BLOGKERESŐ

2019. június 1., szombat

Havi kedvencek - 2019 május

Hurrá, itt a nyár, úgy tűnik, immár időjárásügyileg is, ennek örömére pedig búcsúztassuk el a tavaszt az előző hónap legjeivel... :)

Arcápolás



Az Isana Mix-It Tuchmaske Hyaluron & Vitamin C Booster még újdonságnak számít, de máris összegyűjtött nyolc, nagyon lelkes véleményt, amik alapján csillagos ötös értékeléssel zárta májust. Az összetevőiben is szimpatikus (na jó, a parfüm azért nem hiányzott bele), fő helyeken niacinamide-ot, hialuronsavat és egy jó kis C-vitamin származékot tartalmazó fátyolmaszkot többen is meghackeltétek és nem a textilre nyomtátok a készítményt, hanem áttöltöttétek pipettás adagolóba és szérum módjára használjátok. Ezzel csak egy fenntartásunk van, lehet, hogy nem véletlenül tettek akkora mennyiséget a maszk mellé, de ha úgy érzitek, a hatás nem marad el, az szuper hír.
A Naava Skin Harmony Éjjeli Megújulás Arckrém az első vélemények alapján szintén színötös értékelésű. A tesztelőknek köszönhetően megtudhattuk, hogy a pumpás kiszerelésű krém gyorsan felszívódik, nincs ragacsos érzet utána és a hidratáló hatásával is elégedettek voltatok. Könnyed állagú annak ellenére is, hogy éjszakai krém, illata van, véleményeitek szerint kellemes, púderes jellegű.
A Neutrogena Skin Detox 2in1 Clarifying Clay Wash Mask is sokatokat meggyőzőtt. Az agyagos arclemosóként és maszkként is használható, elsősorban a zsíros, pattanásos bőr számára kialakított készítményről azt írtátok, mindkét funkcióját remekül betölti, megfelelően tisztít, friss érzetet nyújt, többen is újravevősnek értékeltétek, így pontszáma jelenleg 4,75.
Végül hónap kedvence lett a kategóriában a Sundance Sensitiv Sonnenfluid SPF50 is, amiről már mi is írtunk a figyelmet érdemlő, új fényvédőket összegyűjtő cikkünkben. Úgy tűnik, ti is felfigyeltetek erre a jóáras készítményre, ami illat- és alkoholmentes, ráadásul a faktorszáma is kellően magas. Úgy tapasztaltátok, a kezdeti fehér réteg hamar eltűnik, nem csillogtatok ki durván tőle és a sminkelésel sem volt gond, értékelése ennek megfelelően 4,86.


Testápolás & illat



Az Nivea Clay Fresh Ginger & Basil Tusfürdő véleményeitek szerint egy igazán szuper, frissítő illatú készítmény, a többséget már önmagában ez a tulajdonsága levette a lábáról. Mivel agyagtartalmú, nem habzik, mint a szokásos tusik, egészen sűrű, de nem kell félni, ettől még tisztít megfelelően, csak jobban kell figyelni az eloszlatásnál, hogy tényleg kenjünk belőle mindenhová. Értékelése 4,6.
Az Organic Shop Kenyai Mangó Cukros Testradír nagy kedvenc már egy ideje a Krémmánián, májusban is sokan felfedeztétek magatoknak, így a hónapot 4,86-os értékeléssel zárta. Viszonylag nagy cukorszemcsés készítmény, aminek kellemes az illata és nem hagy olajos réteget maga után, miközben véleményeitek alapján funkcióját remekül betölti.
Hogy az egzotikus vonalon haladjunk még egy kicsit, az Avon Care Banános Kézkrém is a havi kedvencek közé ugrott egyből az első Krémmániás hónapjában. 4,29-es értékelésű, azt írtátok róla, hogy hozza az Avonos kézkrémektől elvárt hidratálást, megfelelő a felszívódása is, az illata pedig valóban kellemesen banánosra sikerült.
A Paco Rabanne Olympéa Legend EDP lett a legnépszerűbb parfüm, amire már 13 vélemény érkezett. A keleties, virágos illatról úgy tartjátok, hosszan tartó, édes illat, amiből a barackos-szilvás illatjegyeket is szépen kiérezni. Nem kimondottan nyári, inkább esős tavaszi napokra ideális (vagy majd ősszel).


Hajápolás



A hajápolók között a Nivea Hairmilk Fény Hajbalzsam gyűjtött be sok pozitív véleményt az elmúlt hónapban, a fakó és száraz hajra való készítmény a vélemények alapján valóban fényessé, puhává tette a hajat. Az illata nem mindenkinek jött be, hatásával azonban a többség teljesen elégedett volt.
A The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density hajszérum 4,38-as értékelésen zárta a hónapot, többen is írtátok, hogy valóban sok babahajat produkált a fejbőrötök pár hét használatot követően, illetve volt, akinél a hajmosást is sikerült kitolni rendszeres alkalmazásának köszönhetően. Kiszerelése pipettás, állaga híg, jól eloszlatható, bemasszírozható.
Nagyon jó, 4,92-es értékelésű a Balea Schönheitsgeheimnisse Hajerősítő Sampon Manukamézzel, ami annak ellenére, hogy SLS-t tartalmaz, nem szárította, nem irritálta a véleményezők fejbőrét, ellenben megfelelően tisztított, nem lett tőle gubancos a haj, balzsamjával együtt ápolt, fényes hajat eredményezett. No, és persze az illata is kedvetekre való volt.
Az Isana Proffesional Haarmaske Arganöl&Pflege a nagyon igénybe vett, nagyon száraz hajra kifejlesztett hajmaszk, ami az első három vélemény alapján remekül teszi a dolgát. Kiadós készítmény, állagát megfelelőnek tartottátok, könnyen eloszlatható volt a hajon, puha, könnyen fésülhető és valóban ápoltabb frizura lett tőle az eredmény. CrazyHairDontCare barátjának pedig a szakállát is remekül ápolja, így dupla funkciót is elláthat a fürdőszobákban.


Smink



A Maybelline Superstay Ink Crayon Tartós Ajakrúzs Hegyezővel matt rúzsceruza esetén hatalmas pozitívum volt nálatok, hogy tartozik hozzá hegyező is, így bármikor igazíthattok rajta a precízebb kontúrozás érdekében. Száradás után nehezebb korrigálni, így érdemes egyből a kellő mennyiséget felvinni, illetve volt, aki árnyalatváltozást is észrevett pár óra után, ami a napközbeni javítást befolyásolja - jobb újra felvinni az egészet, mint a hiányzó részt pótolni.
Jól sikerültek az Essence tavaszi sminkpalettái, kettő is havi kedvenc lett közülük. Az Essence Hello New York Eyeshadow Palette egy szürkés-kékes-lilás kombináció, egymással szépen párosítható színekkel, amiknek megfelelőnek tartottátok a pigmentáltásgukat (azért egy kis alap jól jön hozzájuk) és a tartósságukat is. Hasonló pozitívumok mondhatók el az Essence Salut Paris Eyeshadow Palette esetén is, a rózsás tónusú kilences paletta épp úgy, mint a kollekció többi tagja, tartalmaz egy használható méretű tükröt is, a finisek matt és gyöngyházfényűek. Némi kritika érte mindkét palettát a színek porzása miatt, de összességében elégedettek voltatok minőségükkel.
A NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara csupa ötcsillagos értékelést kapott eddig, megfelelőnek tartottátok a színválaszékot, amellett, hogy jól rögzít, szép színt is ad a szemöldöknek, természetesebb lesz tőle az összhatás, plusz még az árát is megfelelőnek tartottátok.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése