BLOGKERESŐ

2018. január 3., szerda

Az év Krémmánia "leg"-jei 2017

Minden évben nagy büszkeséggel tölt el, amikor ezt a listát írom, hiszen csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott, mindenféle részrehajlás nélkül!

Íme tehát 2017 legnagyobb kedvencei 😊:

Arcápolás


A legtöbbet véleményezett arcápoló idén is a Garnier Micellás Arctisztító Víz volt, az idei újdonságok közül pedig a legnépszerűbb darab egy fekete maszk, mégpedig a L'Oreal Paris Pure-Clay Mask Detox & Brighten Treatment Mask lett, amiről azt írtátok, hogy könnyű felvinni, hamar szárad, szépen felszívja a felesleges faggyút és a pórusokat is tisztítja (itt olvashattok róla összetevő szerinti elemzést).
Az ezüstérmes The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% is sok rajongót szerzett magának, nem csak a baráti ára (1999 Ft) miatt, hanem a vélemények szerint valóban csodaszép bőrképet csinál, kordában tartja a bőr zsírosodását, a pattanásokat, de még a mitesszereket is (itt olvashattok róla összetevő szerinti elemzést). A bronzérmes Alverde Med Gyógyvizes Arckrém Irritált Bőrre eddig szinte csupa maximum pontos véleményt kapott tőletek, és az Alverde korábbi arckrémeitől eltérőn kihagyták belőle a (kis molekulasúlyú) alkoholt és a parfümöt, és szinte mindannyian azt írtátok róla, hogy tökéletes alapkrém estére. A magasabb árkategóriából a Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief lett lett a befutó, ami a vélemények szerint gyorsan felszívódik, remekül hidratál és könnyű rá sminkelni is (itt olvashattok róla összetevő szerinti elemzést).

A legnépszerűbb arcra való fényvédők listája sem nagyon változott: az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50, az A'pieu Pure Block Natural Sun Cream Daily SPF45 / PA+++  és az Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 / PA++ idén is a kedvenceitek.  


Smink



A legtöbbet véleményezett sminktermék idén a Catrice Liquid Camouflage Korrektor lett, ami jelenleg nem kevesebb, mint 816 véleménynél jár. A 2017-es sminkújdonságok közül a Lovely K-Lips lett nálatok a befutó - nagyon kellemesen krémes a ceruza része, a folyékony rúzs pedig nem szárít, szépen fed, és bár nem annyira tartós, mint a drágább matt rúzsok, mégis nagyon szeretitek. Éves leg lett még a Maybelline Fit Me Korrektor, amiről azt írtátok, hogy bár hajlamos picit beülni a szem körüli ráncokba, viszont szépen fedi a karikákat, illetve az ikonikus Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer, ami nyár óta végre hazánkban is kapható. Nagy kedvenccé nőtte ki magát a Trend It Up Ultra Matte Ajakrúzs is, mert nem csak tényleg teljesen matt, de az árához képest meglepően tartós is. Sajna a magasabb árkategóriából nem került be a sminkes TOP50be sem idei újdonság, a legnépszerűbb high endes darab viszont 2017-ben az Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett. :)


Testápolás



A kategória legje még mindig a "naptej illatú" Balea After Sun Tusfürdő, az újdonságok közül pedig a Dove Go Fresh Körte és Aloe Vera Női Dezodort szerettétek a legtöbben, ami a friss, tavaszias illata miatt lopta be magát a szívetekbe, bár a dezodoráló hatásával nem mindenki volt maradéktalanul elégedett, de azért többség arra sem panaszkodott. A kedvencek közé került még az isteni málnafagyi illatú, vegán és cruelty free Original Source Málna & Vanília Tusfürdő, de szokás szerint a Balea is nagyon erős volt tusfürdő fronton - a márka legnépszerűbb darabjai idén a Jamaica Vibes Tusfürdő, a Sweet Wonderland Dusche & Creme és a Dusche & Creme Granatapfel & Pfirsichblüte  lettek. Az Alverde Med Testápoló Gyógyvízzel, Irritált Bőrre is kapott jó pár pozitív véleményt, vagyis egész pontosan eddig szinte csak 5 csillagos vélemények érkeztek rá, sőt, páran szemfülesen azt is észrevették, hogy az összetétele majdnem teljesen megegyezik az arckrém változattal, csak ugye 4x akkora.


Hajápolás



Az idei TOP hajápoló az Avon Advance Techniques Hajtápláló Marokkói Argánolajjal, az új darabok közül pedig az év kedvenc hajápolója megtisztelő címet a Schwarzkopf Essence Ultime Caviar+ Hair Renew Hajpakolás zsebelte be, aminek nem csak az illatát magasztaljátok az egekbe, de a hatását is - pihe-puha lesz tőle a haj, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosítaná azt. A Balea Szárazsampon Világos Hajra annyira bevált nektek, hogy sokan a Batiste szárazsamponotokat váltottátok le rá. Olcsó, jó, dúsít, teszi a dolgát. A Kallos Florillum Fény Hamvasítót is sokan dicsértétek, sőt, egész konkrétan egy csodának tartjátok, olyan szépséges hamvas szőke hajat lehet elérni a használatával. A szilikonmentes L’Oréal Botanicals Koriander Hajerősítő Sampon Gyenge Hajra is sokak tetszését elnyerte, elsősorban a pumpás kiszerelése és zsírosodás elleni hatása miatt (bár volt akit meg ponthogy eléggé zsírosított). 


Illat



A KM legnépszerűbb illatai idén is Avonos illatok lettek, mégpedig a Luck For Her és az Attraction For Her EDP, őket követte a Paco Rabanne Olympea, a Lancôme La Vie Est Belle EDP és a Carolina Herrera Good Girl EDP. A legnépszerűbb illatújdonság idén a Guerlain Mon Guerlain volt 97 véleménnyel és 3,49 csillaggal (kissé megosztó darab volt, azért az alacsonyabb értékelés), ezüstérmes az édes-balzsamos Tesori d'Oriente Byzantium, a Hugo Boss egyik legutóbbi illata, a Boss The Scent For Her EDP pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


TOP blogposztok

  1. Mit érdemes tőlük venni: Balea (60 474 oldalletöltéssel)
  2. A Krémmánia TOP 10 pénztárcabarát nyári kozmetikumújdonsága (51 432 oldalletöltéssel)
  3. Tág pórusok: mit lehet vele tenni? (45 596 oldalletöltéssel)
  4. Helló új Krémmánia Beauty Box - helló, magyar márkák! :) (42 041 oldalletöltéssel)
  5. A Krémmánia legjobb micellás lemosói (34 315 oldalletöltéssel)
  6. Termékajánló a 2017-es őszi Glamour- (és egyéb kuponos) napokra (34 309 oldalletöltéssel)
  7. Szempillanövesztő szérum körkép (33 236 oldalletöltéssel)
  8. Termékajánló a 2017-es tavaszi Glamour-napokra (31 546 oldalletöltéssel)
  9. Mit ne vegyél, avagy a Krémmánia legrosszabb termékei - 2017 (31 445 oldalletöltéssel)
  10. Kielemeztük a hónap krémjét: The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% (30 829 oldalletöltéssel)


És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy idén is velünk tartotok! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése