BLOGKERESŐ

2020. április 28., kedd

[VIDEO] 10 szuper "karanténkozmetikum" a drogériából 1000 Ft alatt

A koronavírus hamar begyűrűzött az életünkbe, kicsit a kozmetikumainkat is átrendezte és sajnos azt is, hogy ezekre most mennyi pénzt tudunk áldozni, ezért arra gondoltam, hogy a véleményeitek alapján összegyűjtök nektek 10 olyan kozmetikumot, aminek a karanténidőszak alatt hasznát vehetitek, ráadásul nem is kerülnek többe 1000 Ft-nál! 💸Terméklista2 megjegyzés:

 1. Köszi a tippeket Évi! :) Az Alverde körömápoló felkeltette az érdeklődésemet, viszont sajnos az összetevői miatt nekem nem játszik, így maradok a tiszta shea vajnál - ez eleve volt itthon, én ezzel kenegetem a sűrűbb kézmosás miatt, a ritkább körömlakkozás ellenére is jobban száradó körömágyaimat esténként, lefekvés előtt - nappal (nem jegyzetelős megbeszélések közben :D ) meg egy körömágyápoló tollal.

  Érdekes, hogy az ajánlóba pont az Isana hajolaja került be - nekem sajnos nagyon-nagyon nem vált be ez a termék, amikor annak idején kipróbáltam, viszont a közel ugyanilyen árban kapható dm-es Balea Professional hajolajat nagyon szerettem. Erre sem mernék azonban megesküdni, mert majd' 4 éve lecseréltem: miután egyszer még 2016-ban a szerkesztői kedvencekben említetted a Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérumot, kíváncsiságból azt vettem meg legközelebb a Balea helyett, és azóta se próbáltam ki mást :) Picit ugyan drágább, de Rossmannban erre is érvényes a 10%-os kupon, én ezt Helia-D akcióval kombinálva szoktam betárazni belőle, nagyon szeretem, szóval ennyi év távlatából utólag (és ismételten) köszi az akkori ajánlást! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazán nincs mit! :) Sajnálom, hogy nem tudod kipróbálni az Alverde körömápolót :( Melyik összetevő miatt esik ki? Egyébként azért tettem be az Isana olajat, mert tényleg ezek a KM legnépszerűbb drogériában, 1000 Ft alatt kapható hajolajai :)) Ó de a Regenero is jó cucc ám! De rég használtam már azt az olajat... Nem semmi, hogy azóta is azt használod! Én olajakban rém csapodár vagyok! 🙈

   Törlés