BLOGKERESŐ

2021. július 31., szombat

Havi kedvencek - 2021 július

Sajnos már csak 1 hónap van hátra a nyárból, de egy kis öröm az ürömben, hogy ismét itt a havi legek ideje! :) 

Arcápolás


Tavaszi újdonság a Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Regeneráló Szérum, mely gyorsan nagy népszerűségre tett szert, és jelenleg is 4,59-es értékelésen áll. Fő helyen tartalmaz niacinamide-ot, valamint számos hidratáló összetevő és E-vitamin is megtalálható benne. Kipróbálói szerint valóban nagyon jól hidratál, szebb lesz tőle a bőrkép, szépen felszívódik, és illatmentessége is sok örömöt szerzett.
Az illatanyagmentes Nivea Hydra Skin Effect Micellás Víz eddig csupa remek értékelést gyűjtött be, elégedettek voltatok bőrtisztító, és ezen belül sminkeltávolító képességével is, tetszett sokatoknak, hogy hidratáló összetevőket tartalmaz, és hogy nem csíp. 
A N.A.E. Graziosità Ráncfeltöltő Nappali Arckrém Bio Összetevőkkel eddig színötös értékelésű, leírása alapján 99 százalékban természetes összetevőket tartalmazó arckrém. A visszajelzések alapján nagyon kedveltétek hidratáló hatását, azt, hogy általánosságban a bőrkép szett lett tőle, és megfelelően felszívódott (még most nyáron is). Ha valaki előnyben részesíti a natúrkozmetikumokat, és egy jó alapkrémet keres, érdemes lehet kipróbálnia.
A Purito Deep Sea Pure Water Cream kombinált bőrre nyáron nappalra sok lehet, száraz és/vagy vízhiányos bőrön azonban ilyenkor is jól működhet, tekintve, hogy a visszajelzések szerint nagyon jól hidratálja, feltölti a bőrt. Tartalmaz 2% niacinamide-ot is, valamint többféle növényi kivonatot és mélytengeri vizet.

Testápolás & parfüm



Két tusfürdő is havi leg lett, egyikük a Fa Magic Oil Pink Jázmin Tusfürdő, melyről azt írtátok, frissítő, virágos, igazi nyári illata van. Jól habzik, de nem szárítja vészesen a bőrt. Csomagolása tetszetős, ár-érték arányban megérős.
Az Organic Shop Provance-i Citromfű Cukros Testradír 41 értékelés után is 4,88-as értékelésű, szinte már tökéletesnek számít. Illata friss, citromos és intenzív, vizes bőrfelületen is nagyon jól lehet használni, eredményül pedig szuper puha, sima tapintású bőrt kapunk. 
A The Body Shop Cool Daisy Tusfürdő limitált kiadású, úgyhogy ha kedvet kaptok hozzá, még most csapjatok le rá. Az értékelések alapján érdemes is, nyárias, virágos illata van, szépen tisztít, és egészen kevés is elég belőle. 
A havi parfüm kedvenc a Shiseido Ginza EDP lett, mely egy új, virágos-fás illat, olyan illatjegyekkel, mint gránátalma, rózsaszín bors, magnolia, jázmin, frézia, orchidea, hinokifa, szantálfa, és pacsuli. Könnyed, nőies illat, mely nem tolakodó, de tartós. Bár egy illat meglehetősen szubjektív dolog, ez a parfüm 4,88-as értékelésű, ami igazán ígéretes.

Hajápolás



Göndör hajúaknak kipróbálásra érdemes lehet a Herczeg Lenmag Hajzselé, melyre eddig csupa 5 csillagos vélemény érkezett. Azt írtátok, nagyon szép puha, fényes lesz tőle a haj, a fürtök nem válnak keménnyé, mint egy átlagos hajzselétől.
A L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Coco Hajbalzsam megújult változata úgy tapasztaltátok, puhává, selymessé és szépen fésülhetővé teszi a hajat, és kókuszos illata is fenséges. Értékelése ennek is 5 csillagos!
A Kérastase Resistance Fondant Extentioniste Kondicionáló is sokatok kedvence lett az utóbbi időben, azt írtátok róla, hogy jól regenerálja, erősíti a hajszálakat, szép fényt ad a hajnak. Érdemes együtt használni a termékcsalád többi tagjával, és bár nem olcsók, a visszajelzések alapján megérik az árukat.
L'Oreal Paris Professional Serie Expert Pro Longer Sampon eddig még kevés, de annál jobb értékeléseket kapott nálunk. Szintén egy remekül sikerült hajápoló, mely az egészen hosszú, festett hajat is puhává, ápolttá teszi, tartást ad neki. Megfelelően tisztít, könnyen kifésülhető a haj, csupa-csupa pozitívum, amiket írtatok róla.

Smink



A 4,62-es értékelésű a Purito Cica Clearing BB Cream SPF38 / PA+++ három árnyalatban érhető el, BB krémhez képest szép fedést ad, és természetes bőrfényt. Fényvédőt is tartalmaz, és hidratáló összetevőkben sem szűkölködik. Úgy találtátok, könnyű érzet a bőrön, nap végén is még jól mutat, és nem ül bele az apróbb ráncocskákba.
A Catrice Glam & Doll False Lashes Szempillaspirál hajlított, elasztikus kefefejjel rendelkezik, melyről azt írtátok, szépen íveli, hosszítja a pillákat. Nem csomósodik, ám a nap végére volt, akinél a nagy melegben picit elkenődött - számukra (is) jó megoldás lehet a spirál vízálló változata. 
A L'Oreal Paris Les Macarons Liquid Lipstick tavalyi újdonság, mely még most is hódít, köszönhetően annak, hogy szuper színekben érhető el, abszolút tartós, és a kopása is rendben van. Aláhidratálni érdemes, mint minden folyékony, matt ajakrúzsnak. 
Az Artdeco Vinyl Effect Hosszantartó Szemhéjtus egy érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas kozmetikum, amit nemrég lehetett tesztelésre megkapni, és úgy tűnik, az első lelkes vélemények már meg is érkeztek róla. Extrém tartósnak és vízállónak szánták, és valóban, volt akinél még szaunázás alatt sem folyt le. Száradás után is szép fénye van, színe intenzív, az ecsettel szép precíz, vékony vonal is könnyen húzható. 


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

2 megjegyzés:

  1. A Herczeg Lenmag Hajzselét meg is rendeltem, köszi az ajánlást :)
    Nem csak ebben a hónapban, mondjuk, hogy nyáron egy púderalapozó lett a legtöbbet használt és szeretett sminkszerem: Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Custom Finish Powder Foundation (jó hosszú neve van). Illatom pedig az ELDO Remarkable People lett. Ugyan előtúrtam az ennél nyáriasabbakat is, hogy még a melegben fogyhasannak, de az előbbit fújtam magamra legtöbbször.

    VálaszTörlés
  2. Jó meleg hónap áll mögöttünk, aminek valójában nagyon örültem:)
    A fürdőben a Tree Hut aratott, a trópusi mangós tusfürdő is jó, de a rózsás változat illata még finomabb. Testápolónak a Sol de Janeiro Bom Dia Bright termékét használtam a legtöbbször. Emellett a fent is említett Ginza tusfürdőjét és testápolóját kisebb kiszerelésben a Krémmániának köszönhetem, egy kedves eladótól itt sikerült beszereznem és csak a legjobbakat mondhatom róla, igazi kényeztetés egy hosszú nap után, hibátlan mindkettő.
    Az arcravalók közül a Catrice Perfect Morning családjának szérumát és élénkítő arcpermetét tudom kiemelni. Jöhetnek a színes termékek, a Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact volt segítségemre a városi munkanapokon, hogy a könnyű sminkemnek alapot adjon. Nem hagyhatom szó nélkül Tom Ford 09Coral árnyalatú rúzsát, már a múlt hónapban is dicsértem, de most is folytatom, az idei nyáron ez viszi a prímet, szinte mindig ezért nyúlok.
    Illatból pedig a Chanel Coco Mademoiselle idei nyárra kiadott könnyű testpermetét használtam a legtöbbször.

    VálaszTörlés