BLOGKERESŐ

2018. március 2., péntek

Havi kedvencek - 2018 február

Vééégre itt a naptári tavasz (reméljük hamarosan beéri az időjárás is), és természetesen vele együtt itt vannak a múlt havi legek is... :)

Arcápolás



A hónap arcápoló legjei közt ebben a hónapban nem igazán voltak újdonságok, hanem elsősorban régi, KM-esek közt széles körben népszerű termékeket szerettetek,
például az 1906 véleménynél járó Garnier Micellás Arctisztító Vizet, ami a többségeteknél nagyon szépen teljesít és nem is irritálta, szárította a bőrötöket, a 960 véleményes Carmex Original Stift SPF15-t, ami még mindig az egyik kedvenc ajakápolótok KM-en, vagy épp a Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre. A hónap kedvenc arcápolója a magasabb árkategóriában a Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex lett, aminek kapcsán többen is arról számoltak be, hogy látványosan javította a bőrképüket.


Testápolás & illat



A hónap testápolási legje ezúttal a Yves Rocher Plaisirs Nature Málna-Borsmenta Hab- és Tusfürdő lett, aminek nem csak isteni, de kifejezetten erőteljes és frissítő hatású gyümölcsös illata van. Egy régi motoros darab, a Baba Kakaóvajas Tusfürdő is leg lett - róla azt írtátok, hogy nem csak jól tisztít, de az illata is hosszan megmarad a bőrön. A Balea Rose Elegance Cremeseife-t sokan a tusfürdője hatására vettétek meg, és kifejezetten elégedettek voltatok az állagával és a kellemes, visszafogott illatával. A hónap illata a 2015-ös Donna könnyedebb verziója, a Valentino Donna Acqua EDT lett.


Hajápolás



A hónap hajápolási kedvence a Gliss Kur Winter Repair Express Hajbalzsam lett, amire eddig szinte csak maximális pontszámú értékelések jöttek és azt írjátok róla, hogy könnyen eloszlatható, jó az illata és könnyen kifésülhetővé, puhává teszi a hajat. A Helia-D Regenero Koffein Sampon is szuperül teljesített eddig - jól tisztít, nem zsírosít és a használata sokatoknál eredményezte hajhullás megszűnését, sőt, még babahajakat is... :) A Garnier Fructis Oil Repair Intense 3in1 Többfunkciós Hajpakolást azért szerettétek, mert kevés kell belőle és nagyon jól ápolja még a száraz hajat is, a szilikonmentes Balea Jeden Tag Toffee Love Sampont pedig a  kedvező ára és a finom karamellás illata miatt.


Smink



Nagyon szerettétek ebben a hónapban a puha applikátorral ellátott Trend It Up Camou Korrektort, amit leginkább a Catrice Camouflage és a Maybelline Fit Me korrektorához hasonlítottatok, szem alá állítólag tökéletes választás. A limitált Catrice Kaviar Gauche Highlighter 2017 különlegessége, hogy óóórisási a kiszerelése (37,5 g), ráadásul nagyon szépen csillog, a színe pedig különleges lágy pezsgőszín. A Rimmel Lasting Finish Breathable Alapozó SPF20 is népszerű volt, mivel foltmentesen eldolgozható, nem ül bele a pórusokba és nagyon könnyed viseletet biztosít, hétköznapokra ezért ideális választás. A drágább árkategóriában a Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick volt a februári kedvencetek - azt írjátok, hogy nincsen szárító hatása, nem kopik gyorsan és nagyon pigmentált.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése