BLOGKERESŐ

2018. február 17., szombat

Újdonság teszt: MakeUp Revolution Conceal and Define Folyékony Korrektor

A Tarte Shape Tape Contour Concealer (nálunk is) nagy népszerűségnek örvend, szóval a smink-dupejairól híres MakeUp Revolution nem sokáig húzta, hogy ne másolja le, a beauty közösség pedig szinte azonnal fel is kapta a töredékáron és hatalmas színválasztékban kapható másolatot. 



Teszt, képek

A MakeUp Revolution Conceal and Define Folyékony Korrektor (1890 Ft / 3,4 ml) egy könnyed textúrájú, magas fedésű, matt finisű, nagy fejű applikátorral ellátott folyékony korrektor, melynek a sötétebb árnyalatai kontúrozásra is alkalmasak. Jelenleg 18 árnyalatban kapható.



A Tarte korrektorához képest a MUR annyiban más így első ránézésre, hogy teljesen más az INCIje, a csomagolása más és kb. harmadakkora a mennyisége, viszont ugyanolyan - bár kisebb fejű -  üreges "doe foot" applikátort kapott, és 5 színnel bővebb a színválasztéka, ráadásul mindenféle tónusban (hideg, meleg, semleges) kapható. 

Az applikátor nagy, puha és az üreg miatt elég sok anyagot felvesz, a festéket pedig nedves beauty blenderrel könnyedén és nagyon szépen el lehet oszlatniA festék folyós-krémes állagú, könnyed érzetet biztosít, hamar szárad és ha megköt, akkor elég tartós. Mivel mattra szárad, én nem szoktam már fölé púdert tenni. Kb. erős közepesen fed, rétegezni pedig száradási idő előtt lehet a legszebben, bár 2-nél több rétegben nem ajánlom, mert úgy már kezd egy kissé "cakey" lenni, viszont a ráncocskákba egyáltalán nem ül bele.

Már próbálgatom egy ideje, és nekem például a kicsit fényesebb finisű Catrice Liquid Camouflage Korrektor sokkal jobban bevált szem alá, viszont ezzel a korrektorral meg nagyon szépen ki tudom javítani az arcom tónusának eltéréséit, pl. az arccsontom tetején vagy az orrom körül, de a szemöldök alá is nagyon szuperül lehet használni kiemelőként. A sötétebb színeket egyébként ajánlják kontúrozásra is, de szerintem nehéz szépen, egyenletesen eloszlatni, én akárhányszor futottam neki, sajnos foltosnak, koszosnak tűnő végeredményt kaptam.










Ajánlom? Könnyen és gyorsan használható a nagy és üreges applikátora miatt, hatalmas színválasztéka és az arc egyenetlenségeit, elszíneződéseit nagyon szépen ki lehet vele korrigálni.

PS.: A Pink Pandás lányok voltak olyan kedvesek és adtak nekünk egy kuponkódot (KREMMANIAFSH), amivel 02.17.-03.03.-ig ingyenes a szállítás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése