőröm. A NIOD egyik TOP szérumát a CAIS-t már nagyon régóta szeretném kipróbálni, már csak a hozzá írt lelkes vélemények miatt is. (Krémmánián)


Judit




1. Omorovicza BB Krém: Régi kedvencem ez a BB krém, ami csak két színben létezik, de az egyik pont az enyém. Mindig megpróbálom lecserélni, mert borzasztó drága, de aztán hiányolom, és némi szünet után megint visszatérek hozzá. Most éppen a szünetben vagyok, de ha a Jézuska hozna egy új üveggel, nagyon örülnék neki. (Krémmánián)

2. NIOD CAIS2:  A CAIS1-et lassan egy éve használom és szeretem, még a Deciemtől rendeltem az elsőt a Skinsmart előtt, így persze az új változatra is szuper kíváncsi vagyok, amibe az 1% copper-tripeptide mellé jópár új peptid is belekerült. Még félig van a mostani CAIS1 üvegcsém, remélem mire elfogy, hozzánk is eljut az új változat. (Krémmánián)

3. Bobbi Brown Party Glow Duo: Azt hiszem az egyetlen sminkkel kapcsolatos posztom itt a KM blogon az öt éve egy Shimmer Brickes teszt volt, és a teljes méretű shimmer brick annyira nagy, hogy héba-hóba használat mellett még mindig van belőle. Viszont más szín jól jönne, a mini méret pont elég is, a Bobbi szájfények meg nagy kedvencek, szóval egy shimmer brick + szájfény travel duo pont ideális ajándék lenne.

4. Everlane laptop hátizsák: Évekig itthonról dolgoztam, de mióta lett Skinsmart iroda azóta heti pár nap cipelem a nem pici és nem könnyű laptopomat. Pár nap után rájöttem, hogy az oldaltáskába cipelést nem vállalom, így most egy béna hátizsákkal járok, amit találtam itthon. Még nem merültem hosszas kutató munkába, de valami egyszerű, fekete, de mégis csinos táskára vágyom, amibe ráadásul a 15 inches laptopom úgy belefér, hogy a táska mégsem tűnik túl nagynak.

5. Diptyque Gyertya: Ha az ember lánya kellően sokat időzik Instán, akkor hamar rájön, hogy egy Diptyque gyertya a lakásdekor elengedhetetlen része. Telhetetlenül rögtön egy ilyen hármas mini szettre gondoltam, aminek már csak a díszdoboza is olyan jól néz ki, hogy üresen is megfontolnám.

6. Estee Lauder Modern Muse: Teljes illat alanfabéta vagyok, nem is használok semmilyen parfümöt egy átlag, szürke hétköznapon, de valahonnan lett egy Modern Muse minim, amit meglepően megkedveltem. Egyébként az illat neve és a reklámja is valamiért megfogott, ami nem történik gyakran velem, a minim pedig kifogyóban van, szóval egy nagy kiszerelésnek örülnék a fa alatt. (Krémmánián)

7. The North Face sídzseki: Hat éves korom óta családi hagyomány nálunk a síelés, a mostani sídzsekimet pedig ha jól emlékszem még egyetemista koromban vettem, vagy 10 éve. A mostani is The North Face, szuperül bírja, de azért  már látszik rajta, hogy nem mai darab. Most már örülnék egy újnak, például ennek a szürke Lenado kabátnak, ami mindenhez illik és időtálló darabnak tűnik.


Nektek mik szerepelnek a wishlisteteken? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése