BLOGKERESŐ

2021. december 22., szerda

Az év Krémmánia "leg"-jei 2021

Íme az év legjobban várt kedvences listája, ami csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott! 😊


Arcápolás


A legtöbbet véleményezett arcápoló idén a Balea Med Ultra Sensitive Waschgel volt, az idei újdonságok közül pedig a Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Regeneráló Szérum, ami remekül hidratálta a bőrötöket, úgy tapasztaltátok, megfelelően és gyorsan felszívódik, dehidratált bőrre szuper, miközben érezhető bőrnyugtató hatással is bír.
A Balea Med Ultra Sensitive Beruhigendes Intensiv Serum sokatok szerint plusz hidratálást adhat anélkül, hogy elnehezítené a bőrt. Illata nem mindenkit győzött meg, ám ár-érték arányban még így is jól teljesített. Mint látjátok, a Balea tarolt 2021-ben, egy másik terméke, a Balea Med Ultra Sensitive Urea Arcmaszk is éves leg lett, köszönhetően annak, hogy valóban intenzív hidratálást ad, pihe-puha lesz tőle a bőr, és mindezt illatanyagok nélkül teszi. A Balea Kender Fátyolmaszk versenytársa is lehet az előbbinek, hasonlóan jókat mondtatok el róla, és további pozitívuma, hogy a szövet 70 százalékban természetes kenderrostból készült. A Geek & Gorgeous 101 A-Game 10 idei retinalos anti-aging újdonság, ami szuper értékelésekkel büszkélkedhet, sokatoknak egységesebbé, simábbá tette a bőrképet, volt akinek a pattik elmulasztásában is segédkezett, és állagára, felszívódására sincs nagy panasz.  

A legnépszerűbb arcra való fényvédők listájára idén is kerültek be újdonságok: ezúttal az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+, a La Roche-Posay Anthelios Shaka SPF50+ és a Garnier Ambre Solaire Fluid Arcra SPF50+ lettek a kedvenceitek.

Smink



A legtöbbet véleményezett sminktermék idén is a Catrice Liquid Camouflage Korrektor lett, ami jelenleg nem kevesebb, mint 1651 véleménynél jár. Az idei sminkújdonságok közül a Maybelline Sky High Szempillaspirál lett nálatok a befutó, ami valóban látványosan hosszítja a pillákat, nem pereg és nem csinál pandaszemeket.
A Syoss Brow Tint Tartós Szemöldökfesték teljesíti amit ígér, tartós és ízléses formázást tesz lehetővé, 4-5 napig akkor is megmarad a szemöldök színe, ha arctisztításnál nem kerülgetitek. A Maybelline Lip Lifter Gloss azzal vívta ki hírnevét, hogy a Fenty szájfény dupe-jának kiáltották ki. Akár így van, akár nem, úgy tapasztaltátok, kényelmes és kellemes viselni, szép fénye van, a csillámok nem ízléstelenül látványosak, és valóban nyújt egy kis ajakdúsító hatást. A Catrice Cheek Lover Oil-Infused Blush ragyogása sokatokat meggyőzött, tetszett a barackos árnyalata is, egyedül a tartóssága lehetne jobb. Cserébe szépen építhető, de óvatosan, azt írják róla, a pigmentáltságával sincs gond. Az Essence Wonderful #Pinkandproud Blushlighter is nagy kedvenc lett, sajnos tavaszi limitált kollekció részeként lehetett elérni. Aki levadászta, imádja, színötös értékeléssel vonul be a sminktörténelembe. A RIVAL loves me Eyebrow Pomade úgy tartjátok, szép, természetes eredményt ad, könnyen használható, megfelelő állagú és száradású, és az ecsetkéje sem rossz. 

Testápolás



A kategória legje a tavalyihoz hasonlóan idén is a CeraVe Moisturizing Cream lett, az újdonságok közül pedig a Balea Med Ultra Sensitive Kézkrémet szerettétek a legjobban, amit sokan arckrémként is bevetettek. Nagyon száraz kezek ápolására kevés lehet, normál bőrt azonban kellemes hidratálja, nem hagy ragacsos réteget a kezeken. 
A Babylove Ultra Szenzitív Ápoló Babaolaj Mandulaolajjal egy parfümmentes, mandulaolajat tartalmazó olaj, amit a legtöbben nem eredeti funkciójában, hanem double cleansing első lépéseként alkalmazzátok, amire viszont úgy tűnik, hogy elég jól beválik. Remekül lehozza a még a vízálló sminket is, anélkül, hogy irritálná a bőrt. A Barnängen Oil Intense Hidratáló Kézkrém esetén szerettétek, hogy gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet, illatát azonban többen intenzívnek értékeltétek. Hidratáló hatása megfelelően átlagos, nappalra kényelmes és hatásos. Az Alverde Bio Narancs és Bio Sheavaj Krémdezodor úgy tapasztaltátok szépen semlegesíti az izzadtságszagot, kellemes illatú, és a benne található szódabikarbóna sem szárította legtöbbeteknek ki a bőrét. A Nivea Floral Paradise Tusfürdő lett 2021 kedvenc tusija, a limitált kiadású illatváltozat sokatokat levett a lábáról, pláne, hogy még 1-2 órával zuhanyzás után is finoman érezhető volt a virágillat bőrötökön.

Hajápolás



A hajápolás szekciót ebben az évben is Garnier egyik Hair Food maszkja uralta, ugyanis idén is kifejezetten odavoltatok a Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszkért, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni banános az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed. Az újdonságok közül a Balea Hawaiian Coconut Szárazsampon olyan tapasztalatok alapján gyűjtötte be az aranyérmet, mint hogy drágább versenytársakat is leköröz hatékonyságban, és bár előfordulhat, hogy fehér foltot hagy, az egy kis átdörzsöléssel könnyen eltüntethető. Illata a kókuszrajongók álma. 
Bár tavaly jelent meg, a véleményezőink idén kapták fel igazán a Balea Oil Repair Schwerelos Hajkúrát Vékonyszálú és Száraz Hajra, talán amiatt is, hogy megújult az összetétele. Puhábbá, könnyebben fésülhetővé teszi a hajat, és szép fényt is ad neki. A Schwarzkopf Gliss 7 Sec Express Repair Ultimate Repair Hajpakolás megosztó véleményeket kapott, sokan írtátok, hogy selymessé, puhává varázsolja a hajat, illata kellemes, voltak azonban, akik hosszabb használat után úgy tapasztalták, szárazabbá tette a hajszálakat. A Balea Pretty Pomegranate Szárazsampon is hódított az illatával, ugyanis kifejezetten intenzív, mellé pedig megfelelő hatás is társult, 1-2 nappal kitolható vele a hajmosás ideje. A Tresemmé Purify & Hydrate Fejbőrradír egy idei újdonság, ami ugyan feladja a leckét, ha sűrűbb hajból kell kimosni, cserébe azonban volt, aki a hajmosás idejét ki tudta tolni vele, másnak a korpásodás eltüntetésében segített.

Illat



A KM legnépszerűbb illata idén a Chanel Coco Mademoiselle EDP lett, őt a Carolina Herrera Good Girl EDP követte, a bronzérmes pedig az Ariana Grande Cloud lett. A legnépszerűbb illatújdonság  idén a kókuszos-naptejes Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal EDP volt 37 véleménnyel és 3,84 csillaggal, ezüstérmes újdonság a friss, virágos-fás Shiseido Ginza EDP lett, a Carolina Herrera Very Good Girl EDP pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :)

2 megjegyzés:

  1. Ezek közül a Balea Med termékeket és a Balea száraz samponját használtam és használom is több kevesebb sikerrel.A Vichy Mineral 89-es szérumját már megvettem még vár a kipróbálásra.Eucerin Sun Oil fényvédőt én is nagyon szeretem.
    Most inkább azokat a termékeket írom ide amiket évek óta újraveszek,mert beváltak.
    Ilyen az Estee Lauder Perfectionst Pro szérumja,remélem sosem fogják kivonni nekem bevált a mimikai ráncokra.Már többször újravettem.
    Szintén ha rúzs akkor Estee Lauder és Envy.Azt gondoltam vannak jobb és olcsóbb rúzsok is,van az Envy után is élet. :) Rebellious Rose szín az az én színem,ezt is többször újravettem már,mindig elcsábulok más Envy színek felé is új szerzemény 528-as unrequited árnyalat ami egy Mauve árnyalat olyan mindennapos árnyalat.
    Clarins Double Szérumját minden télen újraveszem,szeretem télen használni.
    Szintén Clarins Skin Illusion alapozó,folyékony szinte szérum szerű én arcomon szinte eggyé válik a bőrömmel.
    Lancome Renergie szemránckréme is ilyen termék mindig visszatérek hozzá.
    ha illat akkor Chanel Mademoiselle Intense,télen nyáron kedvenc.Bár sok másik illatom is van,de ő az abszult favorit.
    Kívánok nektek is nagyon Boldog Karácsonyt,további sok sikert. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon Boldog Új Évet kívánok, örülök, hogy velünk vagy! ❤️ Köszönöm, hogy megosztottad velünk a kedvenc listádat! :) A Clarins Double szérumját én is nagyon szeretem télen, és tök jó látni, hogy te is szereted a Clarins sminktermékeket, olyan kevés figyelmet kapnak szegénykék, pedig olyan jók!

      Törlés