BLOGKERESŐ

2021. április 6., kedd

Havi kedvencek - 2021 március

Máris végére értünk az első tavaszi hónapnak, és egyúttal elérkezett a március havi kedvencek ideje is. (Ebben a hónapban főleg régi legek szerepeltek a havliegek alapját képező arcápolás kategória TOP 50-es listáján, így az most kimaradt.)


Testápolás & parfüm



Sara Beauty Spa Hidratáló Kézkrém és Testápoló - Vanília és Jázmin: A hónap egyik legje lett ez a tápláló és egyben hidratáló masszázskrém, mely kéz- és lábápoláshoz, valamint testkezelésekhez is használható. Azt írjátok, hogy finom visszafogott az illata, az állaga pedig testes, de nem zsíros és gyorsan beszívódik.
Avon Bergamott és Szantálfa Habfürdő: A vélemények szerint nagyon szép kékre színezi a vizet, nagy habokat csinál és megnyugtató az illata, jól esik benne fürödni egy hosszú nap után
Lush Orange Testradír: Erről a tengeri sót tartalmazó aromaterápiás radírozó tusfürdőről azt írtátok, hogy nem csak isteni narancsillata van, de nagyon hatékonyan radírozza a bőrt, az olajossága miatt pedig testápolóra sincs szükség a használata után.
Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal EDP: A hónap illata az La Vie Est sorozat legújabb flankere, a virágos-kókuszos Soleil Cristal lett.


Hajápolás



Balea Pretty Pomegranate Szárazsampon: A hónap legje ez a volumennövelő hatású, gránátalma illatú szárazsampon lett, ami nem csak jó illatú, de hatásos is az eddig rá írt vélemények szerint.
Balea Oil Repair Schwerelos Hajkúra Vékonyszálú és Száraz Hajra: Ez a könnyű, proteinben gazdag olajos regeneráló hajkúra intenzíven ápolja a vékony szálú és száraz hajat, és többen is írtátok, hogy a most divatos CGM hajápolási rutinba is remekül beillik.
TRESemmé Botanique Air Dry Hajformázó Krém Göndör Hajra: Nagyon szépen szárad tőle a haj, és szépen rendezi a szálló hajszálakat, ráadásul kellemes tapintású, szép hullámokat ad a hajnak.
Garnier Fructis Watermelon Hair Food Hajmaszk: Nagyon finom, dinnyés rágóra emlékeztető az illata és fényessé, egészséges külsejűvé és puhává teszi a tincseket, ráadásul tartást is ad, anélkül, hogy elnehezítené a hajat.


Smink



Syoss Brow Tint Tartós Szemöldökfesték: Csupa 5 csillagos vélemény érkezett eddig a Syoss újdonságára, melynek krémes és könnyen kenhető az állaga, a hozzáadott applikátorral pedig precízen és gyorsan lehet felvinni a festéket, ami nagyon szép természetes eredményt ad. 
RIVAL loves me Kompakt Púder: Szintén csupa max csillagos eddig ez a púder, amit főleg a 800 Ft-os ára, a mattító hatása és a finom illata miatt szerettetek meg.
RIVAL loves me Eyebrow Pomade: Könnyű felvinni, tartós, és természetesnek tűnő a színe. A hozzá adott kis ecset sajnos nem igazán jól használható hozzá, de ár érték arányban még így is nagyon megéri szerintetek.
Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF25A vélemények szerint hozza amit ígér - gyönyörűen fed, nem foltos, jól eldolgozható és nagyon tartós.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. Úgy ment el a március, mintha nem is tavaszi hónap lett volna. Nekem sem volt dolgom sok újdonsággal, időm sem volt rá, hogy a kenceficékkel foglalkozzam. Ami újdonság is volt, azokból sem lett eget rengető nagy kedvenc. A fentiek közül a Clinique alapozóra már én is nagyon kíváncsi vagyok, csak még nem volt alkalmam közelebbről megnézni.
    Az elmúlt hónapban használt csecsebecsék közül a L'Occitane bergamott tartalmú könnyű kézkrémét emelném ki a finom illata miatt, nem győzöm szaglászni. Az Avon Ayurveda Ritual olaja pedig továbbra is szívesen használt testápolóm, sztártermék a fürdőszobában.
    Bizakodva nézek előre, az április talán meghozza az igazi tavaszt és vele együtt a sminkfelszerelés is csak megújul majd egy kicsit:)

    VálaszTörlés