BLOGKERESŐ

2018. december 31., hétfő

Az év Krémmánia "leg"-jei 2018

Minden évben nagy büszkeséggel tölt el, amikor ezt a listát írom, hiszen csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott, mindenféle részrehajlás nélkül!

Íme tehát 2018 legnagyobb kedvencei 😊:

Arcápolás



A legtöbbet véleményezett arcápoló idén is a Garnier Micellás Arctisztító Víz volt, az idei újdonságok közül pedig szintén egy micellás víz, mégpedig a Nivea Expert Micellás Víz lett, amiről olyanokat írtatok, hogy egyáltalán nincs illata, nem hagy maga után zavaró réteget és szépen elbánik a (nem vízálló) sminkkel is.
Az ezüstérmes Geek & Gorgeous Cheer Up is sok rajongót szerzett magánakami a véleményezők többsége szerint gyönyörűvé teszi a bőrképet és még pattanások ellen is szuper. A bronzérmes Vichy Minéral 89 Bőrerősítő és Teltséget Adó Booster amire nagyban rásegített, hogy iszonyú sokan megkapták egy tesztelési lehetőség keretében. Összességében egy jó irányba tett lépésnek tartjátok a Vichy részéről (mi is), egy plusz réteg nyári frissítő krémnek vagy pakolásnak megfelelő, de önmagában azért keveseknek elég a hatása, ami leginkább a hidratálásig terjed ki. A hűsítő hatású, zselés állagú Nivea Urban Skin Detox Antioxidáns Éjszakai Arckrémet is szerettétek, mégpedig azért, mert amellett, hogy a textúrája könnyed és az illata is fantasztikus, hamar beszívódik, jól hidratál, főleg a kombinált bőrűek szerették. Népszerű volt még a kivire hajazó L'Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub is, ami bár nem a hémlasztás legoptimálisabb alternatívája, de a véleményeitek szerint nagyon kíméletesen tisztít, nem szárít és extra selymes lesz a bőr a használata után. (Itt írtunk róla bővebben.)

A legnépszerűbb arcra való fényvédők listája sem nagyon változott: az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50, az A'pieu Pure Block Natural Sun Cream Daily SPF45 / PA+++  és az Innisfree The Minimum Sun Cream SPF25 / PA++ idén is a kedvenceitek.  


Smink



A legtöbbet véleményezett sminktermék idén is a Catrice Liquid Camouflage Korrektor lett, ami jelenleg nem kevesebb, mint 1163 véleménynél jár. Az idei sminkújdonságok közül a Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick lett nálatok a befutó - szupertartós az ajkakon, száradás után semmilyen nyomot nem hagy és teljesen mattra szárad. Éves leg lett még a Maybelline Facestudio Master Chrome Metallic Highlighter, amiről azt írtátok, hogy , ami nem csak különleges színű, de abszolút természetes a hatása is, de lehet építeni is a látványosabb hatásért, illetve az ikonikus Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer, ami év eleje óta végre hazánkban is kapható. Nagy kedvenccé nőtte ki magát a MakeUp Revolution Soph Eyeshadow Palette is, mert nem csak gyönyörűek és egyediek a benne levő színek, de viszonylag jól pigmentáltak és könnyen eldolgozhatóak is, igaz, kicsit azért porzanak. Sajna a magasabb árkategóriából nem került be a sminkes TOP50be sem idei újdonság, a legnépszerűbb high endes darab viszont 2018-ben az Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett. :)


Testápolás




A kategória legje még mindig a "naptej illatú" Balea After Sun Tusfürdő, az újdonságok közül pedig a Avon Care Kókuszolajos Kézkrémet szerettétek a legtöbben, ami egy kellemes, szolíd az illatú darab, ami hamar beszívódik és pihe-puha lesz tőle a kéz. . A kedvencek közé került még a vanília illatú, Isana No Problama! Krémtusfürdő, de szokás szerint a Balea is nagyon erős volt tusfürdő fronton - a márka legnépszerűbb darabjai az idei új illatok közül a Csillaggyümölcs és Dinnye Tusfürdő, a Cremedusche Rose Elegance és a Warm and Cosy Tusfürdő lettek. A naptej illatú Nivea Sunshine Love Tusfürdő és az ananászos Fa Hawaii Love Tusfürdő is kapott jó pár pozitív véleményt, vagyis egész pontosan eddig szinte csak 5 csillagos vélemények érkeztek rájuk.


Hajápolás




A hajápolás szekciót ebben az évben L'Oreal márkák uralták - a Garnier új Hair Food maszkaiért kifejezetten odavoltatok, főleg a Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszkért, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni banános az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed. A áttetsző, géles állagú, visszafogottan citromfű illatú Nivea Micellás Tisztító Sampon Citromfű Kivonattalt is sokan dicsértétek, például azért, mert jól habzik és tényleg szépen tisztít, bár kissé szárítja a hajat. A Balea Trockenshampoo Tropical Coconut is sokak tetszését elnyerte, rá többen is úgy hivatkoztatok, hogy remek Batiste alternatíva fele annyiért, igaz, az illata kicsit erős. Népszerű volt még 2018-ban a Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Hajbalzsam is, mivel nagyon puhává teszi a szénaszerű hajat is és az illatát is isteninek találtátok. Az új eszközök közül a Tangle Teezer The Wet Detangler lett a TOP állítólag nem csak vizesen, de szárazon is megkönnyíti és fájdalommentessé teszi a fésülködést.


Illat




A KM legnépszerűbb illata idén a Lancôme La Vie Est Belle EDP lett, őt egy Avonos illatok követte, mégpedig a Luck For Her, a bronzérmes pedig a Giorgio Armani Si EDP lett. A legnépszerűbb illatújdonság idén a Chloé Nomade EDP volt 124 véleménnyel és 3,48 csillaggal (kissé megosztó darab volt, azért az alacsonyabb értékelés), ezüstérmes újdonság az édes-balzsamos Avon Far Away Rebel EDP, a Givenchy legutóbbi illata, a L'Interdit EDP pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


TOP blogposztok



És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése