BLOGKERESŐ

2020. július 1., szerda

10 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

Ma 10 éves a Krémmánia! Köszönjük nektek ezt a 10 csodálatos és izgalmakkal teli évet! Személy szerint rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam ez idő alatt, amit nektek és természetesen Apolkának köszönhetek. Rengeteget fejlődtünk és tanultunk együtt, számtalan barátság és ismeretség fonódott az oldal által, ennek köszönhetően hihetetlenül büszke vagyok a mi "kis" 105.000 fős közösségünkre!

2020-ben már ezekkel a számokkal büszkélkedhet az oldal, szerintem mindegyik megdöbbentő:
  • Több, mint 110 000 termék.
  • 916 492 vélemény (és 112 144 megjegyzés).
  • 220 000 eladó termék, amiből 207 000 már gazdát cserélt.
  • A múlt hónapban pedig több mint fél millióan látogattatok meg minket, és majdnem 6 millió oldalt néztetek meg.


Illetve ezúton szeretném nektek bejelenteni, hogy pár hónapja izgalmas fejlesztések zajlanak a háttérben, melyekkel egyrészt egyszerűbb lesz a Krémmánián található vélemények szűrése, illetve a közösségi élményt is erősíteni szeretnénk néhány új funkció bevezetésével, melyek célja, hogy még többet tudjatok meg egymásról és egymás kedvenceiről. Ezek a funkciók még idén élesedni is fognak, reméljük minél hamarabb!

Na de a számok és a friss hírek után jöjjön is a lényeg, a játék! A szülinapi ünneplés most már évtizedes hagyomány lett itt az oldalon, így természetesen idén is készültünk szuper nyereményekkel és a szokásos játékkal. :)

A hagyományok szerint idén is négy dologgal készültünk:

1. FOREO UFO 2: A nagy sikerű okos arcmaszk továbbfejlesztett változata annyira új, hogy még a Krémmánián sincs fenn, a FOREO viszont volt olyan kedves és felajánlott egyet belőle a szülinapunkra. 💕 Az UFO 2 a T-Sonic pulzálást hő-, krio- és már 8 színű LED fényterápiával ötvözi, a luxus arckezelések élményét nyújtja az otthon kényelméből. Mivel már a korábbi változat kapcsán is látványos eredményekről és csodás, rituálészerű élményekről számoltatok be, a nyertese csupa jóra számíthat... :)

2. Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette: Álomszép színek, mesés textúrák és sok-sok Krémmániás rajongó jellemzi az Urban Decay Naked szemhéjpalettát, melynek az egyik legutóbbi kiadását nyerhetitek most meg. A Naked Honey egy 5/5 csillagos, csodaszép nude színösszeállítás, melyet a méz aranyló színe ihletett, és amivel könnyedén lehet káprázatos szemsminkeket készíteni.

3. Omorovicza Hétköznapi Énidő Szett: Az Omorovicza luxus bőrápolási kozmetikumok ma már világhírűek, és a Krémmániások körében is igen népszerűek, ezért tizedik szülinapunkra a felhasználóink legkedveltebb Omorovicza termékeit, a Tisztító Habot (30 ml), a Bőrmegújító Arcradírt (30 ml), a Magyar Királynő Permetet (30 ml), a Tündöklő Arcolajat (5 ml) és a Revitalizáló Éjszakai Krémet (15 ml) tartalmazó szettet választottuk nektek.

4. Bármi a Skinsmart.hu-ról, amit választasz: Apolka mint eddig mindig, a tizedik szülinapunk kapcsán is gondolt ránk, így a szerencsés nyertes bármilyen bőrápoló terméket választhat a Skinsmart.hu-ról. A Paula's ChoiceNiodHylamideThe Ordinary vagy Geek&Gorgeous termékeiből választhattok.

A szabályok pedig a következők (a KM-es pontokról és szintekről itt olvashatsz):
  • 2x eséllyel indulsz, ha már most is (vagyis a játék kezdetén) Krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4x eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémmániás vagy.
  • 12x eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
A játékba való nevezéshez fontos, hogy kitöltsétek a lenti, egyszerű űrlapot is. Így biztosak lehetünk benne, hogy csak az aktív Krémmániások között sorsolunk, illetve az ajándékok elosztásánál is próbálunk majd úgy sakkozni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, aminek igazán örülne. :)



A játék egész július hónapban tart, aug 3.-án sorsolunk a random.org segítségével, és videóban valamint e-mailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!


Köszi mindenkinek ezt a csodás évtizedet! :)

24 megjegyzés:

  1. Juppiiiiii! ☺️ Mi is köszönjük! ❤️

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a szép kerek évfordulóhoz!
    És köszönöm, hogy már egy évtizede "vigyáztok" a pénztárcánkra! :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper,árgus szemmel figyelek

    VálaszTörlés
  4. Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk Nektek 💐🎂🥂

    VálaszTörlés
  5. Fogalmam sincs sikerült e regisztrálnom...csak remélni tudom, hogy igen. Viszont.. Vélemény: foreo luna mini 2 vettem pár hónapja. Rengeteget tisztult a bőröm és sokkal puhább. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ja és nem utolsó sorban kevesebb tisztító is elég mert szépen teszi a dolgát a készülék. Eddig egyszer töltöttem amikor megérkezett, azóta sem kellett.

    VálaszTörlés
  6. Szuper az oldal, gyakorlatilag függő vagyok az eleje óta! ☺️

    VálaszTörlés
  7. De szuper! 😍
    Reméljük még jó pár szülinapot ünnepelhetünk Veletek!🎂🎁

    VálaszTörlés
  8. ❤️❤️❤️❤️ nagyon régóta követem a Kremmaniat, két beauty boxot is vettem. Imádom. ❤️❤️❤️

    VálaszTörlés
  9. Nagyon sok boldog születésnapot Krém Mánia!

    VálaszTörlés
  10. Boldog szülinapot Krémmánia!

    VálaszTörlés
  11. Teljes kozmetikai alaptudásom innen származik 🤣

    VálaszTörlés
  12. Szia Évi, a fórum oldal nem működik. Tudtok róla? Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szóltam az illetékeseknek, köszönöm, hogy jelezted! 😊

      Törlés
  13. Szia! Gratulálok a jeles évfordulóhoz!Még sok ilyet! Várjuk a fejlesztéseket! 😃

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok! Nem múlhat el nap,hogy be ne nézzek hozzátok. Szeretek köztetek lenni :-)

    VálaszTörlés
  15. Boldog 10-születésnapot! Férfiként én is benézek majdnem minden nap az oldalra!

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok és további sok-sok krémmániás blogbejegyzést, termékismertetőt,további beauty boxokat! Köszönjük hogy vagytok!

    VálaszTörlés
  17. Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek! Én is ma ünneplem az enyém!❤️ 🥳🥳

    VálaszTörlés
  18. Nagyon boldog 10. szülinapot Krémmánia! Én is pont ma ünneplem a 22.-et! :) <3

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok!
    Szeretnék nektek nagyon boldog 10.-ik szülinapot kívánni!

    VálaszTörlés