BLOGKERESŐ

2022. augusztus 29., hétfő

Legendás kozmetikumok: SkinCeuticals CE Ferulic

A CE Ferulic egy legendás antioxidáns hatású anti-aging szérum, nem túlzás azt mondani rá, hogy az "OG" stabil és kutatásokkal maximálisan alátámasztott C-vitaminos szérum, ami bár az ára miatt sajnos nem az a tipikusan minden skincare junkie kelléktárában fellelhető darab, viszont a tudása és az öröksége a mai napig elvitathatatlan.


Az ígéret

A SkinCeuticals CE Ferulic (62 600 Ft / 30 ml) egy egyedülálló anti-aging hatással rendelkező antioxidáns kombinációt tartalmazó szérum, mely elősegíti a kollagén szintézist, helyreállítja a photo-aging okozta károkat, semlegesíti a szabad gyököket. 15 % tiszta C-vitamin, és a tiszta E-vitamin hatékonyságát a hozzáadott ferulic sav még jobban elősegíti.


Hogyan működik?

A CE Ferulic szérum hatóanyaga három network antioxidáns (network antioxidánsok azok, melyek együtt erősítik egymás hatását): a C vitamin (15%), E vitamin (1%) és a ferulic sav (0,5 %). E három összetevő önmagában is nagyon hasznos és remek a bőrnek, együtt viszont ráerősítenek egymás hatására, és különlegesen hatékony antioxidáns védelmet hoznak létre, olyannyira, hogy rengeteg amerikai bőrgyógyász szerint ez ma a legjobb antioxidáns készítmény.



Mit mondtok róla Ti?

A krémet eddig 7-en véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:

Pozitív:
  • azonnal látványos a hatása
  • feszes, szép tónusú, ragyogó bőrt ad
  • kiegyenlíti a bőrfelszínt
  • hatásosan elhalványítja a pigmentfoltokat

Negatív:
  • nagyon magas ár

 

Összességében: A szérum egyediségét sokáig az adta, hogy a tiszta C-vitamin + tiszta E-vitamin + ferulic sav összetevő hármasra a SkinCeuticalsnak szabadalma volt, és bár manapság már akadnak versenytársai, de a CE Ferulic a mai napig egy szuperül formulázott, jól belőtt pH-val (3,2) rendelkező, brutálisan hatékony antioxidáns szérum, amitől nagyon jó eredményeket várhatunk.


Ti próbáltátok már? Bevált?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése