BLOGKERESŐ

2018. december 1., szombat

Havi kedvencek - 2018 november

Vééégre eljött a december, vagyis 24 nap múlva karácsony, hónapkezdésnek pedig itt vannak a szokásos havi legek... :)

Arcápolás



November legnépszerűbb arcápolója a Mixa Hyalurogel lett, ami a vélemények alapján egy könnyű állagú, könnyen eloszlatható krém, amitől finom puha és hidratált lesz a bőr, szóval úgy tűnik, teljesít minden ígéretet, igaz illatfelhőbe burkolva.
A Natics C20 C-Vitamin Szérum 20%-os C-vitamin tartalmával és járulékos képességeivel nyűgözte le használóit. Egyenletesebb bőrfelszínről, egységesebb bőrképről, látványos gyulladáscsökkentő hatásról számoltatok be, sőt még a piros pattikat is ragyogóan lehúzta. Igaz, ezt külön nem jegyeztétek meg, de levegőmentesen záródó airless flakonja is dicséretes. Két hámlasztó is is november kedvence lett, az egyik a The Ordinary hámlasztó hatású tonikja, a Glycolic Acid 7% Toning Solution, amiről azt írtátok, hogy összehúzza a pórusokat, a zsíros bőr kevésbé csillog ki és a többlépéses esti rutin remekül működő tagja nem csak arcon, de dekoltázson is. A másik kedvenc a drágább árkategória legje, a Geek & Gorgeous Calm Down hámlasztója lett, ami heti egy-két használattal is segített sokaknak eltüntetni a pattanásokat, a piros foltokat, visszafogta a zsírosodást.


Testápolás & parfüm


A testápolás és parfüm kategóriában a Balea Warm and Cosy és a Dove Baby Rich Moisture Head To Toe Wash tusfürdők nyerték el az első helyeket. Míg az előbbi málna és magnólia illatával, pénztárcabarát árával és megfelelő tisztító, ápoló hatásával hódított, addig a Dove elsősorban babáknak szánt terméke praktikus pumpás adagolójával, könnyen eloszlatható állagával és jó hidratáló képességével vette le használóit a lábukról. Nagyon sok vélemény érkezett a Signal Long Active Nature Elements Coco White fogkrémre, aminek kókuszos íze és illata nagyjából mindenkinél bejövős volt, de lényegesebb, hogy többen írtatok fogfehérítő hatásról, miközben tisztító erejével is elégedettek voltatok. A parfümök közük a Thierry Mugler Aura EDP-re nagyon rákaptatok novemberben, az illat rajongói páratlan és extra hosszan tartó téli illatát és különleges smaragdzöld üvegét is dicsérték, ami ráadásul utántölthető is, ez pedig a fenntarthatósági szempontok alapján is bravúros.


Hajápolás



November a kókusz hónapja volt, a fogkrém mellett a hajápolás kategóriában is tarolt. A Nature Box Kókusz Hajbalzsam a véleményeitek alapján a száraz haj megmentője lehet, ugyanis puhává, könnyen kezelhetővé tette a frizurákat, ápolt, de nem zsírosított - és kókuszos illatú. A Balea Professional Tonerde Shampoo többeteknél is kitolta a hajmosás napját, kevésbé zsírosodott a haj, miközben megfelelően tisztította is azt, a márkától megszokott baráti áron. A Love Beauty and Planet Sampon Kókuszvízzel & Mimóza Virág Illattal vékony szálú hajra kifejlesztett készítmény és a véleményeitek alapján valóban dúsít, szép fényt ad a hajnak és használatának köszönhetően kevésbé zsírosodik a frizura. A Garnier Fructis Oil Repair Intense Hajerősítő Balzsam illata sokak számára bejövős volt, de nem csak ez kapott dicséretet: azt írtátok, a haj könnyen kifésülhető, fénylő és puha lett tőle, valamint el sem nehezítette a hajszálakat.

Smink


A sminkek között a hónap kedvence az Essence Colour Boost Mad About Matte Folyékony Ajakrúzs volt, az újdonságra azt írtátok, hogy nagyon tartós, telt színe van, ami gyorsan és szép mattra szárad az ajkakon. A MakeUp Revolution Soph Highlighter Palette esetén a legtöbben azt emeltétek ki, hogy jól kihasználható, szépen pigmentált színeket tartalmaz, amiket sokan használtak szívesen szemfestékként is. A Rimmel Magnif'eyes 12 Colours Eye Contouring Palette is sokak kosarában landolt a kuponos napokon, az első közös élmények alapján pedig színösszeállítástól függetlenül azt írtátok, hogy szépen pigmentált, tartós színeket tartalmaz, amik jól építhetők, kombinálhatók egymással. A Catrice Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter zárja novembert, a szájfény igazi kis hétköznapi kedvenc lett sokatoknál, mint írtátok, illata kellemes, segít az ajkak hidratálásában, a kopása pedig egyenletes.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése