BLOGKERESŐ

2018. május 30., szerda

Havi kedvencek - 2018 május

Hurrá, itt a nyár, úgy tűnik, hogy immáron időjárásügyileg is, ennek örömére pedig búcsúztassuk is el a tavaszt az előző hónap legjeivel... :)


Arcápolás



A hónap legfelkapottabb arcápolója a Vichy Minéral 89 Bőrerősítő és Teltséget Adó Booster lett, amire nagyban rásegített, hogy iszonyú sokan megkapták egy tesztelési lehetőség keretében.
Összességében egy jó irányba tett lépésnek tartjátok a Vichy részéről (mi is), egy plusz réteg nyári frissítő krémnek vagy pakolásnak megfelelő, de önmagában azért keveseknek elég a hatása, ami leginkább a hidratálásig terjed ki. A Nivea Expert Micellás Vizet dicsértétek még sokan ebben a hónapban - a vélemények szerint szépen eltávolítja a sminket, nem irritál és nem hagy ragacsos réteget maga után. A legutóbbi KM boxban található Aromax Liposzómás Hyaluron Szérumot is sokan megszerettétek, hiszen nem csak pikk-pakk beszívódik, de csodálatosan hidratálja és feltöltölti a bőrt. A kedvencek közé került még a 3 illatban kapható, limitált Cien Tropical Summer Arctisztító Kendő is, ami sminklemosásra és az arc felfrissítésére is kiváló, a kendők pedig pont megfelelő méretűek és nedvességűek.


Testápolás & parfüm



A nyár már a testápolási kedvenceken is erősen érezteti a hatását - a hónap legje a Nivea Sunshine Love Tusfürdő lett, aminek az illatát a Nivea Sun napozási termékek ihlették, vagyis egy igazi naptej illatú finomságról van szó, ami nagyon sokaknál idézte fel gyerekkoraik strandolását. A Yves Rocher Mangó-Koriander Kézápoló Krém is szép helyezést ért el, mivel isteni az illata, praktikus a kiszerelése, könnyen beszívódik és sokáig elég. A Nivea Cseresznyevirág & Jojobaolaj Testápolóról azt írtátok, hogy finom az illata, könnyen beszívódik, emiatt nyáron is lehet használni és kifejezetten praktikusnak találtátok a pumpás kiszerelése miatt. A hónap illata a Guerlain Mon Guerlain Florale EDP lett. 


Hajápolás



A hajápolás szekciót ebben a hónapban L'Oreal márkák uralták - a Garnier új Hair Food maszkaiért kifejezetten odavoltatok, főleg a Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszkért, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni banános az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed. A L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Levendula Hidratáló Samponról szintén csupa jót írtatok, kezdve a praktikus pumpás adagolójától egészen a hosszan megmaradó, kellemes illatáig. Az 5 illatban kapható L'Oreal Paris Magic Shampoo ígértéhez hűen nem hagy fehér foltot a hajban  és 1-2 napos alig zsíros hajra tökéletes, kifújáskor viszont tömény porfelhő lengi be a helyiséget, ami elég fullasztó tud lenni. A L'Oreal Professional SteamPod Tápláló Hajkiegyenesítő Teje hajvasalókhoz használva erőssé, testesebbé, selymesebbé teszi a hajat, volt aki szerint nem is a készülékben, hanem ebben rejlik a SteamPod titka.


Smink



A hónap sminkterméke a Lovely Chocolate Bronzer lett, amivel szép napsütötte színt lehet az arcra varázsolni, finom az illata és olcsó. A L'Oreal Paris Paradise Extatic Brow Pomadeból elég kevés is, mert nagyon pigmentált, könnyű vele dolgozni, tartós és a színei is tökéletesek, de hasonlóan jókat írtatok az Avon Mark Tégelyes Szemöldökformázó Gélről is. Végül de nem utolsósorban kedvenc lett még a Bourjois Rouge Velvet Lipstick is, ami nagyon pigmentált, könnyed a viselete, tartós és szépen szárad.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése