BLOGKERESŐ

2018. február 14., szerda

Hype: Lemosás mikroszálas arctisztítókendőkkel

Pár hete az egyik megosztóbbra sikerült lemosó alatti kommentek közt vettem észre, hogy milyen sokan használtok a sminketek könnyebb eltávolítására különféle (mikroszálas) arctisztító kendőket, és akkor villant be, hogy nem is nagyon volt még szó ilyesmiről itt a blogon, ezért arra gondoltam, hogy most egy kis mini-körképben össze is gyűjtöm Nektek a KM legjobb és legígéretesebb darabjait.




Mikroszálak...?

A mikroszálas törlőkendőket már jól ismerhetjük a takarítás kapcsán, hiszen szuperül összeszedik a szennyeződéseket és jó hír, hogy ez a tulajdonságukat az arcon is produkálják :)  A mikroszálakról dióhéjban azt érdemes tudni, hogy olyan szabad szemmel nem látható vastagságú mesterséges szálak, melyek mikroszálas tisztítókendőkbe "rendeződve" millió ék alakú keresztmetszetet képeznek, aminek révén eltávolítják és csapdába ejtik a szennyeződéseket. 

Szerintem ezek a kendők balzsamos, olajos állagú lemosókkal működnek a leglátványosabban, a double cleansing technikát  nagyban lerövidítheti és kellemesebbé teheti a használatuk. Ha gyakran, mosógépben mossátok (öblítő nélkül), akkor a bacik elszaporodásától sem kell tartani.


KM-es legek

A hype a The Original MakeUp Eraser Makeup Remover Cloth hatására indult, szóval érdekes, hogy róla még nem született egy vélemény sem, mondjuk az árát elnézve ($20) annyira nem csodálkozom, ez ugyanis a mezőny legdrágább versenyzője.  A MakeUp Eraser az ígéretei szerint egy ultra-puha, vegyszermentes kendő és az összes fajta smink eltávolítására alkalmas, beleértve a vízálló, és a színházi sminket is, a minőségét pedig kb. 1000 mosásig tartja meg.

A termék ebayes dupe-ja, a hosszúnevű Makeup Easy Eraser Washable Cosmetics Remover Towel majdnem tizedannyiba kerül, mint az eredeti MakeUp Eraser, ráadásul 2 szálhosszúságú oldala is van - az egyiken hosszabb, míg a másikon rövidebb szálak segítik a smink és kosz eltávolítását.

Már 23 véleménynél és 4,74 csillagnál jár a KM legnépszerűbb mikroszálas törlőkendője, a Vixi Mikroszálas Kozmetikai Kendő, ami ráadásul magyar is! A véleményeitekben azt írjátok róla, hogy már sima vízzel picit benedvesítve is szépen lehozza a minimálsminket, de egy kis sminklemosóval kiegészítve a szempillaspirállal is könnyedén elbánik.

Népszerűbb darab még az Ebelin Mikroszálas Arctisztító Kesztyű, rá eddig 14 vélemény érkezett és jelenleg 4,71 csillaga van az oldalon. A véleményeitek szerint tökéletesen hozza, amit egy mikroszálas törlőkendőnek hoznia kell - nagyon szépen eltávolít minden sminket akár arctisztító termék használata nélkül is, nem dörzsöl, nem irritál és nagyon könnyen kimosható.

Rival de Loop Mikroszálas Arctisztító Kendőt a leírása szerint tisztít, masszíroz és minimálisan hámlaszt is, ha bevizezve fél percig masszírozzátok vele vele az arcotokat. Állítólag nagyon szuper vele arcmaszkokat letörölni vagy csak simán megtörölközni benne arcmosás után, mivel nagyon jó a nedvszívó képessége.


Ti próbáltatok már mikroszálas arctisztító kendőkkel arcot mosni? Vagy esetleg tervezitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése