BLOGKERESŐ

2021. április 19., hétfő

Hello 10. Krémmánia Beauty Box!

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a tudatos és bőrápolás jegyében lettek kiválasztva (egy kis koreai "csavarral" ☺), és amik lefednek egy alap hatlépéses arcápolási rutint, így szinte garantált, hogy rengeteg izgalmas termékkel és a bőr számára hasznos hatóanyaggal gazdagodtok, ha beszerzitek a tizedik box-ot.


Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ebbe a box-ba 15 olyan terméket válogattunk össze, melyekből 10 teljes méret, 1 utazó kiszerelés, 4 pedig minta, a márkák pedig ők lesznek:

  • Annabelle Minerals: A márka sokrétűen bevethető kiegészítő termékével nemcsak helyet és pénzt spórolhattok, hanem fenntartható és környezettudatos módon ápolhatjátok a bőrötöket.
  • Cosrx: A koreai márkától egy olyan alaptermék került a box-unkba, melyet a Krémmánián is nagyon sokan szeretnek.
  • Estée Lauder: Az Estée Laudertől egy igazi kis bőrápolási csemegét tettünk a dobozunkba, mely aktiválja és erősíti a bőrt, hogy az felfedje fiatalos, angyali ragyogását.
  • Eucerin: Az Eucerin termékéről úgy gondoljuk, a tudatos arcápolás egyik sarokköve, melynek használatával sokat tehettek az egészséges, fiatalos bőrért.
  • Garnier: A Garnier a koreai ampullák erejét ötvözi ebben a vadonatúj termékben. Ígéretei szerint használata után a bőr hidratált, feszes és a friss érzetű lesz.
  • Ilcsi: A Krémmánián nagyon népszerű magyar márka terméke azon túl, hogy rugalmassá és üdévé varázsolja az arcbőrt, gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó hatással is bír.
  • Kiehl's: A Kiehl’s gyorsan ható termékének célja halványítani az öregségi foltokat és láthatóan kiegyenlíteni a bőr tónusát. A márkától találtok a boxban egy kis ízelítőt egy másik termékükből is.
  • Mizon: A márkától egy olyan termék került a dobozba, mely minden igazi koreai rutinban megtalálható. Tökéletes zárása az arcápolási rutinnak.
  • Neutrogena: A márka újdonsága segít eltávolítani a fakó arcbőr szennyeződéseit a láthatóan ragyogóbb és simább megjelenésért.
  • Officina: Szinte nincs olyan bőrtípus, ami ha időszakosan is, de ne küzdene vízhiánnyal, ezért a márkától egy olyan termék került a box-unkba, mely ez ellen küzd.
  • Revox: A Krémmániás felhasználók körében ez volt az egyik legnépszerűbb arcápoló a tavalyi évben, több száz lelkes vélemény született róla az oldalon.
  • Secret Key: Dél-Koreában nagyon divatosak ezek a típusú bőrápolók, ezért természetesen mi sem szerettük volna kihagyni a box-unkból őket.

A termékek összértéke 36 277 Ft lett, a doboz ára azonban csak 6990 Ft (+ postaköltség). 1 vásárló maximum 1 dobozt vehet.

A doboz április 30-án (pénteken) 12:00-tól rendelhető az Animuson. A hétvége során (május 1-2.) rendelt dobozok kiszállítása péntekig várható (május 7.).



A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

9 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Csak utalással lehet majd fizetni, vagy lehet átvételkor készpénzben is? Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Itt találod a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat: https://animuscentral.hu/oldal/fizetesi-tudnivalok :)

      Törlés
  2. Szia!
    Az animuson 2 doboz/fő van, itt 1 doboz/fő. Melyik lesz? Mennyi lesz a szállítási költség?
    Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! 1 doboz / fő lesz, javították közben az Animuson is :) A szállítási költséggel kapcsolatos infokat itt találod: https://animuscentral.hu/oldal/szallitasi-tudnivalok

      Törlés
  3. Helló, 12:03-kor azt írja az Animus, hogy Hiba történt
    Sajnos elfogyott a készlet a Krémmánia Beauty Box termékből!
    Tényleg ilyen hamar elkapkodták a készletet, vagy valami más hiba van az oldalon?
    Ha elvitték mindet, akkor fel lehetne iratkozni, az esetleg át nem vett, vagy maradék dobozokból egyre?
    Köszi

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! A mai napon, április 30-án 12.08-kor már nem lehetett beauty boxot vásárolni, mert azt írta a rendszer, hogy elfogyott. Lesz még, vagy ne is álmodjunk már róla?

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!


    Sajnos bármennyire is szerettem volna 20 percen keresztül próbálkoztam de nem tudtam beauty boxot rendelni.

    Az oldal sem cimre szállitást sem csomagpontra szállitast nem engedélyezte.

    Nem pipálta be.


    Kérlek Benneteket ha marad meg box vagy v.ki visszaküldi nem veszi át esetleg. Szivesen megveszem.

    Eddig minden boxom megvan.


    Tisztelettel,


    Szőcsné Bálint Ágnes

    VálaszTörlés
  6. Próbáltam megvenni de már 12:45 kor elfogyottat írt... nem is lesz több készleten?

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!

    Sajnos én sem tudtam megrendelni,állandóan visszadobott.Esetleg nem maradt belőle?
    nagyon örülnék neki,köszönöm:)

    Barbi

    VálaszTörlés