BLOGKERESŐ

2021. november 14., vasárnap

Hello 12. Krémmánia Beauty Box!

Ezúttal olyan termékeket válogattunk össze, melyek a karácsony és az ünnepi ragyogás jegyében lettek kiválasztva, és amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni. Rengeteg izgalmas kozmetikum vár Rád az első adventi box-unkban is!



Az, hogy pontosan mi került a dobozba, ismét meglepetés, de azt eláruljuk, hogy ebbe a box-ba 12 olyan terméket válogattunk össze, melyekből 10 teljes méret, 1 luxusminta és 1 pedig kupon, a márkák pedig ők lesznek:

  • ADEN Cosmetics: Nincs karácsony vörös ajkak nélkül, ezért a dobozunkba került egy olyan ajaktermék, mely rendkívül pigmentált textúrájának köszönhetően órákig fennmarad a szájon.
  • Annabelle Minerals: Hogy még szebben ragyogjon az sminketek a fa alatt, a box-ba került egy olyan pigment is a márkától, mely különleges, egységes ragyogást eredményez a bőrön.
  • Barnängen: Ez a kifejezetten száraz bőrre kifejlesztett, védő Cold Creamet tartalmazó termék hidratálja és selymesen puhává varázsolja a bőrt.
  • Dove: A Dove testápolási újdonsága ötvözi a márka jól ismert tápláló formuláját egy gyönyörű, ragyogó barackos színnel, mely visszafogott csillogást biztosít minden bőrtónus számára.
  • Essence: Az essence terméke tökéletesen passzol az Aden ajaktermékéhez, és még azok is biztosan örülnek majd neki, akik nem szoktak sminkelni.
  • Estée Lauder: A ragyogó szemekről az Estée Lauder gondoskodik a mostani box-unkban. A márka terméke a szemkörnyék minden területén felveszi a harcot a szarkalábakkal, ráncokkal, élettelen és duzzadt területekkel, valamint a sötét karikákkal szemben.
  • Geek & Gorgeous: A természetesen ragyogó bőr egyik titka a hidratáltságban rejlik, ezért a box-ban találjátok a Geek & Gorgeous Krémmánián is igen népszerű, természetes hidratáló elemekben gazdag arcápolóját is.
  • Ilcsi: A magyar márkától egy olyan testápolási terméket tettünk a box-ba, melynek összetevői esszenciális telítetlen zsírsavakkal látják el a bőrt, kellemes illata pedig segíti a relaxációt, hogy felhőtlenül adhasd át magad az ünnepi hangulatnak.
  • MAC: A márkától egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupon került a dobozba.
  • Maybelline: A Maybelline-től egy olyan szemre való sminkterméket rejt az adventi box, mely tökéletes alapdarab lesz az ünnepi sminkek elkészítéséhez!
  • Neutrogena: Megtaláljátok a dobozban azt a Neutrogena terméket is, mely hidratáló összetevői révén azonnali enyhülést nyújt a száraz és kicserepesedett bőrnek.
  • Yves Rocher: Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának egyik shea vajjal és makadámiaolajjal dúsított kozmetikumát is a box-ba tettük, hogy puha, táplált és illatos bőrrel várhassátok a Jézuskát.

A termékek összértéke 27 809 Ft lett, a doboz ára azonban csak 6990  Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri, és limitált mennyiségben elérhető, egy vásárló maximum 1 dobozt rendelhet.

A doboz november 25-én (csütörtökön) 12:00-tól rendelhető az Animuson

A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni Nektek: reklamacio@centralmediacsoport.hu


Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :)

2 megjegyzés:

  1. Úgy látszik, nincs kalendárium. Pedig nagyon vártam. 11:55-től fél percenként frissítettem az oldalt. Semmi. Nincs készleten :(

    VálaszTörlés