BLOGKERESŐ

2021. április 13., kedd

Legendás kozmetikumok: Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

Tavaly hatalmas csinnadrattával újult meg (nem először a története alatt), és olyan ígéretekkel kecsegtetett, hogy látványosan megfiatalítja, valamint ellenállóvá, egyenletes tónusúvá és hidratálttá teszi a bőrt. Jól hangzik, ugye...? Bár a legújabb verzió egyelőre még csak 11 véleménynél és 3,55 csillagnál jár és úgy tűnik, hogy kezd oszlani körülötte a korábbi években tapasztalt hype, de éveken át ez volt KM egyik legnépszerűbb széruma, dacára a kissé borsos árának, így mindenképp szerettem volna közelebbről is megnézni nektek.


.
Az Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, vagyis az ANR-ként is emlegetett, barna üvegcsés, pipettás ikon 1982-ben debütált Night Repair néven, és a célja már a kezdetektől a környezet káros hatásainak semlegesítése, a látható károsodások regenerálása és az újabb károsodások megakadályozása volt. A szérum legutóbb 2020-ban esett át ráncfelvarráson. A legújabb verzió azt ígéri, hogy a ráncok három hét után enyhülnek, egy 50 ml-es üveg elhasználását követően pedig a bőr feszesebbnek érződik, egészségesebbnek látszik, rugalmasabbá válik. Hosszú távon csökkenti a pórusok látható méretét és egységesebbé teszi a bőrszínt is.

A szérum előnye, hogy illatmentes és szuper keveréke a vitaminoknak és különféle növényi eredetű antioxidánsoknak, ami alapvetően remek a bőrnek. Összetételét tekintve azért nem lehet öregedésgátló csodaszernek mondani, mivel ebben az árkategóriában vannak nála sokkal effektívebb hatóanyagokat tartalmazó szérumok is, ettől függetlenül sokan kedvelik - a KM-es vélemények szerint gyönyörű egyenletessé, simává és komfortos érzetűvé tudja tenni a bőrt már 1 használat után is.



A termék egyik kulcsösszetevője a Bifida Ferment Lysate, ami egy probiotikus baktériumfajta, amely állítólag segíti a bőr természetes microflórájának fenntartását, ez az Estee Lauder szabadalom DNS javító anyagként említi, e szerint a cikk szerint pedig hatékony összetevő az érzékeny, reaktív bőr kezelésére, mely segít a bőr természetes védőrétegének regenerálásában és ellenállóbbá tételében. Kulcs összetevő még a Tripeptide-32 nevű peptid, ami szintén egy Estee Lauder szabadalom, amit egyenlőre csak az ANR szérumokban használtak idáig. Ez az összetevő kombinálva egy DNS-javító enzimmel (az ANR esetén a Lactobacillus Fermenttel) e szerint a szabadalom szerint képes lehet a bőrünket ért múltbeli károkat helyrehozni, és megelőzni a jövőbeni károkat. A termékbe került még magas koffeintartalmú kóladió és sima koffein is, melyek vízhajtó hatásuk révén átmenetileg simábbá teszik a bőrt, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító összetevők, mint a B5 vitamin, a kamilla és a bisabolol, amik segítik az egészséges epidermisz (hám) fenntartását és ezáltal megakadályozzák a bőr kiszáradását, az olyan természetes hidratáló elemek és lipidek mint a squalane, a lecitin és a hialuronsav segítenek a bőr hidratáltságának növelésében.


Pro:
  • kellemes, gyorsan felszívódó formula
  • simává, puhává, egységes tónusúvá teszi a bőrt
  • szép, kipihent hatású bőrképet eredményez
Kontra:
  • nem kifejezetten előnyös ár-érték arány
  • a hatása nem hosszútávú és volt aki nem is tapasztalt a bőrén semmilyen változást

Ti próbáltátok már? Bevált?

4 megjegyzés:

  1. Egy korábbi verziójából használtam el egy üveggel, az újabbakból mintáim voltak. Kellemes termék, de csodát nem tesz hogy megérje az árát szerintem. Így nem is vágyom rá már többet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az új verzió nekem sem jött be, ráadásul az illata is nagyon tolakodó valahogy :( Az előzőket szerettem pedig...

      Törlés
  2. Szerintem sokkal jobb lett, mint a régi volt, különösen mert a régit egyáltalán nem tudtam használni. Többször is nekifutottam, mert mindenki csak dicsérte, de nekem a régi a bőröm mélyén piros csomókat okozott. Az új verziónál csodával határos módon ez megszűnt, úgyhogy még karácsony előtt meg is rendeltem egy csomagot, amiben ez a szérum is benne volt. Szívesen használtam a télen, a csomagban lévő többi kenceficével együtt jól karbantartotta a bőrömet.

    VálaszTörlés
  3. Volt régi és van új is belőle. Csodákat nem tesz ,de úgy érzem jó a bőrömnek. Konzervál,de az idő nyomait nem fordítja vissza. Őszinte leszek számomra ez az árkategória még megfizethető főleg akcióban. Biztos vannak nála jobb hatásfokkal bíró szérumot,de egyenlőre nem tudok jobbat.
    Esetleg ha valaki tud olcsóbbat az jelezze kérem .

    VálaszTörlés