BLOGKERESŐ

2019. május 24., péntek

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 6. Krémmánia Beauty Box

Mostanra már nagyjából meg is történt az idei tavaszi Krémmánia Beauty Boxok kiszállítása, így a tartalma sokatok előtt már biztosan nem titok, szóval arra gondoltam, hogy egy rövidke unboxing videóban mesélek Nektek pár mondatot a valaha volt legértékesebb dobozunkban levő termékekről. Ha még nem kaptátok meg és szeretnétek, hogy meglepi maradjon a tartalma, akkor viszont előre szólunk, hogy spoiler allert... ;)



A box tartalma


Aromax Argánolaj (20 ml)
"Az Aromax nagyon népszerű nálunk a szuper olajai miatt, ezek közül is a népszerűbb, legsokoldalúbban használható változatot tettük bele a dobozba, amely különösen ajánlott a környezeti ártalmaknak kitett bőr, haj, köröm ápolására."

Avon True Matt Hatású Ajakrúzs (3,6 g)
"Minden nőnek szüksége van egy kis fekete ruhára és egy piros rúzsra, ezért az Avontól egy csodaszép piros rúzs került a dobozunkba, mely tökéletesen matt színt és hidratált érzést kölcsönöz az ajkaknak."

Biola Bio Goji & Alaria Time Control Szérum (15 ml)
"Ez a gyorsan felszívódó, hidratáló, vitalizáló és tápláló szépítő szérum igazi gyorssegély a tavaszi megújuláshoz. Hatóanyagai a fiatalosan üde, bársonyos bőrérzetet és a bőr antioxidáns hatóanyagokkal történő feltöltését segítik."

Bourjois Le Duo Blush Pirosító (2,2 g)
"A Krémmánia egyik legnépszerűbb pirosítóját is megtalálhatjátok a boxban. A két részre osztott, égetett, rózsa illatú pirosító textúrája könnyű és finom. Egyetlen ecsetvonással érezhetővé válik a púder ellenállhatatlan rózsás aromája."

Carmex Gránátalmás Ajakápoló Stift SPF15 (4,25 g)
"Egy másik hatalmas Krémmánia kedvencet is rejt a doboz, gránátalmás ízben. A Carmexek érdekessége, hogy nem csak az ajkak szárazsága ellen veszik fel hatékonyan a harcot, hanem a herpeszt is gyógyítják és fertőtlenítik, megelőzik a kialakulását.

Helia-D Botanic Concept Frissítő Arcpermet Szőlővízzel (110 ml)
"Már 20, többségében 5 csillagos véleménynél jár a Krémmánián ez a kellemes szőlő illatú, frissítő hatású arcpermet, mely tonizálja és hidratálja a bőrt, és így egész nap friss érzést biztosít. Nyugtató szőlővizet tartalmaz."

"A Dove samponja kétféle módon segít javítani a haj állapotát: helyreállítja a hajkárosodás felszíni jeleit, valamint a hajszálak mélyére hatolva belülről táplál, ezáltal segít egészséges külsejűvé tenni a hajat mosásról mosásra. A rá érkezett értékelések szerint jól tisztít, jól habzik és az illata is isteni!"

"Természetes, helyi marokkói alkotóelemek, mennyei illatok és kézműves hagyományokat felvonultató csomagolás jellemzi a márkát, melytől egy luxusszappant találtok a dobozban. A szappan illatjegyei a jázmin, a pacsuli, a rózsa, a szantálfa, a verbéna, a narancsvirág, az ámbra és a pézsma, valamint a mandarin."

Love Beauty & Planet Tropical Hydration Tusfürdő (100 ml)
"A Love Beauty & Planet termékei szuper illataik miatt gyorsan sok rajongóra tettek szert Krémmánián. A vegán márka újdonsága ez az organikus kókuszolajat és az ilang ilang virág olaját tartalmazó tusfürdő, melynek trópusi illatjegyei igazi élménnyé teszik a reggeli zuhanyzást."

"Az érzékeny bőrre szakosodott francia márka hidratáló krémje hónap kedvence is volt már az oldalon. Hialuronsavat tartalmaz, ami saját súlyánál akár ezerszer nagyobb mennyiségű vizet képes megkötni, és segíti az arcbőr hidratálását. Az arcápoló különleges, krémes állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, hosszú távon táplálja a bőrt és javítja annak komfortérzetét."

Oriflame Tender Care Univerzális Balzsam (15 ml)
"Több, mint 400 vélemény érkezett már Krémmánián az Oriflame ikonikus balzsamjára, melynek alkalmazása javítja, puhábbá és simábbá teszi a bőr felszínét. A Krémmániás vélemények szerint remekül ápol és igazi kis mindenre jó csodaszer."

Signal Long Active Nature Elements Clove Sensitive Fogkrém (75 ml)
"A Signaltól is egy újdonsággal készültünk a boxba. A fogkrém érzékeny fogakra tervezett formulája természetes szegfűszeg és borókabogyó olajat tartalmaz és egész nap védi a fogakat a reggeli és esti fogmosás között. Az íze a krémmániásaink szerint kellemesen szegfűszeges."



Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése