BLOGKERESŐ

2020. április 8., szerda

[VIDEO] Kipróbáltuk a Krémmániások legújabb kedvenc ecsetszettjét

Januárban volt Krémmánián havi kedvenc a Real Techniques Everyday Essentials ecsetkészlete, aminek különlegessége, hogy a segítségével elkészíthető az alapozó, kontúr, fixálás és a szem smink is, vagyis egy teljes alapsmink.


Nagyon megtetszett, hogy ilyen klasszul és praktikusan össze van válogatva ez a szett, ezért arra gondoltam, hogy nézzük meg együtt, hogy tényleg meg lehet-e vele csinálni egy alap sminket. Ha egyszer végre kijövünk ebből a koronavírusos káoszból, még jól jöhet... :)

8 megjegyzés:

  1. Már azt hittem, hogy soha nem lesz új videó, végre egy kis könnyed téma! Nagyon örültem neki, pedig nem tervezem most ecsetszett beszerzését és RT ecsetem egyáltalán nincs is. Megvannak a jól bejáratott ecseteim, mégis kíváncsi voltam, hogy valamelyik termék a teszt szerint tud-e többet, mint a már meglévők. Ha visszagondolok, hogy nekem melyik volt életem első igazi sminkecsete sok-sok évvel ezelőtt! Egy kihúzható, kupakos Juvena pirosító-púderecset, hosszú ideig csak ez az egy volt, a szemhéjfestékeket pedig sokáig szivacsos applikátorral tettem fel.
    Magamnak nem valószínű, hogy szettben vennék ecseteket, de ajándékba kapva biztosan nem utasítanék el egy ecsetkészletet sem.
    A másik, ami szöget ütött a fejembe, hogy mennyire dicsérted a videóban a szintetikus szálakat, úgyhogy csak egészen halkan jegyzem meg, hogy a legkedvesebb ecseteim zömében tisztán természetes szálúak. Igyekszem is nagyon vigyázni rájuk, mert már igen nehéz ilyen ecsetekhez hozzájutni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos most kevesebb órában kell dolgoznunk a KV miatti bevételkiesés miatt és havi 1 videó engedélyezett :(

      Óóóó nincs még RT ecseted?? :) Pedig annyira jók! Nekem egyébként a szemre való ecseteim közt vannak igazi szőr ecsetek, nagyon vigyázok rájuk, mert szintetikussal közel sem érek el olyan szép eredményt, mint velük... A természetes szőr ecsetekről amúgy mindig az a megjegyzés jut eszembe, amit egy mókusszőr ecsethez írt valaki.

      https://kremmania.hu/kremek/clinique-alapozo-ecset ---> Itt Nessy véleményét nézd meg, én lassan 7 éve kuncogok már ezen, ha eszembe jut :))

      Törlés
  2. Ezt az ecsetszettet én is nagyon szeretem, bár elsősorban a színei csábítottak el, nem a praktikussága.:D Az expert face brush-ból ez az első példányom és ő lett a kedvenc alapozáshoz használt célszerszámom, pedig előtte csak blendert voltam hajlandó használni. A pirosítóecset élénk és nagyon pigmentált pirosítókhoz jó is mankó, sajnos a reggeli kómás állapotban hajlamos vagyok bohócarcot festeni...
    Nekem az eredeti beauty blender a kedvencem, az RT-é szinte túl puha, a szemre való ecsetet meg korrektor eldolgozására szoktam használni.
    Hehe, a napi sminkhez nem elég, kell még melléjük egy bronzosító és vagy négy szemre való ecset.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, nekem is pont 4 szemre való ecset kell még, ha annak is jobban nekiugrok :)))

      Törlés
  3. Szia,

    Offtopic: azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e valahol kapni ezt a fülbevalót ami van rajtad és milyen anyagból van? Bocsi, ha már kérdezték.
    Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kérdezték volna már sem lenne gond, szívesen válaszolok :)

      Ez az! Ezüst-cirkónia. Évek óta megvan már és szinte csak ezt hordom 🥰

      https://ekszer-ora.hu/termekadatlap/divatekszer/silvertrends/silvertrends-ezust-fulbevalo-st348/

      Törlés
  4. Szia!
    Pont egy hete kezdtem el tervezni, hogy kéne vennem egy márkásabb ecset készletet, a már meglévő (márkátlan) mellé/ helyet. Az Rt ecseteket néztem ki, de ez a videó egyértelműen meggyőzött, hogy ilyet kell beszereznem. Szóval pont jókor jött, köszi :). Szemre való készlet is van, arról neked mi a véleményed? Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én imádtam volna ezt a szettet első komolyabb ecsetszettnek, remélem te is így leszel vele! :) Sajnos szemre való ecseteket még nem igazán próbáltam tőlük, de nagyon jó vélemények vannak azokra is KM-en, szóval szerintem nem annyira hibázhatsz velük... :)

      Törlés