BLOGKERESŐ

2021. október 9., szombat

[VIDEO] JÁTÉK + Unboxing: 11. Krémmánia Beauty Box

Súlyát tekintve az eddigi legnehezebb és legnagyobb beauty boxunkba ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a testápolás jegyében lettek kiválasztva, és amelyekkel tetőtől-talpig kényeztethetitek, ápolhatjátok bőrötöket.


A box tartalma


"A márka egyik újdonsága ez a 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó testápoló, mely gyömbér kivonatot tartalmaz, és akár 48 órán át hidratál gyors felszívódással, zsíros érzet nélkül. COSMOS Natural tanúsított és 100%-ban természetes eredetű illatanyagot tartalmaz."
Eucerin pH5 Intenzív Testápoló (200 ml)
"A KM-en is népszerű dermokozmetikai márka gyengéd, mégis hatékony testápolóját is megtalálhatjátok a dobozban, melyet kifejezetten a test érzékeny bőrének igényei szerint fejlesztettek ki. Különleges Eucerin pH5 EnzymSchutz formulát tartalmaz, mely stimulálja a bőr természetes védekező mechanizmusát, valamint citrát puffert, dexpanthenolt és glycerint a bőr védekező rendszerének megújulásáért."
"Édes, egzotikus illatával segít ellazulni egy nehéz nap után ez a növényi alapú masszázsolaj, amelynek három illatvariánsából tettünk 1-1 félét a box-ba. Barackmagolaj és jojoba olaj tartalma táplálja, valamint segíti puhábbá és bársonyosabbá varázsolni a bőrt. Mindennapi bőrápolásra is ajánlott."
"Ez a bőrápoló krém hosszantartóan hidratálja, mélyen táplálja a bőrt. Az olívaolaj intenzív hidratálást biztosít, a mandulaolaj segít a gyorsabb felszívódásban, a rizskorpa kivonatból nyert növényi ceramid pedig mélytáplálást biztosít. Véleményezőink szerint finom az illata, gyorsan beszívódik, nem hagy filmréteget a bőrön, és jól is hidratál."
Ilcsi Zöld Szappan (200 ml) 
"A csalánt is tartalmazó, főzött, lágy szappant nem csak a test, de a száraz arc tisztítására is használhatod. Meglágyítja a megvastagodott szaruréteget, segítségével hatékonyabban szabadulhatunk meg az elhalt hámsejtektől úgy, hogy közben életet masszírozunk a bőrbe. A Zöld szappan hatóanyagai regenerálják a száraz, élettelen bőrt. Rendkívül frissítő és selymesítő hatású."
"A Mexx Whenever Wherever parfüm könnyebb és frissítőbb verziójával az éppen-zuhanyzás-utáni friss érzést érhetitek el bárhol és bármikor. A citrus és rózsa jegyek különleges keveréke tökéletes kísérője lehet a mindennapoknak. Felemelő zöld és üdítő aromákkal nyit, majd nőies virágszirom csokorrá fejlődik, mielőtt fás, pézsma alappá olvadna."
"A Mixa Hyalurogel intenzív hidratáló tej egy tiszta hialuronsavval gazdagított, könnyű testápoló száraz és érzékeny bőrre kifejlesztve. A hialuronsav természetes eredetű hidratáló hatóanyag, amely saját súlyának akár ezerszeresét is képes megtartani vízből a bőr akár 48 órán át tartó intenzív hidratálásáért. Ha száraz, fakó és gyakran feszülő bőrrel küzdötök, biztosan szeretni fogjátok!"
"Természetesen a lábatok ápolásáról sem feledkeztünk meg! Ezzel a kondicionáló hatású, természetes árnika- és jojoba kivonatot tartalmazó krémmel búcsút mondhattok a talp száraz, érdes bőrének. Krémmánián eddig szinte csupa 5 csillagos vélemény érkezett rá, a vélemények szerint pedig pihepuha lábakat lehet vele elérni."
Organic Shop Cukros Testradír "Kenyai Mangó" (250 ml) 
"Krémmánián már évek óta nagyon népszerűnek számítanak az Organic Shop testradírjai, melyek közül a legkedveltebb változatra bukkanhattok legújabb dobozunkban. Ez a bio mangó kivonattal és természetes cukorral készült testradír gyümölcsös aromájával hozzájárul a test és a lélek természetes kényeztetéséhez. Apró szemcséinek köszönhetően finoman radírozza le az elhalt hámsejteket a selymes és egészségesen ragyogó bőr eléréséhez."
"A Solanie kollagént és mikrokeringést fokozó vadgesztenye kivonatot is tartalmazó bőrfeszesítő krémjével a dekoltázs igénybe vett bőre és a test egyéb területei is hatékony feszesítő és tápláló hatással masszírozhatóak. Kiválóan alkalmazható hidratáló testápoló krémként is a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez."
"A Krémmániás véleményezők körében is népszerű lipidpótló olajtusfürdő a nagyon száraz bőr kíméletes tisztítására lett kifejlesztve különleges lipidfelépítő hatással. Különlegessége, hogy védi a száraz bőrt a víz szárító hatásától és pótolja a mosakodás során elvesztett zsírokat. Hipoallergén, szappan-, parabén-, illat- és színezékmentes."
Vízangyal Folyékony Szappan (300 ml) 
"A vadiúj magyar márkától egy Szentkirályi ásványvíz alapú, hidratáló hatású pumpás folyékony szappant találtok a mostani box-unkban, mely extra hidratálást nyújt a bőrnek. A formula dermatológiailag tesztelt, illatanyaga allergénmentes, az összetétele pedig 100% vegán. A dobozok háromféle illatvariáns közül rejtenek 1-1 félét."
Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum - Olíva (100 ml) 
"A dobozba került még ez az innovatív termék is, melynek különlegessége, hogy négyszer koncentráltabb mint egy átlagos tusfürdő, ezért egy mogyoró méretű mennyiség is elegendő egy használathoz. A 100 ml-es kiszerelésű termék 40 használatra elegendő, ez ugyanannyit tesz ki, mint egy normál tusfürdő 400 ml-es kivitelben."
Ziaja Kecsketejes Kézkrém (80 ml)
"Ősszel fontos alapdarab egy jó kézkrém, így a box-ba tettük ezt a kecsketej komplexet tartalmazó darabot is, mely az ígéretei szerint erőteljesen hidratálja és rugalmassá teszi a kéz bőrét. Revitalizáló hatású és puhává teszi az érdes bőrt, ráadásul erősíti a körmöket is, megelőzi azok beszakadását, letöredezését."

Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése