BLOGKERESŐ

2018. szeptember 1., szombat

Havi kedvencek - 2018 augusztus

Újból ősz van, ami egyrészt szeptembert jelent, másrészt pedig havi kedvenceket! :)


Arcápolás



A hónap egyik arcápolási kedvence a dr. Organic Pórustisztító Arcpakolás Aktív Szénnel, vagyis a márka új aktív szenes fekete maszkja lett, amiről azt írjátok, hogy jó az illata, állaga, könnyen felkenhető-lemosható és nem szárítja túl a bőrt, mégis szuperül mattít.
Szerettétek még az Isana Clean + Care Olajos Szemfestéklemosót is, ami állítólag még a legmakacsabb vízálló szempillaspirált is gond nélkül leszedni és még az ára is nagyon baráti. A Balea Hautrein Pattanás Elleni Lehúzható Arcmaszkkal kapcsolatban többen is írtátok, hogy puha és matt bőrt hagy maga után, bár volt aki fájlalta az eltávolítását. A magasabb árkategória kedvence egyben az én egyik személyes kedvencem is, mégpedig a megújult Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (itt olvashattok róla összetevő szerinti elemzést), amivel kapcsolatban ti is azt tapasztaltátok, hogy remekül hidratál, anélkül, hogy elnehezítené a bőrt.


Testápolás & illat




A testápolási kategória aranyérmese a Dove Original Compressed Aerosol lett - róla azt írjátok, hogy bár az izzadásgátló hatása csak közepes, az illata viszont jó, a kiszerelése pedig nagyon kis praktikus, mivel kis helyen is elfér. A Balea Kiss The Wave Tusfürdőről azt írtátok, hogy amellett, hogy hozza a szokásos Balea-tusi minőséget, az illata egy tenger mellett eltöltött napra emlékeztet. Az Alveola Aloe Vera Spray is népszerű volt augusztusban - szépek az összetevői, rengeteg funkcióban helytáll, például csodásan nyugtatja a napégett bőrt és szőrtelenítés után is jó szolgálatot tesz. A hónap illata a Dolce & Gabbana Dolce Garden EDP lett.


Hajápolás




A hónap hajápolási legje a szilikonmentes Nivea Micellás Tisztító Sampon Citromfű Kivonattal lett, elsősorban a friss illata miatt, de amiatt is dicsértétek, hogy jól tisztít, bár a hatása nem tart túl sokáig., főleg zsíros hajon. A L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinarie Coco Balzsamról azt írtátok, hogy nagyon puhává és fényessé teszi a hajat, a Balea Hidratáló Hajápoló Tej Mangó Illattal-al kapcsolatban az volt az általános tapasztalat, hogy könnyed, nem zsírosít, és nem csak puhaságot, de könnyed kifésülhetőséget is biztosít, hogy a finom illatáról ne is beszéljünk. Az új Tangle Teezer The Wet Detangler eddig csupa 5 csillagos vélemény érkezett amit azzal érdemelt ki, hogy jó  a fogása és a vizes hajban szinte siklik, legyen az akármilyen gubancos is.




Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése