BLOGKERESŐ

2018. augusztus 25., szombat

Beauty-ikonok: Fenty Gloss Bomb

A celeb-sminkek fénykorukat élik, és engem ugyan a Kylie Cosmetics cuccok annyira nem nyűgöztek le soha, hogy rendelésig jussak, Rihanna Fentyére viszont annál többbször kaptam fel a fejemet. Na nem mintha tőle olyan sok mindenem lenne, de a KM legnépszerűbb Fenty termékét, a Gloss Bombot ajalkkence-mániásként nem hagyhattam ki...



... most róla írtam Nektek tesztet!

Manapság inkább a matt finisű termékek élik a reneszánszukat, szóval a Gloss Bomb felemelkedése és tündöklése (haha), nekem picit meglepő volt, de mivel én a 90-es években voltam tini, amikor az akkori sminkmániások Paris Hilton-féle tükörfényes ajkakkal tengették a mindennapjainkat, ezért nagyon örültem a GB koncepciójának. 

Fenty Beauty Gloss Bomb ($18 / 9 ml) Rihanna saját tervezésű, magas fényű, rose nude árnyalatú szájfénye, mely minden bőrtónuson tökéletesen mutat.




A termék a márkára jellemző méhkaptár formájú, igényes, masszív csomagolást kapott, minden egyes nyitáskor és záráskor kattan egyet. Az applikátor könnyen használható, mivel 2 cm hosszú és kellően vastag.

Annak ellenére, hogy nem egy nehéz, testes anyag, nagyon jól tapad az ajakhoz, nem csurdogál és fel lehet építeni vastagabbra is, anélkül, hogy lecsöpögne vagy ragadna, szóval kifejezetten kellemes viselni, már csak azért is, mert nagyon jól hidratálja az ajkakat. 

A szájfény finoman csillámos, vizes ragyogást kölcsönöz az ajkaknak, és úgy lett tervezve, hogy önmagában is jól mutasson, ez így is van, bár a "minden bőrtónuson"-t azért vitatnám, mert szerintem a kreolosabb bőrön, vagy kevésbé vérbő ajkakon a középbarna alaptónusa miatt sokkal-sokkal szebben mutat, mint a magamfajta hófehérkén.

Az illata (ami hivatalosan barack-vanília) édes és sokak szerint istenifinom, de nekem sajnos egyáltalán nem kellemes, jobban örülnék, ha vagy gyümölcsös, vagy vaníliás lenne, de ez így egyben nekem egy kicsit túl sok.




Ajánlom? Tényleg csodás darab, ha nem sajnáltok kiadni ennyi pénzt (kb. 5000 Ft) egy szájfényért, akkor megéri, bár én a nehéz beszerezhetősége miatt 9000 Ft-ot fizettem érte szállítással együtt, szóval az illata és a számomra kissé sötét színe miatt nem venném újra. Egyébként több dupe-ja is van, érdemes szétnézni közöttük. 

Ti próbáltátok már? Vagy tervezitek kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése