BLOGKERESŐ

2018. december 13., csütörtök

Megér egy Avonos krém 11 000 Ft-ot?

Az Avon nemrégiben vadonatúj luxus termékcsaláddal jelentkezett, amit a japán szépségrituálék ihlettek, olyannyira, hogy a doboz felirata szerint Japánban is gyártották ezeket a termékeket, melyek a Mission fantázianevet kapták - az Y vonal a fiatalabb, 30-as korosztályt célozza, az Eclat pedig érettebb, 45 év feletti bőrre javasolt.



Most az előbbi termékcsalád arckrémét vettem Nektek górcső alá!


Ígéretek

Az Avon Mission Y Tápláló Nappali és Éjszakai Krém (11 000 Ft / 30 g) egy gazdag állagú, könnyedén beszívódó krém, mely az ígéretei szerint láthatatlan védőréteget képez a bőrön és hatékonyan a belső rétegekbe zárja a korábbi lépések során bőrbe juttatott értékes tápanyagokat.


Tapasztalatok & INCI

Bevallom, hogy évek óta nem járt Avonos krém vagy egyáltalán bármilyen Avonos arcápoló az arcbőröm közelében, de ezt mégis örömmel kentem magamra, aminek az egyik fő oka az volt, hogy az egész termékcsalád illatmentes, valamint a krém kifejezetten egyszerű, de szép összetevőlistája is megtetszett első blikkre - kerültek bele különféle bőrpuhító, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatású összetevők is, vagyis minden, amire egy jó alap krémhez szükség van. Izgalmasabb összetevőkkel csak az összetevőlista vége felé találkozhatunk, így például antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású élesztőkivonattal, bőrjavító hatású pecsétviaszgomba kivonattal vagy éppen a bőr epidermális gátját erősítő hatású cikóriagyökér kivonattal.

A krém, mint alapkrém szerintem fantasztikus! Az állaga nagyon kellemes érzetű és gazdag, ennek ellenére viszont meglepően hamar felszívódik, csak egy enyhe védőréteget és pihe-puha, táplált bőr hagy maga után, szóval száraz, normál bőrre szuper kis tápláló, hidratáló krémnek gondolom még akár a hideg időben is. Külön tetszik benne, hogy csak nagyon kevés kell belőle, szóval hosszú ideig, akár több hónapra is elég lehet.


Összességében

Nagyon pozitívnak tartom, ha a hagyományos márkák képesek felülírni magukat és elmenni tudatos(abb) irányba, még akkor is, ha emögött az egyedüli mozgatórugó az épp aktuális trend, ez a krém ráadásul kifejezetten jól is sikerült, olyan, mintha valamelyik luxusmárka hidratálója lenne.

Egy dolgon gondolkodtam csak el, hogy a kedvenc Clinique hidratálókrémem ugyanilyen hatással van a bőrömre, viszont majdnem fele ennyibe kerül, illetve rengeteg koreai termék van ugyanezekkel vagy hasonló hatóanyagokkal (sok esetben ráadásul sokkal nagyobb koncentrációban), szintén jóval olcsóbban. Én ezek miatt nem biztos, hogy újravenném, de ha annyiba kerülne, mint a Clinique, akkor a hidratáló hatása miatt előfordulhat, hogy igen.



Ti mit gondoltok róla? Kipróbálnátok? Illetve megvennétek ennyiért?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése