BLOGKERESŐ

2019. szeptember 1., vasárnap

Havi kedvencek - 2019 augusztus

Újból ősz van, ami egyrészt szeptembert jelent, másrészt pedig havi kedvenceket! :)

Arcápolás



Könnyedségével, gyors felszívódásával sokatok szívét meghódította a Nivea Urban Skin Good Night Detox Éjszakai Arcmaszk, melyről úgy ítéltétek meg, rendszeres használattal hidratáltabb, üdébb lett bőrötök.
Zöld tea kivonat és hialuronsav tartalma valóban pirospontot érdemel, pattanásos bőrűek azonban ügyeljenek rá, hogy az erősen komedogén Isopropyl Palmitate az INCI 4. helyén csücsül. Értékelése mindazonáltal 4,44-es, ami egészen jónak mondható.
A Clarins My Clarins Re-Boost Frissítő Hidratáló Nappali Arckrém egy nagyon könnyed állagú hidratáló krém, amelyet többeteknek is volt szerencséje letesztelni. Véleményeitek alapján a zsíros és kombinált, vízhiányos bőrűek számára megfelelő hidratálást nyújtott anélkül, hogy túl sok lett volna. Plusz fényvédővel is sokatoknál bevált, visszafogott illatát is dicsértétek. Mindez értékelésén is meglátszik, 4,79-en zárta augusztust ez a krémújdonság.
A Garnier Bio termékcsaládjából ketten is augusztusi legek lettek, egyikük a Garnier Bio Lemongrass Balancing Gel Wash géles arctisztító, amelynek tisztító képességével elégedettek voltatok, bár önmagában csak vele egy full sminket nehéz eltávolítani. Az illata kellemes, igaz sokatoknak már túl erős volt, néhányan pedig írtátok, hogy arcmosás után szárító érzést tapasztaltatok. Pumpás adagolóját dicsértétek, mint ahogyan az újrahasznosított műanyag csomagolást is. Értékelése jelenleg 3,92.
A Garnier Bio Búzavirág Micellás Víz 4,31-es pontszámmal búcsúzott a nyártól. A véleményezők többsége úgy tapasztalta, a sminket megfelelően leviszi, tisztítja az arcbőrt, ellenben néhányan enyhe ragacsos érzetet tapasztaltatok utána. Érzékeny bőrűek alkohol és illatanyagtartalma miatt óvatosan használják, igaz, többen írtátok, hogy nem tapasztalatatok irritációt, nem jelentek meg pattik és a szemkörnyéken is használható volt.


Testápolás & parfüm



Az Organic Shop Kenyai Mangó Cukros Testradír sokatok számára okozott bőrfrissítő perceket augusztusban, nem csoda, hogy 4,88-as átlaggal végzett. Mind az illatát, mind pedig bőrradírozó képességét dicsértétek, a bőrt finom puhává, selymessé teszi már egy használat után is.
Stílusosan egy görögdinnyés tusfürdő lett a havi kedvencetek, a Balea Love Melon! Tusfürdő szépen hozta a tőle elvártakat. Tisztított, miközben isteni dinnyés illattal kényeztetett, nem irritált és szárító hatásra sem érkezett panasz. Értékelése csillagos ötös.
A Nivea Clay Fresh Ginger & Basil Tusfürdő is jó véleményezéseket kapott, frissítő illata kedvetekre volt, mint ahogyan a megszokottnál picit sűrűbb állaga is, amelyet agyagtartalmának (pontosabban Kaolin) köszönhet. Bőrszárító hatás nem volt jellemző esetében, nyárra kimondottan kellemes tusfürdőnek számított. Értékelése 4,45.
A havi kedvenc parfüm a Bottega Veneta Illusione EDP lett, mely egy fás-virágos illat, olyan illatjegyekkel, mint a bergamott, a feketeribizli, a narancsvirág és a füge. Leginkább a tartósságára érkezett panasz, maga az illat sokatok orrát elcsavarta. Értékelése 4,14.


Hajápolás



A L'Oreal Paris Elseve Color-Vive Purple Shampoo lila színével a sárga és rezes hatás ellen lép fel, hamvasító hatásával pedig úgy tűnik, elégedettek voltatok. Színötös értékelésű, azt írtátok, szépen óvta a szőkített hajat, nem szárított, a haj ápoltabb, fényesebb volt használatától. Ár-érték arányban a vélemények alapján kipróbálásra érdemes.
A Schwarzkopf Gliss Kur Summer Repair Sampon a nyári, erős napsugárzás káros hatásait igyekszik mérsékelni. Hogy milyen eredménnyel, az a véleményekből nem derült ki, de az biztos, hogy illata isteni lehet, a hajat szépen tisztítja, fényessé, puhává varázsolja. Értékelése ezek alapán: 5.
A Head & Shoulders Supreme Moisture Balzsam egy argánolajjal dúsított korpásodás elleni balzsam, amely jól fésülhetővé, puhává teszi a hajat. Nem nehezíti el másnapra sem a hajszálakat és az illata is kellemes. Értékelése 4,89.
A L'Oreal Paris Elseve Dream Long Hajápoló Krém a hosszú, töredezett hajra készült ápoló. Úgy tapasztaltátok, nem lesz tőle ragacsos a haj, nem képez rajta kellemetlen réteget, miközben szépen puhítja, ápolja azt. Értékelése jelenleg 4,11.


Smink



A sportoláshoz - is - kialakított Essence You Better Work! Volume & Curl Vízálló Szempillaspirál lett az augusztusi kedvenc, ár-érték arányban remek sminterméknek ítéltétek. Nem kenődött, nem potyogott, bár volt akinél csomósodott. Szépen hosszította és göndörítette sokatok szempilláit és lemosására sem panaszkodtatok. Átlaga a hó végén 4-es.
A Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar Palette 18 színes szemfestékpaletta 16 vélemény után is 4,88-as értékelésű. A többség úgy találta, hogy tartós, intenzíven pigmentált színeket tartalmaz, amelyek nem poroznak, szépen építhetők, megfelelő a textúrájuk és jól kombinálhatók egymással.
A L'Oréal Paris C'est Magique BB Krém egy SPF20-as fényvédelemmel bíró, öt árnyalatban kapható színezett krém, mely az első pár értékelés alapján igazán jóra sikerült, értékelése ötös. Úgy találtátok, szépen összekapta a bőrszínt, szuperül idomul hozzá, miközben egységesíti azt. Könnyű viselni, zsírosabb bőrűeknek azonban egy kis púderrel nem árt készülni nap közben. Fényvédelmünket kizárólag rá ne bízzuk, de egy kis kiegészítésnek jól jöhet. 
Végül a Catrice Sun Glow Bronzing Powder is hónap kedvence lett. A limitált arcsmink három árnyalatban érhető el, amik közül kettőt véleményeztetek eddig. Mindkettő esetén azt írtátok, csodás fényt és árnyalást adott a bőrnek gagyi csillámporhatás nélkül. A dobozkája úgy láttátok, lehetne minőségibb is, ár-érték arányban azonban így is szuper kis bronzosító, nem véletlen a 4,75-ös értékelés.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

3 megjegyzés:

  1. Megkérdezhetem, hogy a L'oreal BB krémet hol lehet 5 árnyalatban kapni? Mert ha jól látom Magyarországon megint csak 2 árnyalat érhető el.

    VálaszTörlés
  2. Csak 2 új kedvencem lett az utolsó nyári hónapban, ezek pedig egy hajszárító: Remington D3190 és egy dezodor: Garnier Mineral Action Control+.
    A hajszárító diffúzoros, ez fontosbszempont volt vételnél, amúgy egyszerű darab. Gyorsan megvagyok vele, meet az alsó fújásfokozat is elég erős.
    A dezodor jó illatos, eleinte zavart, viszont a töredéke a Vichy árának, ami nekem a legjobb. A Garnier-vel fej, fej mellett haladnak.
    Erre a Bottega illatra kivancsi lettem. Jeffree Star szemfestékem nincs, de volt alkalmam belemászni M betűsben és hát leesett az állam! Akinek van, az tudja miről beszélek, akinek nincs szaladjon és fogdossa meg! Érdemes :)

    VálaszTörlés