BLOGKERESŐ

2020. május 31., vasárnap

Havi kedvencek - 2020 április & május

Szemfülesek már kiszúrhatták, hogy elmaradt az előző havi kedvences válogatásunk, ugyanis áprilisban a pandémia miatt nem került a válogatás alapját képező TOP50-ekbe elegendő olyan termék, ami ne szerepelt volna már a havi legek között korábban, ezért most egy összevont havi listával készültünk nektek 

Arcápolás



Geek & Gorgeous 101 A-Game 5: Az elmúlt 2 hónap legnépszerűbb arcápolási terméke a G&G Retinalt tartalmazó újdonsága lett, melyre szinte csak maximális pontszámú vélemények érkeztek idáig. Könnyen kenhető, gyorsan beszívódik és a rövidtávú tapasztalatok szerint nem irritálja és puhává, teltté teszi a bőrt.

iUNIK Propolis Vitamin Synergy Serum: Gyönyörű szép INCI (többek közt 70% propolisz és 12% homoktövis kivonatot valamint niacinamidet tartalmaz) és sok pozitív tapasztalat jellemzi a hónap ezüstérmesét. Látványosan lehúzza a gyulladásokat és a pirosságot, a sebek sokkal hamarabb gyógyulnak tőle, és ad egy egészséges ragyogást is az arcnak.
Balea Hautrein Pattanás Elleni Arcmaszk Problémás Bőrre: Mindig si nagy népszerűségnek örvendtek Krémmánián a Balea olcsó mégis kiadós és hatékony tasakos maszkjai. A legújabb kedvencetek ez a problémás bőrre való verzió, ami tényleg hatékonyan veszi fel a harcot a pattanások és a gyulladt bőr ellen.
Some By Mi True Cica Mineral 100 Calming Sunscreen SPF50+ / PA++++: Havi leg lett ez a szuper feltörekvő fényvédő is, ami egy nyugtató hatású fényvédő, melyben az UVB és UVA sugarakat egyaránt blokkoló Zinc Oxide mellett pattanáscsökkentő és nyugtató, sebgyógyító hatású össetevőket találhatunk.


Testápolás & illat



Isana Urea Intensive Kézkrém Panthenollal: Nem hiába a gyakori kézmosás, április és május testápolási legje ez az urea és shea vaj tartalmú kézkrém lett, amiről azt írtátok, hogy jó az illata és bár sűrű az állaga, de jól beszívódik, Természetesen a dolgát is jól végzi és kifejezetten hatásos a kéz szárazsága ellen.
Baba Karibi Álom Kókusz-Csillaggyümölcs Frissítő Tusfürdő: A Baba tusfürdő újdonságát a legtöbben a finom, nyárias kókuszillata miatt szerettétek. Hátránya viszont, hogy a nevével ellentétben egyáltalán nincs frissítő hatása és néhányotok bőre sajnos viszketett és száradt tőle.
Balea Duschpeeling Calm Coco: Nem csak olcsó és tetszetős csomagolású, hanem szépen radíroz és finom kókuszos-kávés illata valamint finom géles állaga van.
Oriflame Amber Elixir Mystery EDPA hónap illata az Oriflame egyik illatújdonsága lett, amiről azt írtátok, hogy egy nagyon különleges és karakteres parfüm, és még az illata is kimondottan tartós.


Hajápolás



Garnier Fructis SOS Repair 10 in 1 Nem Kiöblítendő Hajápoló Krém: A vélemények szerint nagyon jó az illata, valamint még a vastag szálú, töredezett gubancos hajat is könnyen kifésülhetővé és puhává teszi és a használata mellett a hajvégek is kevésbé töredeznek.
Tresemmé Biotin + Repair 7 Sampon Károsodott Hajra: Nem csak ti, de én is nagyon megszerettem ezt a nem olyan régóta már itthon is kapható sampont, aminek nem csak az illata isteni és kellemesen gazdag a habja, de a hajat is látványosan széppé, fényessé és puhává teszi (főleg a balzsam párjával együtt használva.)
Kallos Silver Reflex Színező Hajpakolás: Hatalmas mennyiséget (1000 ml) kapunk nagyon olcsón (880 Ft), de nem ez az egyetlen előnye, hanem az ígéretéhez hűen tényleg szépen, nagy és drága márkákat megszégyenítően hamvasít, és mellette puhává, fényessé is teszi a hajat.
Herbal Essences Pure Megújító Fehér Eper Tisztító Hatás Sampon: Jó az illata, kiemelkedően jól habzik, szépen tisztít, frissít és nem lesz tőle hamarabb zsíros a haj sem.


Smink




Avon True Euphoric Volume Szempillaspirál: Április-május legnépszerűbb termékével szép hosszú és dús pillákat lehet elérni és könnyű lemosni is, bár többen is túl nagynak találtátok a keféjét, emiatt oda kell figyelni, hogy ne kenje vele össze magát az ember.
Catrice Luminice Highlight & Blush Glow Palette: Igazi kis kincs ez a 2 színösszeállításban kapható paletta - nem csak az ára szuper, de nagyon megnyerő a csomagolása, került bele tükör is a pírek-highlighterek pedig vajas-krémes állagúak és gyönyörűek, kellően fényesek és tartósak.
MAC Glow Play Blush: A MAC limitált pirosítója is havileg lett. A textúrája nagyon izgalmas, átmenet egy géles-por és krémes mousse között, a bőrnek pedig természetes, selymes fényű színt ad. 
Revolution Forever Flawless Chilled With Cannabis Sativa Eyeshadow Palette: Csodás, kannabisz ihlette kis szépség, amivel nagyon különleges (zöld) sminkeket lehet kreálni. Pár szín picit porzik és a glitteres színekkel nehezebb dolgozni, a legtöbb szín viszont nagyon szép pigmentált és tartós, a fém doboz pedig nagyon minőségi összhatást ad a palettának.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a két hónapban?

3 megjegyzés:

  1. 3 arcápolási cucc lett kedvenc nálam. Sminket semmit nem használtam a kényszerű itthonlét alatt. Igazából most sem, mert a maszk leszedi (próbáltam, nem volt járható út).
    Mind a kedvező árkategóriából valók: The Ordinary Matrixyl és 1%-os Retinol szkvalánban. Előbbi kiváltja a hialuronsavas arcápolót is, utóbbi meg kordában tartja a pórusaimat (is). Engem nem zavar az olajos formula, valamiért szereti a képem a szkvalánt. 3. az Yves Rocher meglepetést okozó (számomra) testápolója, aminek a kivitele (pumpás), az összetétele (szuper és egyszerű) és az ára is igen jó kedvezménnyel (390ml/2000 FT). Univerzális, mert testre, kézre, arcra is jól alkalmazható.

    VálaszTörlés
  2. Tusfürdőket (Balea: magnóliás, Baba: tejes-gyümölcsös), szappant (Yamuna: mandulás, kenderes, szenes) és a fent említett kis tasakos Balea maszkokat használtam a legtöbbet mostanában, illetve ezekből fogyott a legtöbb. Végig dolgoztam, de arra "jó" volt ez az időszak, h az olcsóbb sminktermékeimet elhasználjam (alapozó: TrendItUp, Miss Sporty, spirál: Miss Sporty), úgysem nagyon látott senki. És az Ordinary tejsavas hámlasztójának is a végére jártam.

    VálaszTörlés
  3. A L'Occitane két termékcsaláddal is kirukkolt az elmúlt két hónapban, mindkettő inkább csak ráncfelvarrás, mint teljesen új termékvonal. A Thé Vert friss, zöldteás illatával és a Herbae l'eau az eredeti változat púderesebb, lágyabb illatával varázsolt el, ezek vitték a pálmát nálam a fürdőtermékek vonalán.
    A boltok bezárásával az online vásárlók megnyerésére igazán sok akcióval jöttek ki a forgalmazók. Így jutottam hozzá ellenállhatatlan ajánlat formájában a Guerlain idei tavaszi limitált Rouge G 62 árnyalatú rúzsához, amióta csak megérkezett a legkedvesebb rúzsaim egyike.
    Nem teljesen új a piacon, talán egy éve kapható, de számomra az újdonságok közé tartozott a Clinique Moisture Surge Sheertint szinezett hidratálója, az elmúlt hónapban ez lett a sminkem bázis terméke, nagyon megszerettem.
    Parfümből pedig a májusi kedvenc a Dolce&Gabbana Dolce Shine napsugaras illata lett.

    VálaszTörlés