BLOGKERESŐ

2018. március 26., hétfő

Teszt: Nabla Dreamy Eyeshadow Palette

A Nabla első palettája nagyon sok ember szívét megdobogtatta, és nem titok, hogy ezek közé tartoztam én is, már a karácsonyi wishlistemen is szerepelt, de elég nehezen tudtam csak beszerelni, mert szinte folyamatosan sold out... De végül csak összejött! 😀



Teszt, képek.

Nabla Dreamy Eyeshadow Palette (11 190 Ft / 11 g) a márka első szemhéjfestékpalettája, mely 12 vadonatúj, erősen pigmentált matt, metál és gyöngyházfényű árnyalatot tartalmaz.



A paletta elsősorban bronzos, lilás és rózsás színeket tartalmaz, és lehet belőle egyszerűbb sminket is készíteni, de elsősorban szerintem nem arra érdemes... :)

A festékek nagyon különlegesen és gazdagon pigmentáltak, mondjuk ez talán nem is olyan meglepő, hiszen a márka mono szemhéjfestékei is nagyon jól teljesítettek eddig Krémmánián, szóval érdemes velük óvatosan bánni és finoman építgetni őket.

Swatch az összes színről <<itt>>

A Dreamy Eyeshadow Palette erősségei szerintem a matt színek (Super Matte) - picit porzanak ugyan, viszont egyik sem foltosodik, nagyon jól pigmentált és gond nélkül építhető, egymással is csodaszépen vegyíthetőek.

metálos árnyalatok (Fluid Metal)  is szépen pigmentáltak, és már-már krémes állagúak, ezért van amelyiket ujjal jobban szeretem felvinni, mint ecsettel, mert sokkal fóliaszerűbb eredményt kapok így, de egyébként ecsettel is szépen fel lehet őket építeni.

Az egyetlen szín, ami számomra kicsit kakukktojás, az a jobb felső sarokban található gyöngyházfényű (Just Pearl) 'Delirium', ami nagyon nehezen adja magát, inkább csak morzsikál és potyog, hozzá nem is szívesen nyúlok, maximum nedves ecsettel.







Szerintem remek lett ez a paletta, vajszerűek a textúrák, hihetetlenül pigmentáltak a színek és csodálatos a csomagolás - nem csoda, hogy  a megjelenésekor már az első órájában elfogyott!

Nektek hogy tetszik? Tervezitek esetleg megvenni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése