BLOGKERESŐ

2022. szeptember 1., csütörtök

Havi kedvencek - 2022 augusztus

Bármily szomorú is, de véget ért augusztus, mutatjuk milyen kedvencekkel búcsúztatjuk a nyarat.

Arcápolás


A Balea Med Ultra Sensitive Nappali Arckrém -Mikrobiom Balance egy megújult összetételű arcápoló, amit a jelek szerint jó irányba fejlesztettek tovább. Illatmentes alapkrém, ami az érzékeny bőr számára is szuper lehet, a visszajelzések alapján kellemes állagú, jól felszívódó, vízhiányos bőrűek is szerették, és a nyári melegben is kényelmesnek bizonyult.
Az Elyn's Lab All-In Extra Könnyed Hidratáló és Bőrnyugtató Arckrémgél kifejezetten a problémás, pattanásos, érzékeny bőrre, kombinált bőrtípusra lett megalkotva. Ennek megfelelően illatmentes, tele van hidratáló összetevőkkel, gyulladáscsökkentő komponensekkel, tartalmaz szkvalánt, madecassoside-ot, panthenolt is. Értékelése 4,71, nem véletlenül, ráadásul 100 ml-t kapunk egészen baráti áráért.
A L'Oreal Paris Revitalift Laser Night anti-aging fronton alkot nagyot, 4,86-os értékelése alapján legalábbis úgy tűnik, ügyesen rakták össze ezt a retinolos, niacinamide-os, peptidet is tartalmazó bőrápolót. Az adagolóját is dicsértétek, és hatásával is meg voltatok elégedve.
A Garnier Skin Naturals Vitamin C Szérum sok pozitív véleményt kapott az elmúlt hetekben, olyannak is működött, akinek korábban minden C-vitaminos szérum irritálta a bőrét. A C-vitamin mellett niacinamide és szalicilsav is került bele, igaz, illatanyagok is, de erre panasz nem érkezett, szépen működött a szérum: csökkentek a pattik, mitesszerek száma, tisztult az arcbőr, egységesebb lett a bőrkép.

Testápolás & parfüm


A The Solution Vitamin C Ragyogásfokozó Testápoló még egészen újnak számít, mégis szuper értékeléseket gyűjtött már be, köszönhetően annak, hogy többen is jelentkeztetek a tesztelésére. Könnyed állagát és szuper felszívódását mindenki dicsérte, mint ahogyan az is tetszett a kipróbálóknak, hogy a bőrt érezhetően hidratálttá, puhává tette és nem maradt utána kényelmetlen ragacsosság.
A Baba Habcsók Málna és Rózsafa Illat Kényeztető Tusfürdő sokatokat meggyőzött finom illatával, melyhez a márkától megszokott habzás és sűrű állag társult. Kiadós készítmény, egy kevés is elég belőle, és a flakon csomagolása is sokatoknak tetszett.
A Garnier Body Superfood Görögdinnye-Hialuronsav Testápoló egy gél-krémes állagú bőrápoló, amiről az írtátok, szuper a felszívódása, szépen hidratál és kényelmes is, ugyanis nem marad ragacsos réteg a bőrön. Dinnyés illata kellemes, édeskés.
Augusztus hónap kedvenc parfüme a Thierry Mugler Alien Goddess Intense volt, mely egy idei újdonság. Őszi-téli illatnak jellemeztétek, vagyis csak most jön el igazán az ő ideje. Tartós, szilázsa is megfelelő, illatában a jázmin és jázmin tea uralkodik, melyeket édessé tesz a vanília. A kókusz illatjegyet nem mindenki érezte ki, de kétségtelenül ott van ő is.

Hajápolás


Az Olaplex No.7 Bonding Oil a visszajelzések alapján nem nehezíti el, illetve nem zsírosítja a hajat, szépen eloszlatható a hajszálakon, amiket selymesen puhává tesz. Kiszerelése nem túl kényelmes, másfelől kiadós termék, amiből pár csepp elég alkalmanként, ami a száraz hajat látványosan szebbé teszi. 
A Pantene Pro-V Miracles Silky & Glowing Balzsam mellett természetesen sampont is találtok a témában, többen is együtt próbálták ki a kettőt, és nagyon bevált: a haj puhább, hidratáltabb, ápoltabb lett tőle. Illatát kedveltétek és állagát is, könnyű eloszlatni a hajon, nem túl híg, hogy lefolyjon róla.
A Balea Natural Beauty Bio-Avokádóolaj-Mangóvaj Sampon illata sokatoknak bejött, mint ahogyan tisztító hatásával is elégedettek voltatok. Nem volt erős, de alapos, és a habzása is rendben van. Többen is írtátok, hogy a haj szép puha volt tőle, de a balzsamot természetesen utána sem érdemes lehagyni.
A L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump Hajpakolás a márka lila vonalának egy újabb tagja, ami meggyőzött titeket képességeiről. Ha betartjátok a hatóidőt, valóban extrán puhává, hidratálttá teszi a hajat, jó érzés beletúrni szárítás után. Illata kimondottan kellemes, és árban is baráti.

Smink


A Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolor egy kifejezetten tartós folyékony rúzs, a vélemények alapján szépen fénylő finissel. Ha kopni kezd, fényét elveszíti, de a szín szép egyenletesen tűnik el, nem lesz foltos. Pozitívuma továbbá, hogy nincs ragacsos érzete.
Az Yves Saint Laurent Lash Clash Szempillaspirál 4,67-es értkelésű, nem véletlenül. Minden jót el lehet mondani róla, szépen hosszítja, dúsítja a pillákat, amik mégsem lesznek pókláb hatásúak. A kefe feje kényelmes, jól használható az alsó pillasoron is, a festék nem kenődik, nem mászik el. Lemosni talán picit nehezebb, de emiatt bőséggel kárpótol.
Az It Cosmetics CC+ Krém Nude Glow SPF40 Közepes Fedésű Alapozó Üde Ragyogással CC Krém szépen rajtolt a Krémmánián. Krémes állagú, szépen terül a bőrön, fedése enyhe közepes, hétköznapokra tökéletes. Ha teljes értékű fényvédőként is használnátok (SPF40-es, tehát elviekben működik a dolog), könnyen lehet sok a fedése, ellenben a fényvédő fölött egy kis hasznos plusz védelmet tud nyújtani. 
Az Essence Cool Collagen Plumping Lipstick egy fényes hatású rúzs, amiből öt árnyalat jelent meg. Nagyon kényelmes az ajkakon, szépek a színei, nem tartós, de a kopása teljesen rendben van. Hétköznapokra szuper, mind funkciójt, mind az árnyalatokat tekintve.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése