BLOGKERESŐ

2022. november 2., szerda

Havi kedvencek - 2022 október

Az ősz középső hónapja számos kipróbálásra érdemes bőrápolót, sminket, parfümöt tartogatott, amik legjobbjait egy csokorba gyűjtve mutatunk most be nektek.

Arcápolás


A Cerave Blemish Control Cleanser újdonság a piacon, de máris remekül indított. Zsíros, pattanásos bőrre ajánlják a készítményt és a visszajelzések alapján kiválóan teszi a dolgát. Észrevehetően tisztítja a bőrt, többen írták, hogy a gyulladáscsökkentésben is segített, tiniknek is bevált a mindennapos használata. Értékelése 4,88. 
Az Elyn's Lab Game Changer Arclemosó- És Sminklemosó Olaj Bőrnyugtató Bisabolollal És Bőrvédő Lipiddel egy hasonlóan szuper arclemosó, csak az olajos kategóriában. 4,87-es átlagos értékelésű, mint írtátok róla, double cleansing első lépéseként kiváló, szépen feloldja a sminket, érezhetően, láthatóan tisztítja a bőrt. Árban is baráti, könnyen beszerezhető, használata után nincs ragacsosság, olajos érzet - bár gyengéd arctisztítót utána is érdemes használni.
A Balea Beauty Expert Calming Serum 0,3 % Ceramid-Komplex ötcsillagos szérumújdonság, ami nemcsak jó áras, de hatékony is a tapasztalatok alapján. Érzékeny bőrűeknek segítség lehet a bőrnyugtatásban, gyulladáscsökkentésben, a bőrbarrier erősítésében.
A Balea 3in1 Micellás Víz Kaktuszfüge 4,55-ös értékeléssel zárta a hónapot, azt írtátok róla, hogy szépen leszedi a sminket, igaz, a tartós szempillaspirállal, erős szemsminkkel picit dolgozni kell, hogy maradéktalanul lejöjjön. Ár-érték arányban mindazonáltal meggyőző.

Testápolás & illat



A Györgytea Kakukkfüves Babafürdető nemcsak a kisgyerekek bőrére lehet alkalmas fürdető készítmény, de saját részre is szuper megoldásnak tűnik, ha érzékeny a bőrünk. Értékelése 4,8, krémes állagú, nem habzik, a bőrt nem szárítja, ellenben szépen tisztítja. Parfümmentes, illatát a benne található kakukkfűolajnak köszönheti.
A Balea Folyékony Krémszappan Málna és Magnólia Illattal, Utántöltő extra nagy kiszerelésű termék, amivel jó pár hónapra biztosíthatjuk a kéztisztítás alapkellékét. Illata kellemes, állaga a célnak megfelelő, kiszerelése pedig jóval kevesebb műanyag felhasználását igényelte mint flakonos társai esetén.
A Balea Soft Feeling Tusfürdő limitált kiadású, immár télies illattal, ami sokatokat meggyőzött róla, hogy érdemes bővíteni vele az otthoni tusfürdőállományt. Ára a márkához hűen kedvező, bőrtisztító hatása megfelelő, testápolózni utána is érdemes.
Az Oriflame Oh! Sweet Dulce De Leche EDT lett október kedvenc parfüme, a gyümölcsös, keleties, vaníliás illat ötcsillagos értékeléssel zárta a hónapot. Illata tartós és nagyon kellemes, édes, karamellás, de nem émelyítő, ráadásul nagyon jó áron szerezhetjük be.

Hajápolás


A Schwarzkopf Gliss Aqua Revive Sampon ápolást és tisztítást ígér, a visszajelzések alapján pedig a száraz hajúak számára épp úgy beválhat mint akiknek zsíros a hajuk, a véleményezők körében legalábbis mindkét táborból érkezett rá kifejezetten elégedett vélemény. Az illata kellemes, frissítő, ha még keresed az igazi sampont, érdemes vele próbát tenni. 
A Palette Compact Lenövést Elfedő Hajszínező sos megoldás lehet, ha már lenőtt a festésünk, de fontosabb alkalomra szeretnénk elfedni ennek látványát, míg el nem jutunk a fodrászhoz. A hozzá tartozó szivacsot nem szerettétek, ellenben sminkecsettel szépen fel lehet adagolni a hajtövekre. A spray változatoknál egyöntetűen jobbnak értékeltétek.
A Garnier Fructis Vitamin & Strength 10in1 Hajápoló Krém 4,52-es értékelésű, a hajat puhává, selymessé teszi, a fénye is szebb lesz tőle. Két hajmosás közt is számíthatunk rá, ha egy kis plusz ápolást igényelnek a hajszálak, ár-érték arányban meggyőző és az illata is szuper.
A Foamie Aloe You Vera Much Szilárd Hajkondicionáló Száraz Hajra a szilárd hajápolók közt lehet új kedvenc. Krémmániás nyitánya kedvcsináló, a hajat puhává, selymessé teszi, mindezt jó áron, tekintve, hogy a kis szappanforma sok-sok használatra elegendő.

Smink


A sminkek közt október kedvence lett a Rare Beauty By Selena Gomez Soft Pinch Liquid Blush, a folyékony pirosító nagyon jól pigmentált, így épp csak egy picike kell belőle, amit könnyű eldolgozni. Akár ujjbeggyel is szépen beleütögethetjük a bőrbe, eldolgozhatjuk azon, 12 színe közül biztosan találunk az elképzelésünknek, arctónusunknak megfelelőt. 
Az essence Cosmetics Ajakrúzs Hydra Matt ötcsillagos értékelésű kedvenc lett, köszönhetően annak, hogy szuper színekben kapható, kényelmes érzés az ajkakon, nem szárít, és kopása is vállalható. Ár-érték arányban kiváló.
A Catrice Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint is számos jó véleményt gyűjtött már be, kedvelitek tartósságát, az elérhető színváltozatokat, azt, hogy kényelmes érzés az ajkakon, és a márkához hűen baráti áron nyújtja mindezt.
A Huda Beauty Rose Quartz Palette sokatokat elbűvölt 18 rózsás és földes árnyalatával, azok pigmentáltságával, varálhatóságával. Tartós színeket rejt a paletta, szépen eldolgozhatók, építhetők, a csomagolását is többen írtátok, hogy nagyon meggyőző kézben fogva is.


Ti miket szerettetek legjobban ebben a hónapban?

2 megjegyzés:

  1. A Rare Beauty pirosító miért lett kedvenc? 2 db 5 csillagos értékelést kapott októberben :D ráadásul csak külföldön kapható. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A havi legeket úgy szoktuk leszűrni, hogy megnézzük, hogy az adott kategóriákban mik voltak a TOP termékek, és ezekből választjuk ki, hogy mi az, ami még nem szerepelt korábban havi legek között, hogy ne legyen ismétlődés. Ha minden hónapban az "igazi" TOP termékeket szűrnék le, az nagyon unalmas lenne, mert évek óta mindig ugyanazokra a termékekre jön a legtöbb szavazat, így viszont van lehetőség megismerni új, feltörekvő kedvenceket :)

      Törlés