BLOGKERESŐ

2018. november 2., péntek

Havi kedvencek - 2018 október

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello november!

Arcápolás



A hónap kedvenc arcápolója a natúr Alverde Naturschön Augencreme lett, aminek nem csak az ára nagyon kedvező (1700 Ft), de gyorsan beszívódik és puhává, simává, hidratálttá teszi a szemkörnyéket, anélkül, hogy zavaró réteget hagyna maga után vagy irritálná a szemet, emiatt szinte csak 5 csillagos vélemények jöttek rá idáig. 
Szerettétek még a Dr. Konopka's Mélytisztító Arcradír Gyömbér és Zsálya Kivonattal-t is, amiről azt írtátok, hogy nagyon finom az illata, kellemes az állaga és sok finom szemcse található benne, ezért kíméletesen radírozza a bőrt. A The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG sokaknak segített a szemkörnyéki karikákon és/vagy puffadáson és még lassan is fogy. A drágább árkategória legje egy maszk lett, mégpedig a The Body Shop Drops of Youth Fiatalságmegőrző Éjszakai Arcmaszk, amitől a vélemények szerint reggelre nagyon puha, rugalmas és egyenletes lesz a bőr.


Testápolás & parfüm




A hónap kedvenc terméke ebben a kategóriában a limitált Balea Coffee & Coco Testradír, amit a legtöbben egyértelműen a cuki csomagolása miatt vettetek meg, a beltartalomról pedig azt írtátok, hogy kellemesen kókuszos-kávés illatú és szépen radírozza a bőrt. Az újból kapható The Body Shop Vanilla Pumpkin Tusfürdő idén ősszel is sokak szívébe lopta be magát sűrű és krémes állagával és finom fűszeres vanília illatával. A Helia-D Botanic Concept Ápoló Krém Tokaji Bor Kivonattal a legtöbb véleményezőhöz egy magazinos mellékletként jutott, és azt írtátok róla, hogy nagyon könnyeden beszívódik és az illata is kellemes. A hónap illata a Avon Incandessence Lotus Parfüm lett.



Hajápolás



A hónap hajápoló legjét eddig szinte mindenki csak istenítette - a Tangle Teezer The Wet Detangler állítólag nem csak vizesen, de szárazon is megkönnyíti és fájdalommentessé teszi a fésülködést. Népszerű volt még októberben a Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Hajbalzsam is, mivel nagyon puhává teszi a szénaszerű hajat is és az illatát is isteninek találtátok. Az innovatív Yves Rocher Fejbőrradír Városi Hatások Ellenről azt írtátok, hogy a használata után sokkal jobban felhabzik a sampon és a szokásos 2 mosás helyett 1 is elég, de volt akinek még a hajmosások közt eltelt időt is kitolta, az új Nature Box Sárgabarack Sampon pedig nagyon jól tisztít, nem irritálja a fejbőrt, az illatát pedig másnap is lehet érezni.


Smink



A hónap sminklegje a Physicians Formula Murumuru Butter Blush lett, ami a bronzosító tesójához hasonlóan nagyon lelkes véleményeket kap a szuper, szépen eldolgozható formulája miatt (a Rosy Pink pedig állítólag egy tökéletes árnyalat világos bőrre). A Maybelline The Falsies Push Up Angel Szempillaspirálról azt írtátok, hogy gyönyörűen szétválasztja és meghosszabbítja a pillákat, valamint a tartóssága is teljesen rendben van. Az új Essence Melted Chrome Szemhéjpúdernek a pigmentáltságát, krémességét és izgalmas színeit dicsértétek és volt, aki a minőségét egyenesen a Colourpop Super Shock szemfestékekéhez hasonlította. Végül pedig kedvenc volt még a Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer is, aminek ugyan kicsit szokatlan az állaga, viszont látványosan finomítja a pórusok kinézetét és az alapozók is szebben mutatnak rajta.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése