BLOGKERESŐ

2019. szeptember 7., szombat

[VIDEO] Bye-bye száraz, cserepes ajkak 💋 💋

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én onnan tudom, hogy közeledik az ősz, hogy elkezdenek őrülten száradni az ajkaim, ezért most arra gondoltam, hogy összeszedek pár hasznos infot és kedvenc terméket, amivel át szoktam vészelni ezt az ajakgyilkos időszakot.



Terméklista

Thefaceshop Mild Papaya Peeling

bebe Young Care Zartrosé Ajakápoló






5 megjegyzés:

  1. Szerintem én lehetek az egyetlen, akinek nem vált be a laneige lip sleeping mask, pedig biztos voltam benne hogy ez lesz AZ A termék, ami végre segít, viszont most őszre lehet benevezek a Lansinoh krémre, úgyis nézem már egy ideje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi, nekem se vált be, a reális ára 3-4 dollár lenne, annyit tud, mint a drogériás társai (amiket mostanában próbáltam, nem rosszabbak). Azokkal is bekenheti az ember az ajkait este vastagabban. Tanulópénz volt... .

      Törlés
    2. nekem azért nem vált be mert annyira nem praktikus a kiszerelés, a kis ecset leesik meg hova tegyem, túl sok, meguntam...nem higi ez a kiszerelés. ha elfogy nem veszek ilyet.

      Törlés
  2. Hű, sajnálom! :( 3 dologra tudok gondolni... az egyik, hogy nem lehet, h hamisat fogtál ki? Sajnos elsőre én is azt rendeltem (Kínából jött, itt fogtam gyanút). Másrészt nekem a Laneige csak akkor működik, ha jóóóó vastagon kenem fel és sokáig, legalább egy órán át az ajkaimon hagyom! De persze az is lehet, amit a videóban mondtam - sajnos nem mindenkinek ugyanaz válik be 🙈 :(

    A Lanshinoh viszont szerintem is megérhet egy próbát, teljesen más jellegű, mint a Laneige, háta vele szerencséd lenne! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is gondoltam arra hogy lehet hamis, de ügyeltem hogy Koreából és megbízható eladótól rendeljem úgyhogy nem tudom, bár úgy is el kell használnom úgyhogy megpróbálom majd jóval vastagabban kenni :)

      Törlés