BLOGKERESŐ

2018. április 3., kedd

Havi kedvencek - 2018 március

Máris végére értünk az első tavaszi hónapnak, és egyúttal elérkezett a március havi kedvencek ideje is. Ebben a hónapban ezeket szerettétek a legjobban:


Arcápolás



Ebben a hónapban az Eucerin új, illatmentes arclemosóját szerettétek a legjobban - a DermoPure Mélytisztító Arclemosó Zseléről azt írtátok, hogy nagyon gazdaságos, könnyed kis lemosó, nem okoz pattanásokat és nem irritálja bőrt, szóval tökéletes második lemosó zsíros, problémás bőrre.
Március ezüstérmese a L'Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub lett, ami nagyon kíméletesen tisztít, nem szárít és extra selymes lesz a bőr a használata után. (Itt írtunk róla bővebben.) A hűsítő hatású, zselés állagú Nivea Urban Skin Detox Antioxidáns Éjszakai Arckrémet is szerettétek, mégpedig azért, mert amellett, hogy a textúrája könnyed és az illata is fantasztikus, hamar beszívódik, jól hidratál, főleg a kombinált bőrűek szerették. Az Avon Planet Spa Greek Seas Bőrsimító Lehúzható Arcmaszkjáról azt írtátok, hogy 10 perc után szépen, egyben le lehet szedni és érezhetően tisztítja, puhítja a bőrt.


Testápolás & illat



A hónap testápolási legje a vanília illatú Isana No Problama! Krémtusfürdő lett, amin ugyan páran inkább karamellás-vattacukrosnak és gyengécskének éreztetek, de a cuki csomagolás és a szuper ár miatt a többség 4-5 csillagot adott neki. A híres Bio-Oil is bekerült az ehavi kedvenceitek közé - nem hagy nehéz, olajos érzetet, könnyen beszívódik, puha lesz tőle a bőr és jó az illata, plusz van akinek stírák, hegek és pattanások ellen is hatásosnak bizonyult. A The Body Shop Mandulatej & Méz Testvaj az én havi kedvenceim között is szerepelt kb. egy éve, és az eddig véleményezők is nagyon megszerették a finom diszkrét illata, nagyon jól hidratál és nem hagy kellemetlen réteget a bőrön. A hónap illata az új és kissé megosztó Chloé Nomade EDP lett.


Hajápolás



A hónap legnépszerűbb hajápolója a Balea Trockenshampoo Tropical Coconut lett, amire többen is úgy hivatkoztatok, hogy remek Batiste alternatíva fele annyiért, igaz, az illata kicsit erős. Az új Schauma Nature Moments Kókuszvíz és Lótuszvirág Sampon a vélemények szerint fényessé, puhává, selymessé teszi a hajat, anélkül, hogy elnehezítené a tincseket, a Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Sampon pedig bár picit zsírosítja az arra hajlamos hajat, viszont szuperül habzik, tisztít és ápol. Az 1000 Ft-nál is kevesebbe kerülő, szilikonmentes Isana Softbutter 3in1 Haarmaske több féle módon is használható, hiszen pakolásként, balzsamként és még leave-on-ként is szuperül megállja a helyét.


Smink




A smink kategóriában ebben a hónapban inkább régi kedvenceket szerettetek, így például a Catrice Liquid Camouflage Korrektort, ami szem alá egyszerűen zseniális, mivel nagyon vékony, mégis remekül pigmentált textúrával bír, vagy épp az erősen fedő, könnyen eloszlatható és tartós Catrice HD Liquid Coverage Alapozó. A TOP 50-be egyetlen újdonság jutott csak be, mégpedig a Maybelline Facestudio Master Chrome Metallic Highlighter, ami nem csak különleges színű, de abszolút természetes a hatása is, de lehet építeni is a látványosabb hatásért. A hónap sminkterméke a magasabb árkategóriában a MAC Studio Fix Fluid Alapozó SPF15 / PA++ , ami egyébként nekem is az egyik kedvenc alapozóm.


Nektek mit voltak a kedvenc termékeitek ebben a hónapban?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése